ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) @Mat Cauthon Objasnjavao deci nedavno kako je tata igrao tu igricy kad se pojavila...cini mi se da je isao film na rts Eee to su dani... Edited 12 hours ago by ScepanScekicSto 1
wrach Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sto se tice novog trenera i novog igraca... PUSI KURAC OSTOJA! Dovode a ne teraju, pisanje u usta nama. 6
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Gudura said: Da smo mi imali ovakva dva potpisa za jedno prepodne, pa makar i sa pozicije Asvela, do sada bi smo stancali 8 strana krava muzara-ispusena mustikla-celava prevara kvalitetnog zabavnog kontenta😆 Vama je odlazak trenera usred sezone just another day in the office. 😁
odupri se ludilu Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kamenko plus Kameron=kamen na kamenu neće ostati iza O'stoje.
rodriguez Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago jedino što naš parker ne može ni do obruča, videli smo to nedavno
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 17 minutes ago, odupri se ludilu said: Kamenko plus Kameron=kamen na kamenu neće ostati iza O'stoje. Vid kluba Kamerona kako je los.
Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Moze neko ko je gledao Pejna da nam detaljno predstavi Pejna?
Dzep Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Molim se da je tačno ovo što izlazi po internetu da ćemo Oli dočekati u Pioniru. Zamislite to, samo sezonci, manja poseta ali tvrđe jezgro, svi naoštreni na OOPKO... I have a dream! 1 1
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Hahaha smrda odusta od Beca a gori sam ja koji sam pravio planove da idem u Bec, a sad ni ne zmam kad igramo
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Knipex said: Raskidaju sa Mozesom Rajtom. Zbog cega?
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Rekao bih moze trejd za NWG, ali ne želim da ga prljamo i žigošemo u ovoj i ovakvoj sezoni.
Knipex Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 48 minutes ago, Don Dusko said: Zbog cega? Ne znam. Tokom utakmice sa Partizanom je Radojević pričao o nekim trzavicama između Rajta i kluba. Pominjao je da Rajt nešto nije zadovoljan, pa minutažu Birutisa i još neke stvari, ali ništa konkretno. Rekao je da mu se iz nekog razloga smanjila minutaža u zadnjih par utakmica i da je počeo vidno lošije da igra.
Luchifer89 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 21 minutes ago, Knipex said: Ne znam. Tokom utakmice sa Partizanom je Radojević pričao o nekim trzavicama između Rajta i kluba. Pominjao je da Rajt nešto nije zadovoljan, pa minutažu Birutisa i još neke stvari, ali ništa konkretno. Rekao je da mu se iz nekog razloga smanjila minutaža u zadnjih par utakmica i da je počeo vidno lošije da igra. Uh kad bi pao trejd za Rika 1
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Potvrđeno, Oli u Pioniru "iz bezbednosnih razloga". https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/nista-od-beca-partizan-docekuje-olimpijakos-u-pioniru/ Dobro da nije Leskovac, ko fudbaleri... 3
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nadam se da ce svaki sezonac koji ne udje da ih tuzi i prijavi. Svi do jednog. 7
rodriguez Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Luchifer89 said: Uh kad bi pao trejd za Rika tajrik ide u grčku, što je za klub još bolje (što se para tiče)
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, rodriguez said: tajrik ide u grčku, što je za klub još bolje (što se para tiče) Ma da, sigurno ce biti kvalitetno pare iskoriscene pa je bitno. 1 1
le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Čitam Penaroja prvo pričao sa kapitenom, imali duži razgovor. O čemu li su pričali da mi je znati, kad ovaj ništa ne zna šta se dešava u klubu.. Možda o Baskoniji?
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, le piaf said: Čitam Penaroja prvo pričao sa kapitenom, imali duži razgovor. O čemu li su pričali da mi je znati, kad ovaj ništa ne zna šta se dešava u klubu.. Možda o Baskoniji? Pa bio mu je trener pre par godina u Baskoniji, poznaju se. A od koga će najpre saznati šta se dešava među igračima ako ne od kapitena?
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da li ce nas űber sposoban klub uspeti da Max Payne zaigra u petak?
Luchifer89 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Elevator Operater said: Da li ce nas űber sposoban klub uspeti da Max Payne zaigra u petak? Vat difrens daz it mejk? 3
Recommended Posts