Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Gudura said:

Da smo mi imali ovakva dva potpisa za jedno prepodne,  pa makar i sa pozicije Asvela, do sada bi smo stancali 8 strana krava muzara-ispusena mustikla-celava prevara kvalitetnog zabavnog kontenta😆

Vama je odlazak trenera usred sezone just another day in the office. 😁

Posted

Molim se da je tačno ovo što izlazi po internetu da ćemo Oli dočekati u Pioniru.

Zamislite to, samo sezonci, manja poseta ali tvrđe jezgro, svi naoštreni na OOPKO... I have a dream!

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
48 minutes ago, Don Dusko said:

Zbog cega?

Ne znam. Tokom utakmice sa Partizanom je Radojević pričao o nekim trzavicama između Rajta i kluba. Pominjao je da Rajt nešto nije zadovoljan, pa minutažu Birutisa i još neke stvari, ali ništa konkretno. Rekao je da mu se iz nekog razloga smanjila minutaža u zadnjih par utakmica i da je počeo vidno lošije da igra.

Posted
21 minutes ago, Knipex said:

Ne znam. Tokom utakmice sa Partizanom je Radojević pričao o nekim trzavicama između Rajta i kluba. Pominjao je da Rajt nešto nije zadovoljan, pa minutažu Birutisa i još neke stvari, ali ništa konkretno. Rekao je da mu se iz nekog razloga smanjila minutaža u zadnjih par utakmica i da je počeo vidno lošije da igra.

Uh kad bi pao trejd za Rika

• Like 1
Posted

Čitam Penaroja prvo pričao sa kapitenom, imali duži razgovor. O čemu li su pričali da mi je znati, kad ovaj ništa ne zna šta se dešava u klubu..

Možda o Baskoniji?

Posted
8 minutes ago, le piaf said:

Čitam Penaroja prvo pričao sa kapitenom, imali duži razgovor. O čemu li su pričali da mi je znati, kad ovaj ništa ne zna šta se dešava u klubu..

Možda o Baskoniji?

Pa bio mu je trener pre par godina u Baskoniji, poznaju se. A od koga će najpre saznati šta se dešava među igračima ako ne od kapitena?