Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Treba da se čestita momcima na tri važne pobede u 7 dana, i to nakon katastrofe vs Oly. Malo smo ovakvih trenutaka imali ove godine, tačnije nijedan (ako me sećanje ne vara), tako da je uvek dobro malo se poradovati.

Da se ja pitam, onaj ko ne igra odbranu i ko nije koncentrisan da radi male stvari, tipa građenje, deflection, bump i slično, taj ne može ni da igra, i u skladu s tim, sasvim mi je u redu ovakav tim, tj apsolutno mi ne nedostaju Jabari, Wash i Poku. Žao mi je što je Milton povređen, mislim da bi on ovde dobro mogao da se uklopi, posebno sad kad imamo manjak spolja. U vezi sa gore rečenim, bio bih još radikalniji, te ni Braun ne bi igrao pošto mu se odbrana dosta često svodi na 'neće valjda', sprintovi su mu nepostojeći a o grubljim radovima da i ne govorimo, ali mi je jasno zašto Penjaroji igra, mora neko da doprinosi u napadu. Problem je što u ekipi može da bude jedan takav, a mi smo ih do sada imali minimum tri komada.

Poseban shout out za Bruna koji smiruje 😂😂 dva puta Pejn kenja sudijama, ovaj prvo smiruje Pejna pa dolazi do sudije da se izvinjava u njegovo ime. 

E da, Ostoja opet lepo počašćen, šteta što nije došao...

Edited by Dzep
  • Like 3
Posted (edited)
13 minutes ago, Jakob Aman said:

Mislio sam da ce biti nesto od Bosnjakovica... Slaba vajda.

Ja i dalje mislim da može, ima dovoljno dobru tehniku, nije ni kamenjar, ima muda, samo što ne sme da bude toliko fizički zapušten. Pet minuta je igrao i odmah je crkao, traži vodu, jbmti život, šta je bilo, preteralo se u subotu uveče?? 

On mora da kida sve ispred sebe, da prvo niko nije brži od njega i drugo da je svaka ničija lopta njegova, a sve ostalo dolazi posle toga

Edited by Dzep
  • Like 1