Jump to content

Recommended Posts

Posted
33 minutes ago, Summerfunk said:

Jbg brate, ja nisam ovde da se ližem sa vama i da vam želim sve najbolje, da me ne shvatiš pogrešno možda? Samo kažem da je meni trenutno gore nego vama kad vidim od koga je Saša uspeo da napravi košarkaški tim, galaktikose da ne kažem

Brate, uz svo razumevanje lošeg osećaja (koji delim) zbog poraza u derbiju, ako ti je gore nego njima (po pitanju košarke) onda si u ozbiljnom problemu.

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
15 minutes ago, MarioKempes said:

Brate, uz svo razumevanje lošeg osećaja (koji delim) zbog poraza u derbiju, ako ti je gore nego njima (po pitanju košarke) onda si u ozbiljnom problemu.

image.png.91891e01a6e9c946e6e13f05999353b9.png

Posted

Mislim da se folira jer bih rekao da se dobar deo vas sada praćaka kao ribe u vodi dok uživaju u razmišljanju o smeni trenera. Čak bih rekao da je dobar deo postova iz vremena krize oko Željka bio izazvan nevericom jer zamisli, groblje neće da menja trenera, šta im je? :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Barkley#34 said:

Mislim da se folira jer bih rekao da se dobar deo vas sada praćaka kao ribe u vodi dok uživaju u razmišljanju o smeni trenera. Čak bih rekao da je dobar deo postova iz vremena krize oko Željka bio izazvan nevericom jer zamisli, groblje neće da menja trenera, šta im je? :classic_biggrin:

bekphnqftcb41.jpg?width=640&crop=smart&a

Posted

Ekipa, mi sledeće kolo kad nad ugazi Valensija - lagano poslednji.

Al nema veze, doveli smo nba pojačanje i španca koji zna engleskog ko Dule Vujošević

• Love 1
Posted

Nije ovo nista toliko dramaticno i cudno, imali su ovakve raspade tokom godina i Himki, Makabi ili neka treca ekipa sacinjena od 10+ stranih placenika. 
Isto moze da se desi Crvenoj Zvezdi neke od narednih sezona jbg postali smo pijani milioneri i to nam je sto nam je.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
11 minutes ago, bosMan_jr said:

Nije ovo nista toliko dramaticno i cudno, imali su ovakve raspade tokom godina i Himki, Makabi ili neka treca ekipa sacinjena od 10+ stranih placenika. 
Isto moze da se desi Crvenoj Zvezdi neke od narednih sezona jbg postali smo pijani milioneri i to nam je sto nam je.

Nešto mislim da bi vi uživali u ovome. Koliko materijala za menjanje ne samo trenera, već čitavog rostera; dok čita- prosečan ganci već zamišlja, puls ubrzava a patka 'oće deksplodira 

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, rodriguez said:

pisali smo o ovome. to je nemoguće, igrači su zaštićeni ugovorima koje prave top pravnici, imaju međunarodnu težinu i validnost, agencije se međusobno drže u održanju ovakvog sistema gde su igrači i agenti zaštićene bele gorile. konačno iza ćoška vrebaju skauti drugih klubova EL koji neće trepnuti da otkupe tajrika džonsa čim mu date ispisnicu. solidarnosti nema, bukvalno ovo je gladijatorska borba da se dođe do upotrebljivih igrača. nisam bzvz pomenuo precednika makabija koji je popunjavao blokče šta se ima za poneti iz bgd za njegov tim.

Tačno. Teško da če igrači potpisati ugovore sa klavzulama za "narušavanje odnosa unutar tima", gde bi klub mogao da prekine ugovor na njihovu štetu.

Ali možeš da se zaštitiš u smislu da ne dovodiš 5 svojeglavih likova u tim, u istom prelaznom roku. Kapiram da ne mogu svi biti Vukovci i ići nedeljama u crkvu. Ali ovo što je uradio Partizan je bilo rizično i to im se na kraj obilo o glavu.
Ovde ustvari postoje tri moguća scenaria: 1. Nije ih mnogo zanimalo kakvu si ti igrači karakterno. 2. Zanimalo ih je, ali su dobili pogrešne informacije 3. Znali su, ali su bili u fazonu, we (Željko) can handle them.

• Like 3
Posted

pa scenario 3. u krajnjoj liniji imali su tu situaciju na parkingu nekog kluba gde ih (karlika valjda) ostoyah skinuo sa mardelja, tako se pričalo.

ja sam skeptičan prema tome jer lično ne verujem situacijama sve dok ne postoje jasni dokazi da iza njih 200% ne stoji udbojša.

što se sterlinga tiče video sam taj snimak iz milvokija, nema tu ništa nepovoljno po njega sem proste činjenice da se našao u pandurskom sranju baš on....

ali da, upoznati izvori sa velikom ubeđenošću govore o jako lošim karakterima.

Posted
11 minutes ago, le piaf said:

Inače, jesam li jedini koji je video da Ostoja promoviše na onim led reklamama presađivanje kose? 😹

Nisi jedini (reklama na plavoj pozadini), ja sam mislio da lože Penjaroju🙂

• Ha-ha 3
Posted

Moj otac ima skoro 70 godina. Usled genetskih predispozicija već je skoro dosta bolestan čovek, ali i dalje lucidan. Znam da gleda svaku utakmicu (iako kaže da ne želi da gleda) jer Partizan voli više i od mene, što je zaista teško postići (u mlađim danima je išao vozim skoro 400km na svaki fudbalski derbi ali i na po neki košarkaški, ali to je neka druga priča...)

Elem, uvek smo pričali, posle svake utakmice, čak i u najtežim danima, uvek bude neki komentar na utakmicu.

Sad više ne pričamo o utakmicama. Kao kad u porodici imate člana koji je, što ja znam, žešći narkoman, alkos, nesrećan slučaj, koga volite ali čije se postojanje potiskuje i ne pominje.

I to mi je najgore od svega.

Ostoji ovo nikada neću zaboraviti.

O utakmici uopšte neću da pričam, nema svrhe, što bi fudbaleri rekli, šta da vam kažem, videli ste i sami, u hali je to izgledalo makar tri puta gore nego na TV-u.. 

• Like 5
  • Love 7
  • Tuzno 7
Posted

Da je*e jež jeza ja nemam ideju kako će ova ekipa izgledati u nekom martu.

Da li ce ostati na 7 8 igraca, uz juniore,  ili će nastaviti totalno blamiranje ovih ,,zvezda".

• Pumpaj! 1
Posted
3 hours ago, TripleJ said:

Klubovi u EL nekako moraju da nadju nacin da se zastite od ovakvih scenarija. S obzirom na to da je EL postala smetliste NBA, i da dolaze svi ti US igraci sa vrlo problematicnim mindset-om, da uzimaju poprilicno velike novce, a da ovo ipak nije Kina ili G League, vec ozbiljnije takmicenje, sa naglaskom na takmicenje,  gde se zapravo sve ekipe takmice za neki rezultat i poziciju, a ne promociju jebenih igraca.

Od cega da se zastite? Pa ovde su, cak i na ovom forumu sticeni za otvararanje lobanje coveku upravo ti koji se sad prozivaju. Tad su, kao i prosle cele sezone bili dobri momci. Jbg ne ide to tako. Svaka medalja ima dve strane.

• Like 7
Posted
9 hours ago, Dorcol said:

Kakvu su bagru selektirali Zelimir i Savic i ulupali milione, ovo je za Univerzitete. 

ista ta bagra je aktuelno sampion Jadrana, bila 12 u EL, do par kola imala i sansu za play in.

Voleo bi strucnjaka koji je rekao da je Jabary Parker ovoliki promasaj, i da ce se uklapanje Miltona ovako iskomplikovati...

kao sto sam vec pisao, mozda je objasnjenje jednostavnije... mozda je zeljko izvukao max od ovih, oni pomislili da mogu i znaju i vrede vise, i evo rezultata...

ali kako god, zeljko i savic treba da se spale i njihov pepeo prospe u wc solju da bi komsije i realni grobari mozda rekli, dovoljno je....

idemo samo jako

• Like 3
  • Love 1
Posted

Nisam gledao ali koliko vidim odličan debi Paynea.

Ako se pokaže kao game changer u Evropi i Penjaroja implementira Parkera, uz oporavak Carlika biće ovo dobra priča.

• Love 1
  • Ha-ha 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
3 minutes ago, Sector said:

Nisam gledao ali koliko vidim odličan debi Paynea.

Ako se pokaže kao game changer u Evropi i Penjaroja implementira Parkera, uz oporavak Carlika biće ovo dobra priča.

Inace si korektan i peckas na vrlo suptilne i zabavne nacine...ali da sam mod, za ovo bih te banovao. Neironicno 😇

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Zeljkova i Saviceva odgovornost lezi u tome sto su okupili takve karaktere koji su imali potencijala da naruse atmosferu u timu, kad kola krenu nizbrdo.

To se nazalost desilo i bilo je jasno da se stvorio klan koji vise ne ferma nikoga i igra samo za sebe i statistiku. Dok je Zeljko jos bio tu, to se jos nekako handlovalo i izgledali smo koliko-toliko kompetitivni. Nakon njegovog odlaska, sve se raspalo i ne postoji trener na kugli zemaljskoj koji bi ovu grupu lelemuda ucinio ponovo ozbiljnom.

Trulez se mora momentalno odstraniti, inace cemo ova ponizavanja gledati iz kola u kolo.

P.S. Situacija sa Parkerom je outlier. Niko nije mogao pretpostaviti da ce u medjusezoni propasti i postati potupuno nezainteresovan i neprofesionalan. Odabrali smo pogresnu cetvorku i to je to. To sto je nas najplaceniji igrac ikad, posebno boli.

Edited by Xpert
  • Like 5
  • Love 1
Posted
1 minute ago, Elevator Operater said:

Inace si korektan i peckas na vrlo suptilne i zabavne nacine...ali da sam mod, za ovo bih te banovao. Neironicno 😇

Sezona u EL je izgubljena za vas a za nekih mjesec dana će biti i za KKCZ.

Samo mislim da ćete biti dosta bolji u drugom dijelu sezone, iako kasno za nešto više.

• Like 2
Posted (edited)
13 minutes ago, Xpert said:

Zeljkova i Saviceva odgovornost lezi u tome sto su okupili takve karaktere koji su imali potencijala da naruse atmosferu u timu, kad kola krenu nizbrdo.

apsolutno, ali onda sa mesta predsednika ne radis apsolutno sve da tom treneru otezas, i  da u toj "borbi" izaberes igrace a ne trenera.

ili mislimo da je zeljko lagao kad je rekao da nije imao kontakt sa ostojom, da je ovaj ignorisao pozive i predloge da prica sa igracima... itd

ponovicu mozda najbolji komentar sinocne utskmice, nije moj, a prepisah ga

izgubila je ekipa koja je svog trenera busila od ekipe koja je svog trenera zastitila...

Edited by ScepanScekicSto