Luchifer89 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Samo se ti nadaj. Ne bi me čudilo ni da se limar naguzio i bukvalno samo da dovede bilo koga. Naguzio se jeste sigurno. Kolega TripleJ hoće da ga nabije. Sve ovo što pišete njemu savršeno odgovara, morate da menjate koncept psovanja. Šaljem link za enciklopediju psovki: Edited 17 hours ago by Luchifer89 2
Eddard Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Menjate naziv teme u "Primera, el comienzo de una era" 1
Smrtokapa Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, Eddard said: Primera, el comienzo de una era Primera, el començament d'una era. Da budemo precizni.
Eddard Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 10 minutes ago, Smrtokapa said: Primera, el començament d'una era. Da budemo precizni. Žali se Google translate-u 😜 1
jedibojan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 11 minutes ago, Smrtokapa said: Primera, el començament d'una era. Da budemo precizni. - repoblación forestal 1
Smrtokapa Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 16 minutes ago, Eddard said: Žali se Google translate-u 😜 Ma jok, svakako sam napravio lošu foru, čim moram da je objašnjavam. 😄
Coz29 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 1 hour ago, TripleJ said: Nabijem i Limara i ovog Spanca! Nagadja se da je ugovor do juna 2027. Sad je zanimljiivo kako njemu moze ugovor do tad a ranije nije mogao posto Limaru istice 2026. godine. Samo se nadam da su mu nabudzili klauzulu u ugovoru, da se isti produzava na sezonu 2026/27 samo ako se nekako udje u play in i osvoji ABA. Đoan Penjaroja već na treninzima Partizana https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/djoan-penjaroja-partizan-novi-trener-ugovor-zeljko-obradovic-sport-klub/ Pa brate ostoja govnjar je sada video da je kao i sef mu picousti sto ne moze niko da ih najuri, pa je pustio muda i sad da prostis ima da nas jebe od meraka Edited 16 hours ago by Coz29 1
Tex_Willer Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Jakob Aman said: Jebace nas Virtus. Dvejn sa mikrofonkom, ide 4/13 šut uz 3 4izg...
Coz29 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Brate ovi iz Arene su govna neviđena Popuse nam svima do jednog, jebo ih Jakovljevic, pa koga oni zajebavaju visee 1
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, Coz29 said: Brate ovi iz Arene su govna neviđena Popuse nam svima do jednog, jebo ih Jakovljevic, pa koga oni zajebavaju visee Šta se dešava, napolju sam 😆
Coz29 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Šta se dešava, napolju sam 😆 Prvo stavili za našu utakmicu "stručnog konsultanta" deklasiranog navijača CZV, kao da nema ni jedan grobar pa makar i iz ćaci ekipe da sedi tu. Drugo ima neke komentare kao da je osvojio sve sto moze u svetu kosarke, novinar ga pita jedno, on prica sasvim nesto drugo. Kao da je poslat samo da nas nervira, sto u stvari i jeste poenta. Isto kao Vlade Djurovic kod vas. 1 1
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ova sezona je gotova. Ovi igraci ne zasluzuju podrsku. Ostaje pitanje dal cemo moci oterati Ostoju i druzinu pre pocetka sledece sezone. P.S "Zao mi je sto ste moji, a ne puleni nekog mog neprijatelja." P.P.S. Ko prihvati da vodi ovu razbijenu bandu, taj ili je lud ili je glup. Edited 12 hours ago by Xpert 2
Coz29 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Odjavljujem se dok ostoja i paspalj ne odu u paketu Ako neki brat oce na pivo ovih dana i da podeli ovu muku neka se javi Puši kurac ostoja! 🙌 Edited 12 hours ago by Coz29 1
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 minutes ago, Xpert said: Ostaje pitanje dal cemo moci oterati Ostoju i druzinu pre pocetka sledece sezone. Odma da ti kazemo, necemo.
Luchifer89 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Možda je sindikat štrajkovao zbog ne igranja Džabubua. Nevrdles, jebem mamu svima po vertikali Edited 12 hours ago by Luchifer89
SamoFlacko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bolje ovako, kad si bolestan da pocnes sa terapijom sto prije. Zamaskiralo se kratko sa pobjedom protiv cigana ali srecom nije potrajalo. Moj Zarko sta si dozivio, nesreco jedna, da ti zvizde navijaci Partizana. 5
wrach Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nadam se da ce fokus vecine koja dolazi u Arenu biti napusavanje ovih olupina od igraca na celu sa upravom. Sve dok ne vratimo Partizan od kidnapera. 2
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Boli dupe ovu bandu za podršku, Ostoju još više. Što manje ljudi, manje će da ga napušavaju, a pare od sezonskih je već uzeo. Sledeća sezona? Koga boli kurac za nju, isto koliko i Vazuru i Vučelu za FK. 1
nemanjaol Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago To je to, nisu oni busili nego su kurcina od ekipe. Odigrali su dve utakmice na motivaciju i sok terapiju i onda ponovo se vratili na staro. Kad su stvari krenule nizbrdo cela ekipa bez reakcije, kao da je prijateljska, a ne poslednja prilika da uhvate kakav takav prikljucak. 3
Luchifer89 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Boli dupe ovu bandu za podršku, Ostoju još više. Što manje ljudi, manje će da ga napušavaju, a pare od sezonskih je već uzeo. Sledeća sezona? Koga boli kurac za nju, isto koliko i Vazuru i Vučelu za FK. Sve tačno. Zato ih treba gadjati svim i svačim, pa nek plaćaju kazne - bar znamo gde će pare ići 1 2
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovu ih sezonu nažalost moram istrpeti. Nadam se da od sledeće, Vanja nikad više neće nositi dres mog kluba, a još manje da bude kapiten. Gadi mi se. O ostatku ove geng beng družine nema potrebe. Minus Bonga. Vrati sendvič Paspalje!!! Puši kurac Ostoja!!! Vučiću pederu!!! 2
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, nemanjaol said: Odigrali su dve utakmice na motivaciju i sok terapiju i onda ponovo se vratili na staro. A tu drugu jos ne veruju da su dobili.Lep nas poklon vama ali nedovoljan.
Jakob Aman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pisemo se u nekim srecnijim vremenima. Da ste mi zivi i zdravi! Pozdrav.
Recommended Posts