NikadProtivŽelimira Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rešio sam da nagradim sebe jednim novogodišnjim poklonom, uplaćena dvica večeras. Razlozi? Primili smo 109, pa 112 poena u dve utakmice zaredom, Valensija trpa li trpa, previše smisleno da bi imalo smisla. Penjaroja poznaje, Kem Pejn trpa li trpa, Dušan i Montero idu na 15+. 1 3
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 32 minutes ago, uvrnuto said: (Nisam ja pisao 😄 ) Zašto ne?
uvrnuto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, Ne sam Safete said: Zašto ne? Ne volim pesak
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 55 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Rešio sam da nagradim sebe jednim novogodišnjim poklonom, uplaćena dvica večeras. Razlozi? Primili smo 109, pa 112 poena u dve utakmice zaredom, Valensija trpa li trpa, previše smisleno da bi imalo smisla. Penjaroja poznaje, Kem Pejn trpa li trpa, Dušan i Montero idu na 15+. Rip pare
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, uvrnuto said: (Nisam ja pisao 😄 ) toliko smo otisli u k***c da se vise ne plasimo jel @uvrnuto otisao na tekmu ili ne. 5
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Trade proposal: Whoeverthefuck gets: Jabari Parker Partizan gets: ranzo i Pantić gif until June 2027.
uvrnuto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, wrach said: toliko smo otisli u k***c da se vise ne plasimo jel @uvrnuto otisao na tekmu ili ne. Plašimo se sad da ćemo pobediti 😄 2
mfmilan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Večeras šal Valensije oko vrata, nakrivljena kapa i polako.
odupri se ludilu Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Teško je kada čovjek voli košarku kao igru, kada navija za Partizan, nakon svega što se zbilo u zadnje vrijeme. Teško je živjeti sa svojom boli svejedno dali je mačka crna ili bela reče Johny onomad. Večeras igramo protiv dobre ekipe, dobro vođene, u odličnoj formi, pred punim tribinama fine ali košarkaški pismene publike, u predivnom gradu. Protiv ekipe koja je gladna košarke. To je ono što smo svi očekivali od naše ekipe, samo da budu gladni te igre. Nadam se, da će novi trener, kada je već u poziciji da to radi, pronaći momke koji su gladni košarke. Čini se da pokušava. Kada bi napola uspio u tome to bi već bio uspeh. Ne vezano za rezultat. Iako je suludo ja se nadam.... 1
Čočo Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Može da se igra sa Valensijom. Teže na strani ali može. Mi smo bili na loptu od pobede. Deluje mi da je protiv Splita malo ekipa legla na mesto,kakvo takvo mesto. Nije Split merodavan ali ekipa je u toj utakmici pokazala želju a i borbu. Mislim da će Penjaroja da koristi sve igrače sada a tu mislim i Murinena, Lakića, Osetkovskog a na uštrb Tajrika i Parkera i da će dati još jednu šansu Sterlingu. Znači neka nova snaga i energija u ekipi. Ova sad atmosfera u ekipi, deluje bar na oko zdravija nego do sada. 1
Tex_Willer Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 5 minutes ago, Čočo said: Može da se igra sa Valensijom. Teže na strani ali može. Mi smo bili na loptu od pobede. Deluje mi da je protiv Splita malo ekipa legla na mesto,kakvo takvo mesto. Nije Split merodavan ali ekipa je u toj utakmici pokazala želju a i borbu. Mislim da će Penjaroja da koristi sve igrače sada a tu mislim i Murinena, Lakića, Osetkovskog a na uštrb Tajrika i Parkera i da će dati još jednu šansu Sterlingu. Znači neka nova snaga i energija u ekipi. Ova sad atmosfera u ekipi, deluje bar na oko zdravija nego do sada. Primećemo 109p
Recommended Posts