Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
4 hours ago, wrach said:

Ja bio u hali, nisam cuo nijednom skandiranje Tajriku, jel mozes da kazes kad je to tacno bilo, da nadjem na snimku?

Drugo poluvreme verovatno...nešto duže je čekao loptu da izvede slobodna bacanja. Tad je krenulo.

Edited by wing
Posted
20 minutes ago, jedibojan said:

U fazonu sam da ne komentarisem igru dok se tzv uprava pocasno ne okaci pod svodove arene, ali jedno postignuce bi bilo nefer ne spomenuti:

U pobedi od 12 razlike za 11 minuta debela strina na -14.

Ne znam zašto se ženski pol koristi kada treba da se uvredi neki muškarac. 

"igra kao baba, tetka, devojčica, strina..."

Bar 99% žena je borbenije od Jabarija, a s obzirom na njegovo trenutno stanje na terenu, većina nas bi ga i pretrčala. Mi bre radimo i funkcionišemo kao da se ništa ne dešava dok krvarimo iznutra i tako svakog meseca, jedno 30 godina svog života.

Tako da pls batalite sa opisima u ženskom rodu koji služe predstavljanju nekog muškarca kao slabašnog, jer mi nismo slabe.

• Like 2
Posted (edited)
6 minutes ago, wing said:

drugo poluvreme verovatno...nešto duže je čekao loptu da izvede slobodna bacanja.

tad je krenulo.

Iskreno pitanje (mada već znam odgovor) - zašto ovo radiš? Čemu? Kako tako opušteno možeš da slažeš, ima li tu nekog obraza? Ili je trol preuzeo sve moralne komponente (ako ih je ikada i bilo) i sad sve jače smrdi u pećini...

Ovo je čista laž, ni u jednom trenutku nije bilo skandirano Tajriku. Ako mislimo da imamo civilizovano mesto za razgovor, morali bismo da sankcionišemo ovakve stvari, zar ne, moderacijo pospala? 😂

Edited by Dzep
  • Like 2
  • Love 1
  • Thanks 5
Posted
12 minutes ago, wing said:

Drugo poluvreme verovatno...nešto duže je čekao loptu da izvede slobodna bacanja. Tad je krenulo.

Ne znam sto ti je ovo trebalo, ali ok.

Nije bilo skandiranja Tajriku, srdacan pozdrav.

• Thanks 2
Posted
Just now, Dzep said:

Iskreno pitanje (mada već znam odgovor) - zašto ovo radiš? Čemu? Kako tako opušteno možeš da slažeš, ima li tu nekog obraza? Ili je trol preuzeo sve moralne komponente (ako ih je ikada i bilo) i sad sve jače smrdi u pećini...

Ovo je čista laž, ni u jednom trenutku nije bilo skandirano Tajriku. Ako mislimo da imamo civilizovano mesto za razgovor, morali bismo da sankcioniše ovakve stvari, zar ne, moderacijo pospala? 😂

vidi...ja sam u prenosu čuo Tajrik-Jones. 

ako nisam dobro razumeo to ne znači da sam slagao, već da sam bio u zabludi.

znaš koliko mi je bitno da tako nešto izmislim...

Posted (edited)
3 minutes ago, wing said:

vidi...ja sam u prenosu čuo Tajrik-Jones. 

ako nisam dobro razumeo to ne znači da sam slagao, već da sam bio u zabludi.

znaš koliko mi je bitno da tako nešto izmislim...

Tako je, klasika, vadilica, pogrešno si čuo. A nikako da se malo razmisli - kad smo ikad skandirali Tajriku, i na koji melodiju, koji ritam je to bio? Koliko je verovatno da bismo mu skandirali kako god da je odigrao protiv Zvezde nakon onoga protiv Bajerna?

I da, toliko ti nije bitno da to izmisliš da u par postova deluješ apsolutno sigurno da se to desilo, a dva lika koja su bila na licu mesta ti kažu da se to nije desilo, i ti i dalje veruješ onome što si čuo? 😂 

Can't make this shit up

Edited by Dzep
  • Like 1
  • Thanks 2
Posted (edited)
7 minutes ago, Dzep said:

Tako je, klasika, vadilica, pogrešno si čuo. A nikako da se malo razmisli - kad smo ikad skandirali Tajriku, i na koji melodiju, koji ritam je to bio? Koliko je verovatno da bismo mu skandirali kako god da je odigrao protiv Zvezde nakon onoga protiv Bajerna?

I da, toliko ti nije bitno da to izmisliš da u par postova deluješ apsolutno sigurno da se to desilo, a dva lika koja su bila na licu mesta ti kažu da se to nije desilo, i to i dalje veruješ onome što si čuo? 😂 

Can't make this shit up

da razmislim kada ste ikad skandirali Tajriku...? koji ritam ? 🥴

evo još jednom. zaista sam mislio da sam to čuo. 

koliko bi imalo smisla da na takvoj izmišljotini gradim argument kako mu je brzo oprošteno ?

Edited by wing
Posted (edited)
9 minutes ago, le piaf said:

Dzep upalio mešalicu, nema bežanja dok ne samelje o/

Kad si mene video ovakvog? Ajde da je neki duhoviti pokušaj trolovanja, ali ne, ovo je čista laž, dupla vadilica (kao što možeš da vidiš dole) i sve to nekako ne bi smelo da ima prostora ovde kao što niko ko ima malo obraza ne podnosi nikog ko ga očigledno laže u facu. Tu se ili okreneš bez reči ili stvari rešavaš drugačije 

8 minutes ago, wing said:

da razmislim kada ste ikad skandirali Tajriku...?

evo još jednom. zaista sam mislio da sam to čuo. 

Svaka čast, očigledno si jedini. Zar ne misliš da bi još neko imao šta da kaže o tome, da bi još neko to pomenuo? E da, ima i moj upis koji pominje tačno taj momenat kada je publika u različitim glasovima krenula da viče Partizan i stvorila neverovatnu buku. Svaka čast za sluh, najiskrenije se nadam se da ti to nije oruđe kojim zarađuješ za život...

Edited by Dzep
Posted (edited)
13 minutes ago, Dzep said:

Kad si mene video ovakvog? Ajde da je neki duhoviti pokušaj trolovanja, ali ne, ovo je čista laž, dupla vadilica (kao što možeš da vidiš dole) i sve to nekako ne bi smelo da ima prostora ovde kao što niko ko ima malo obraza ne podnosi nikog ko ga očigledno laže u facu. Tu se ili okreneš bez reči ili stvari rešavaš drugačije 

Svaka čast, očigledno si jedini. Zar ne misliš da bi još neko imao šta da kaže o tome, da bi još neko to pomenuo? E da, ima i moj upis koji pominje tačno taj momenat kada je publika u različitim glasovima krenula da viče Partizan i stvorila neverovatnu buku. Svaka čast za sluh, najiskrenije se nadam se da ti to nije oruđe kojim zarađuješ za život...

vidim da si baš loše prošao kroz ovu tranziciju i žao mi je zbog toga jer si gotivan lik ali i pored toga preteruješ sa ovim ,,obrazima'' i ,,laganjem''.

i nemoj da se najiskrenije nadaš što se tiče mog sluha...za to je kasno jer sam bubnjar, tako da mi je to verovatno treća vadilica.

Edited by wing
  • Like 1
Posted

@Dzep

Nikad, otuda mi je i zanimljiva ova reakcija; oduvek sam mislio da je Marvinov i tvoj prag tolerancije na ove provokacije izuzetno visok, za razliku od svog. Možda bih mogao, uz određene korekcije da ne izgubim identitet, da primenim ovaj tvoj fin način, tipa, molim te, odjebi 😹

Uglavnom, ne daj se kralju, samo reci, letećemo kao meci! 😁

ps. gde je @Marvin

• Ha-ha 1
Posted
48 minutes ago, DameTime said:

Ne znam zašto se ženski pol koristi kada treba da se uvredi neki muškarac. 

"igra kao baba, tetka, devojčica, strina..."

Bar 99% žena je borbenije od Jabarija, a s obzirom na njegovo trenutno stanje na terenu, većina nas bi ga i pretrčala. Mi bre radimo i funkcionišemo kao da se ništa ne dešava dok krvarimo iznutra i tako svakog meseca, jedno 30 godina svog života.

Tako da pls batalite sa opisima u ženskom rodu koji služe predstavljanju nekog muškarca kao slabašnog, jer mi nismo slabe.

A za fat shaming muk? 🙂

Posted
6 minutes ago, wing said:

vidim da si baš loše prošao kroz ovu tranziciju i žao mi je zbog toga jer si gotivan lik ali i pored toga preteruješ sa ovim ,,obrazima'' i ,,laganjem''.

i nemoj da se najiskrenije nadaš što se tiče mog sluha...za to je kasno jer sam bubnjar, tako da mi je to verovatno treća vadilica.

Ne znam na koju tranziciji misliš (mada slutim) i mogao bih da uđem u argumentovanu raspravu gde bih mogao i da dokažemo da nije tako, ali to bi bilo moguće jedino ukoliko bi tako nešto imalo smisla, tj ukoliko bi sagovornik bio vredan toga truda.

A što se tiče treće vadilice, ne moraš ništa više da pišeš (šta više, ponovo bih te i u svoje a i u ime većine braće koja želi određeni nivo rasprave da to na našoj temi više ne radiš), sve mi je jasno...

• Like 2
Posted
54 minutes ago, DameTime said:

Mi bre radimo i funkcionišemo kao da se ništa ne dešava dok krvarimo iznutra

To, bre, samo vi vidite da je kao da se ništa ne dešava, itekako mi to osetimo, i pre i tokom. :classic_tongue::classic_biggrin:

Posted (edited)
1 hour ago, Dzep said:

Ne znam na koju tranziciji misliš (mada slutim) i mogao bih da uđem u argumentovanu raspravu gde bih mogao i da dokažemo da nije tako, ali to bi bilo moguće jedino ukoliko bi tako nešto imalo smisla, tj ukoliko bi sagovornik bio vredan toga truda.

A što se tiče treće vadilice, ne moraš ništa više da pišeš (šta više, ponovo bih te i u svoje a i u ime većine braće koja želi određeni nivo rasprave da to na našoj temi više ne radiš), sve mi je jasno...

Sada si već naporan i agresivan ali pripisaću to lošoj tranziciji na koju slutiš...

...prvo si pogrešio padež, pa zatim krenuo da pišeš u množini i onda ispustio bitan glagol u zaključku.

Veruj mi da ovde nisi sav svoj ''od onomad'' i to je razumljivo a ja ću ti poverovati da tebi nisam vredan truda...a i dockan je.

Edited by wing
Posted
18 minutes ago, Barkley#34 said:

To, bre, samo vi vidite da je kao da se ništa ne dešava, itekako mi to osetimo, i pre i tokom. :classic_tongue::classic_biggrin:

ricolino-scolari.gif

Ovo je vec ozbiljan danak neiskustvu 

Posted

Da ovo ne ode predaleko, kapiram da je mizogonija disciplina koju ova ekipa ovde bas slabo upraznjava.

Profesionalni muski i zenski sportisti nisu za poredjenje. Kada nacin igre jednog preplacenog profesionalca uporedim sa debelom zenom u godinama, ocigledno nije namera da se uvrede zene.

Plus ako je strina debela, da li se zaista trudi? Realno? 

Posted
13 minutes ago, jedibojan said:

Da ovo ne ode predaleko, kapiram da je mizogonija disciplina koju ova ekipa ovde bas slabo upraznjava.

Mizoginija ne mora biti disciplina koja se namenski upražnjava. Zapravo se najčešće i manifestuje kroz naizgled bezazlene komentare, a koji su prihvaćeni u društvu. 

Profesionalni muski i zenski sportisti nisu za poredjenje.

Kakvo sad poređenje profesionalnog muškog i ženskog sporta?

Kada nacin igre jednog preplacenog profesionalca uporedim sa debelom zenom u godinama,

Očigledno misliš na stereotipni primer, pošto istine radi, strine mogu biti i mlade žene:)

ocigledno nije namera da se uvrede zene.

To što ne postoji namera, ne znači da nešto nije uvredljivo. Skrećem ti pažnju da jeste.

Plus ako je strina debela, da li se zaista trudi? Realno? 

Ljudi su debeli iz različitih razloga, npr. medicinskih, ne nužno zato što se "ne trude". 

U svakom slučaju, osvrnula sam se na ovo jer se često provlače različite analogije sa ženama koje treba da budu na neki način uvredljive ili omalovažavajuće. Sigurna sam da postoje mnogo kreativniji načini da se opiše Jabarijevo postojanje na terenu.

Posted
16 minutes ago, DameTime said:

postoje mnogo kreativniji načini da se opiše Jabarijevo postojanje na terenu.

3.14čka na terenu, a igra mu je go qrac.

Posted (edited)

Sve ikada može da bude uvredljivo, a dosta zavisi od toga ko sluša/čita i kako bira to da interpretira.

Imamo preplaćenog sportistu iz kojeg izbija mloh i naziru se dojke, pa još turio punđu na glavu.

'Debela strina' je toliko specifično i u ovom kontekstu on point da boli 🥲

Edited by fillam