dekifisher Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, TripleJ said: Zbog cega mislis da limarov ostanak ima veze sa potencijalnim odlaskom Karlika ? Mislim da je uslovljeno da mu ne produže ugovor ako hoće da izbegne zatvor. Sekta ne zaboravlja. 1 1
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago a možda mu i ugovor mu ističe na leto.... ako ima neke veze. uzeće ga ataman ko kuća, kkp je imao mnogo sreće da ga uzme pre da li svetskog da li olimpijade, gde je već zablistao za južni sudan. tada je već bio overen ugovor kod notara. 1
kockooblastiŽelimir Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Imamo, ne znam kako to da napišem "politički" korektno, previše igrača koji, na razne načine, nisu normalni. Tom tužnom skupu mediokriteta ne mogu pomoći nikakvi treneri, psiholozi... jednostavno ih ima previše po metru kvadratnom, i to je to. Sad da ih pojedinačno pošalješ u EL klubove, bili bi odlični, ili barem upotrebljiv igrači. Zajedno, izgledaju kako su izgledali prošle večeri. I to je tako, jbg. Skinuće skalp nekom od velikih, gubiti od Asvela, zajedno, nisu u stanju više. Mislim da nikakav Savić, Obradović... ne mogu ništa protiv kolektivne prolupanosti. Zato su i otišli. Ja sam ih negde u glavi elaborirao od svega, jer možeš da imaš maksimalnu posvećenost i znanje, ali ne i super moć, da predvidiš psihopatološke simbioze 15 ljudi koji od cele grupe naprave putujući cirkus. U to ime, posle katastrofe u Kaunasu, treba pustiti klince na max EL, i ove vrhunske da igraju ABA, i to je to. Oni su ponizili nas, pa da im se odužimo, koliko je u našoj moći. Sve pošteno i na vreme platiti, i to je to. 10
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ozbiljan* klub ovo rešava ovako: 1. Ostavka predsednika, nova Skupština, Novi UO, novi trener; 2. Otkaz, prodaja ili tribinovanje Jabari Parkera; 3. Sa ostalima razgovor - ko ne želi da bude ovde, prodaja/otkaz/tribinovanje. 4. Izvinjenje svima navijačima po hiljadu puta ako treba i nakon svake utakmice ako je potrebno. Izlaganje plana za nastavak sezone u za sledeću i molba da, ako je moguće, ostanu uz tim. *Klub koji ima budžet i plan za ovakve situacije, čime, je l te, pokazuje da je ozbiljan i da niko nije veći od kluba (što mi naravno nismo) 5
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na stranu sve sto se desava sa limarom, sramotnim Paspaljem koji dodatno potpaljuje izjavama kako Milton nije po njegovom ukusu, iako ce saradnja trajati do juna....ja bih zaista voleo da jednog dana, kad svi oni odu, Zeljko obrazlozi sta mu je bilo da dovede ovakav skup kretena. 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, kockooblastiŽelimir said: U to ime, posle katastrofe u Kaunasu, treba pustiti klince na max EL, i ove vrhunske da igraju ABA, i to je to. Oni su ponizili nas, pa da im se odužimo, koliko je u našoj moći. Sve pošteno i na vreme platiti, i to je to. Sve je to sjajno ako ti je ok da nam vise nikad ne dodje iole krsten igrac i da budemo gori od Albe i da nam se skrati licenca. Cuje se sve sto klub radi "na stetu igraca", ne zanima njih sto potencijalno Ostoja bušač nece vise biti tu i sto je atmosfera u tom trenutku zdravija, a klub dorastao. U jednoj NBA ligi, igraci izbegavaju fransize koje pre toga nisu trejdovale svoje zvezde u njihove odabrane destinacije. A onda zamisli da cuju kako EL klub ne da najboljim igracima da igraju EL. Ja sumnjam da ce cak dobaciti i do razumevanja statusa usred debljine i bezobrazluka Parkera, a kamo li dalje. 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za razliku od vas (barem nekih), mene je cela situacija odradila na rezignaciju. Uopšte nemam želju da gledam ovu ekipu, pa to i ne radim. Ne zavređuju moje vreme i pažnju. Slažem se sa Šćepanom da to što Ostoja ponavlja koliko koštaju Milton i Jabari smrdi na klasičnu sns priču svaljivanja odgovornosti na sve osim sebe. Da, oni primaju tolike plate... A ko im je dao ugovore? End of story. Što ne znači da je Jabari sad oslobođen svoje odgovornosti što ne liči na profesionalnog košarkaša. Drugo, ako je ostalima smetala činjenica da on ima toliki ugovor, valjda je trebalo da naprave neki klan protiv, a ne oko njega... I na kraju, likovi koji se tako ponašaju nisu za bilo kakav profesionalni angažman. Moram da se osvrnem i na pljuvanje Vanje, koje je već otišlo predaleko. Očigledno nije za ulogu kapitena (ove ekipe), ali to je bio rezultat Željkove loše procene njegovog karaktera. Verujem da se on maksimalno trudi da ispuni svoje profesionalne zadatke. 3
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mene poraz juce ni da takne... ali me boli nesto drugo boli me na sta mi klub lici za samo par nedelja sve se urusilo. A urusilo se, jer se sve gradilo na jednom coveku, njegovoj vaznosti, popularnosti, znanju, imenu... svi su krili iza toga... isti taj ostoja bolid, da ima normalnog novinara, pitao bi ga, koliko od tih cifara sa kojim se on kurci, "pripada" navijacima a samim tim i Zeljku Obradovicu.. boli me, jer su mi oteli klub, kao sto su ni oteli zemlju, ne zivim ja u zabludi da zeljko treba da predvodi proteste, ali on se odredio u momentu kad je trebalo da se odredi... Za mene je KK i Arena, bio oaza nekog drugacijeg misljenja, necega drugacijeg u ovoj bolesnoj zemlji, a sve je to svojom aurom pravio Zeljko Obradovic. Jeste gresio je, jeste pravio lose procene, ali ko ne pravi? I na mnogobrojna pitanja svih ovih sezona od oktobra do decembra, kad su se svi strucnjaci utrkivali da nam objasne kako niko nije veci od kluba, dobili smo pokaznu vezbu za sve, da je Zeljko ako nista drugo = Partizan. sto @DameTime kaze, sad smo postali pravi ćaci klub i to me boli... sta je jedna sezona spram orjentacije citavog kluba... Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto 2
kockooblastiŽelimir Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Elevator Operater said: Na stranu sve sto se desava sa limarom, sramotnim Paspaljem koji dodatno potpaljuje izjavama kako Milton nije po njegovom ukusu, iako ce saradnja trajati do juna....ja bih zaista voleo da jednog dana, kad svi oni odu, Zeljko obrazlozi sta mu je bilo da dovede ovakav skup kretena. Ne možeš znati, kada pokupiš 15-20 ljudi sa raznih strana, kako će funkcionisati kao celina. Makar bili monasi sa Hilandara ili Šao-Lina. I znaš kako, svaki novi podkast sa nekim od igrača KKP, otkriva nove nivoe polupanosti, koje nemaju veze sa kulturološkim razlika, nego lepo vidiš da je lik u qurcu. To ne možeš čuti od skauta, njegovih bivših saigrača... jer i oni piju bromazepame dok ga slušaju kako kenja. Sve što je moglo krenuti po zlu, krenulo je. Ostoja će ostati dokle i ova vlast. I opet kažem, nije popularno, dobar je Ostoja šta su mogli da nam pošalju umesto njega. Sa ovom huntom, nema sreće ni nama, ni komšijama. Ni u svakodnevnom životu, ni u sportu. 1
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Poslusajte https://www.instagram.com/reel/DQsa4qRiL84/?igsh=d3RucnBoaW4wa3Vn 1
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nas odbrambeni mehanizam - izgleda regresija. Caci odbrambeni mehanizam - represija. I fizicka i psihicka. Ponasaju se kao da ce da vladaju do kraja zivota a alternativa je toliko uzasna da je totalno potiskuju 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: Poslusajte https://www.instagram.com/reel/DQsa4qRiL84/?igsh=d3RucnBoaW4wa3Vn Posle ovoga su osvojili EL, ako se dobro sećam. Elem, zaboravih na temu odlaska Ostoje... Zašto bi otišao? Zbog osećaja integriteta, odgovornosti? Da on sve to ima, ne bi bio u sns. Ljudi od integriteta su već otišli iz kluba (šta god ko mislio o Želimiru i Saviću) i to je to. 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, Dzep said: Ozbiljan* klub ovo rešava ovako: 1. Ostavka predsednika, nova Skupština, Novi UO, novi trener; 2. Otkaz, prodaja ili tribinovanje Jabari Parkera; 3. Sa ostalima razgovor - ko ne želi da bude ovde, prodaja/otkaz/tribinovanje. 4. Izvinjenje svima navijačima po hiljadu puta ako treba i nakon svake utakmice ako je potrebno. Izlaganje plana za nastavak sezone u za sledeću i molba da, ako je moguće, ostanu uz tim. *Klub koji ima budžet i plan za ovakve situacije, čime, je l te, pokazuje da je ozbiljan i da niko nije veći od kluba (što mi naravno nismo) Jedino se sa ovim pod 4 ne slažem, jer je kontradiktorno sa ovim pd 1 do 3. Naime, ozbiljan klub uradi ovo od 1 do 3, pa onda za ovo pod 4 nema ni potrebe, odnosno može da padne neko izvinjenje ali više kurtoazno. Upravo se ljudi koji nemaju nameru da preuzmu odgovornost, samo izvinjavaju. Jebeš izvinjavanje ako ne postoji nešto konkretno iza toga.
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, DameTime said: Posle ovoga su osvojili EL, ako se dobro sećam. Elem, zaboravih na temu odlaska Ostoje... Zašto bi otišao? Zbog osećaja integriteta, odgovornosti? Da on sve to ima, ne bi bio u sns. Ljudi od integriteta su već otišli iz kluba (šta god ko mislio o Želimiru i Saviću) i to je to. Ma posumljeni ide u paketu sa gazdom. Eventualno ako gazda odluci da postavi nekog novog posumljenog da proba da umiri bes, mada kontam da je i njemu jasno da se taj voz vise ni ne vidi na horizontu... Plus ima vece vatre da gasi 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, jedibojan said: Ma posumljeni ide u paketu sa gazdom. Eventualno ako gazda odluci da postavi nekog novog posumljenog da proba da umiri bes, mada kontam da je i njemu jasno da se taj voz vise ni ne vidi na horizontu... Plus ima vece vatre da gasi Mogli bismo u zatvor da pošaljemo Drčeli i Ostoji neku maketu ovih naselja, tipa Belgrade Waterfront ili tako nešto, pa da mogu da se igraju zajedno u ćeliji, Drčela bi bio zadužen za poslovno-stambeni kompleks, a ostoja za parkinge i vozni park? 1
kockooblastiŽelimir Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ostoja neće otići. I iskreno, ne želim da ode. Neka ostane, i neka sluša, do kraja.
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 hours ago, Angola said: Drago mi je da je ova nasa grupa gradjana spustena na zemlju, nakon sto su pobedili muceni Bajern, i namesteni derbi. Doslo neko vreme, da me poraz ni malo ne dotakne. Sve coveku bude jasno, kad je Zeljko digao ruke i otisao. Birao ih je, ali da su bar bili posteni prema igri, on ne bi otisao. Ako je derbi namesten,onda ga je namestio Sasa Obradovic..salu na stranu,derbi je pokazao da vasa ekipa moze,kada hoce..
kockooblastiŽelimir Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, liv7 said: Ako je derbi namesten,onda ga je namestio Sasa Obradovic..salu na stranu,derbi je pokazao da vasa ekipa moze,kada hoce.. Konstrakta? Novi hit? 1
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, JPM said: Jedino se sa ovim pod 4 ne slažem, jer je kontradiktorno sa ovim pd 1 do 3. Naime, ozbiljan klub uradi ovo od 1 do 3, pa onda za ovo pod 4 nema ni potrebe, odnosno može da padne neko izvinjenje ali više kurtoazno. Upravo se ljudi koji nemaju nameru da preuzmu odgovornost, samo izvinjavaju. Jebeš izvinjavanje ako ne postoji nešto konkretno iza toga. Hm, zanimljivo, ali meni je logičan sled od 1 do 3, pa tek onda 4, mada bi 4 moralo da bude pod 1 i pod 2 i pod 3 i pod svim ostalim brojevima, klub mora da pokaže poštovanje prema ljudima zbog kojih je zaista tu gde jeste, zbog kojih je klub, mora da opravda reč klub, udruženje. Mada džaba mi toliko zube moj brate, neće se desiti ništa od navedenog... Makar da Jabarija pošalji u Metalac na kaljenje, i tome bi se obradovao
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Dzep said: Hm, zanimljivo, ali meni je logičan sled od 1 do 3, pa tek onda 4, mada bi 4 moralo da bude pod 1 i pod 2 i pod 3 i pod svim ostalim brojevima, klub mora da pokaže poštovanje prema ljudima zbog kojih je zaista tu gde jeste, zbog kojih je klub, mora da opravda reč klub, udruženje. Mada džaba mi toliko zube moj brate, neće se desiti ništa od navedenog... Makar da Jabarija pošalji u Metalac na kaljenje, i tome bi se obradovao Malo sam i ja hejstovao odgovor. Ovo pod 4. druga rečenica je skroz ok, ovo oko plana. Pa da, mora da se pokaže poštovanje prema ljudima od kojih živiš, samo ja mislim da je ovo od 1 do 3 upravo to - poštovanje i shvatanje odgovornosti na pravi način. Izvinjenja u našem društvenom okruženju su odavno izlizana.
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 11 minutes ago, JPM said: Malo sam i ja hejstovao odgovor. Ovo pod 4. druga rečenica je skroz ok, ovo oko plana. Pa da, mora da se pokaže poštovanje prema ljudima od kojih živiš, samo ja mislim da je ovo od 1 do 3 upravo to - poštovanje i shvatanje odgovornosti na pravi način. Izvinjenja u našem društvenom okruženju su odavno izlizana. Vezano za izvinjenja - potpuno si u pravu, ali bitno je kako, kada i gde se ona kažu. Zamisli sad novog predsednika koji izađe i sve uradi da objasni navijačima da su oni najvažniji i temelj kluba i izvini se, kako na rečima, tako na delima (Part+ besplatno, niže cene sezonskih ili makar neke beneficije, redovna komunikacija sa sezoncima, šta ja znam, ima mnogo načina), makar bih ja to prihvatio kao korak u dobrom pravcu Edited 1 hour ago by Dzep 1
SamoFlacko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Koliko je veliki klub ne zavisi od toga koje takmičenje igra. Partizan će uvijek imati poštovanje pa makar igrao i eurocup. Za mene je najniži stepen pada jednog kluba nepoštovanje igrača prema njemu i prema dresu koji nose. Mi smo zbog odnosa koji pokazuje jedan dio igrača Partizana prema klubu i prema navijačima (posebno sinoćna izjava Brauna da ga ne zanimaju navijači i njihovi zvižduci) pali u svakom smislu, gore nego kad smo gulili po nižim takmičenjima. Ja vam garantujem da je ovako nešto izjavio u nekom grčkom ili španskom klubu, u roku od 24h bi bio sklonjen iz ekipe. Prosto ne mogu da vjerujem da smo dozvolili jednim nižerazrednim igračima ovakvo ponašenje. I ujedno, pokazatelj katastrofalne greške Željka Obradovića, pravljenjem potpuno novog tima, bez ijednog starosjedioca koji će polako da uvlači sve njih u sistem. Ovako smo prepušteni njima i njihovim dogovorima i odnosima. Ali opet, kao i za sve do sad, mi smo sami krivi. Edited 1 hour ago by SamoFlacko 6
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Quote "Spekulacije o čemu? Stvar broj jedan je igranje, zar ne? Vi momci znate moje mogućnosti, znate da sam jedan od najboljih igrača u Evropi. I to je smer u kom želim da idem. Da li je to ovde, ili je to negde drugde... moram da brinem o svojoj budućnosti. Ali, kao što sam vam rekao i ranije, ja sam profesionalac i moram da se pojavim na poslu sutra bez obzira na situaciju." -Dzabari On i posle svega i dalje misli da je jedan od najboljih igraca u Evropi. Nema srece sa ovim likom. citat uzet od: https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/191189/parker-rekao-da-je-najbolji-i-porucio-da-li-je-to-ovde-ili-je-to-negde-drugde-video/vest Edited 1 hour ago by Don Dusko
Recommended Posts