ScepanScekicSto Posted yesterday at 10:31 AM Posted yesterday at 10:31 AM (edited) @Mat Cauthon Objasnjavao deci nedavno kako je tata igrao tu igricy kad se pojavila...cini mi se da je isao film na rts Eee to su dani... Edited yesterday at 10:32 AM by ScepanScekicSto 1
wrach Posted yesterday at 11:05 AM Posted yesterday at 11:05 AM Sto se tice novog trenera i novog igraca... PUSI KURAC OSTOJA! Dovode a ne teraju, pisanje u usta nama. 6
DameTime Posted yesterday at 11:21 AM Posted yesterday at 11:21 AM 1 hour ago, Gudura said: Da smo mi imali ovakva dva potpisa za jedno prepodne, pa makar i sa pozicije Asvela, do sada bi smo stancali 8 strana krava muzara-ispusena mustikla-celava prevara kvalitetnog zabavnog kontenta😆 Vama je odlazak trenera usred sezone just another day in the office. 😁
odupri se ludilu Posted yesterday at 11:25 AM Posted yesterday at 11:25 AM Kamenko plus Kameron=kamen na kamenu neće ostati iza O'stoje.
rodriguez Posted yesterday at 11:34 AM Posted yesterday at 11:34 AM jedino što naš parker ne može ni do obruča, videli smo to nedavno
Don Dusko Posted yesterday at 11:43 AM Posted yesterday at 11:43 AM 17 minutes ago, odupri se ludilu said: Kamenko plus Kameron=kamen na kamenu neće ostati iza O'stoje. Vid kluba Kamerona kako je los.
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 12:07 PM Posted yesterday at 12:07 PM Moze neko ko je gledao Pejna da nam detaljno predstavi Pejna?
Dzep Posted yesterday at 01:04 PM Posted yesterday at 01:04 PM Molim se da je tačno ovo što izlazi po internetu da ćemo Oli dočekati u Pioniru. Zamislite to, samo sezonci, manja poseta ali tvrđe jezgro, svi naoštreni na OOPKO... I have a dream! 1 1
ScepanScekicSto Posted yesterday at 01:15 PM Posted yesterday at 01:15 PM Hahaha smrda odusta od Beca a gori sam ja koji sam pravio planove da idem u Bec, a sad ni ne zmam kad igramo
ScepanScekicSto Posted yesterday at 01:28 PM Posted yesterday at 01:28 PM Nisam ispratio, sto zalgiris trazi centra
Don Dusko Posted yesterday at 01:51 PM Posted yesterday at 01:51 PM 6 minutes ago, Knipex said: Raskidaju sa Mozesom Rajtom. Zbog cega?
Elevator Operater Posted yesterday at 02:26 PM Posted yesterday at 02:26 PM Rekao bih moze trejd za NWG, ali ne želim da ga prljamo i žigošemo u ovoj i ovakvoj sezoni.
Knipex Posted yesterday at 02:42 PM Posted yesterday at 02:42 PM 48 minutes ago, Don Dusko said: Zbog cega? Ne znam. Tokom utakmice sa Partizanom je Radojević pričao o nekim trzavicama između Rajta i kluba. Pominjao je da Rajt nešto nije zadovoljan, pa minutažu Birutisa i još neke stvari, ali ništa konkretno. Rekao je da mu se iz nekog razloga smanjila minutaža u zadnjih par utakmica i da je počeo vidno lošije da igra.
Luchifer89 Posted yesterday at 03:04 PM Posted yesterday at 03:04 PM 21 minutes ago, Knipex said: Ne znam. Tokom utakmice sa Partizanom je Radojević pričao o nekim trzavicama između Rajta i kluba. Pominjao je da Rajt nešto nije zadovoljan, pa minutažu Birutisa i još neke stvari, ali ništa konkretno. Rekao je da mu se iz nekog razloga smanjila minutaža u zadnjih par utakmica i da je počeo vidno lošije da igra. Uh kad bi pao trejd za Rika 1
Stiletto Posted yesterday at 03:55 PM Posted yesterday at 03:55 PM Potvrđeno, Oli u Pioniru "iz bezbednosnih razloga". https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/nista-od-beca-partizan-docekuje-olimpijakos-u-pioniru/ Dobro da nije Leskovac, ko fudbaleri... 4
Elevator Operater Posted yesterday at 04:15 PM Posted yesterday at 04:15 PM Nadam se da ce svaki sezonac koji ne udje da ih tuzi i prijavi. Svi do jednog. 8
rodriguez Posted yesterday at 04:21 PM Posted yesterday at 04:21 PM 1 hour ago, Luchifer89 said: Uh kad bi pao trejd za Rika tajrik ide u grčku, što je za klub još bolje (što se para tiče)
Elevator Operater Posted yesterday at 04:24 PM Posted yesterday at 04:24 PM 2 minutes ago, rodriguez said: tajrik ide u grčku, što je za klub još bolje (što se para tiče) Ma da, sigurno ce biti kvalitetno pare iskoriscene pa je bitno. 1 1
le piaf Posted yesterday at 05:26 PM Posted yesterday at 05:26 PM Čitam Penaroja prvo pričao sa kapitenom, imali duži razgovor. O čemu li su pričali da mi je znati, kad ovaj ništa ne zna šta se dešava u klubu.. Možda o Baskoniji?
Stiletto Posted yesterday at 05:36 PM Posted yesterday at 05:36 PM 8 minutes ago, le piaf said: Čitam Penaroja prvo pričao sa kapitenom, imali duži razgovor. O čemu li su pričali da mi je znati, kad ovaj ništa ne zna šta se dešava u klubu.. Možda o Baskoniji? Pa bio mu je trener pre par godina u Baskoniji, poznaju se. A od koga će najpre saznati šta se dešava među igračima ako ne od kapitena?
Elevator Operater Posted yesterday at 05:39 PM Posted yesterday at 05:39 PM Da li ce nas űber sposoban klub uspeti da Max Payne zaigra u petak?
Luchifer89 Posted yesterday at 05:47 PM Posted yesterday at 05:47 PM 7 minutes ago, Elevator Operater said: Da li ce nas űber sposoban klub uspeti da Max Payne zaigra u petak? Vat difrens daz it mejk? 3
Recommended Posts