Leo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, le piaf said: To je obaveza kluba u EL Naravno da nije obaveza. Do sada nijednom nisam video 1000 navijaca Olimpijakosa u hali PAO a, niti obratno.
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koji li je mozak hteo da menja Tajrika za Dontu Hola?!
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 9 minutes ago, Jakob Aman said: Koji li je mozak hteo da menja Tajrika za Dontu Hola?! onaj sto je presadio dlake sa jaja, pardon, testisa, na glavu. Edited 3 hours ago by TripleJ 1
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Leo said: Naravno da nije obaveza. Do sada nijednom nisam video 1000 navijaca Olimpijakosa u hali PAO a, niti obratno. Nisam mislio na tačnu cifru od 1000 ulaznica, ali postoji pravilo u EL da domaćin obezbedi određen broj karata za gostujući. Konkretan broj ne znam, ali postoji formalna obaveza. Naravno, postoje izuzeci, kada je utakmica definisana kao high risk, ili lokalne-regionalne vlasti nalože zabranu ili ograničenje. Ovih 1000 karata je verovatno neki interni dogovor između dva kluba, i mislim da je neko vreme na snazi
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago ništa novo, mnogi su bili na nivou 400 kad je nedović dao onu famoznu the trojkaaaaaa, to je bio prvi EL derby. uvek se daju karte za EL gostujućima ako ima interesovanja a za derby hvala gospodu ima.
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 52 minutes ago, Jakob Aman said: Koji li je mozak hteo da menja Tajrika za Dontu Hola?! Sta se desava, nisam povezao
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, le piaf said: Nisam mislio na tačnu cifru od 1000 ulaznica, ali postoji pravilo u EL da domaćin obezbedi određen broj karata za gostujući. Konkretan broj ne znam, ali postoji formalna obaveza. Naravno, postoje izuzeci, kada je utakmica definisana kao high risk, ili lokalne-regionalne vlasti nalože zabranu ili ograničenje. Ovih 1000 karata je verovatno neki interni dogovor između dva kluba, i mislim da je neko vreme na snazi Postoji pravilo. Minimum 140 karata, podeljenih u odredjene kategorije, koje gostujuci tim treba da plati po redovnim cenama, koliko bi to inace bilo na prodajnim mestima. Domaci klub ne moze da odbije da obezbedi ove karte, jedino u slucaju da je utakmica proglasena high-risk i da eksplicitno organi reda zahtevaju od domaceg kluba da nema gostujucih navijaca, sto oni moraju da pokazu Evroligi. 1
ChrisJudd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Naravno da može klub da odluči da ne da karte gostima, ima primera u bliskoj prošlosti i kod nas i kod drugih klubova. Ostoja odlučio da pozove ćaci falangu koja se odaziva na ime Delije sever, da malo skrene fokus navijanja. 1
Shonewizard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Naravno da Ostoja neće propustiti priliku da na svaki mogući način odvuče fokus, ali čini mi se da je svake godine u EL bilo tih 1000 gostujućih navijača?
ChrisJudd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Shonewizard said: Naravno da Ostoja neće propustiti priliku da na svaki mogući način odvuče fokus, ali čini mi se da je svake godine u EL bilo tih 1000 gostujućih navijača? Nije, jedne sezone se nešto posvađali oko broja karata, pa nije bilo gostiju ni kod nas ni kod njih. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://nova.rs/sport/kosarka/partizan-radi-sve-da-se-pojaca-pred-derbi-a-paspalj-zbog-toga-nije-srecan/ Ostoja jr novi sportski direktor Imamo naslednike Vucice, Dacice, Krkobabice, Seselje, Zukorlice a sad i Mijailovice
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, ChrisJudd said: Naravno da može klub da odluči da ne da karte gostima, ima primera u bliskoj prošlosti i kod nas i kod drugih klubova. Naravno da ne moze samo na svoju ruku klub da ne da karte gostima. Ja sam ti rekao kako je po EL pravilima, a ti veruj u sta hoces... Just for the record, Euroleague Bylaws za ovu godinu sve lepo definisu. Za broj karata vazi clan 124, stav 7: Quote Each club will reserve a minimum of 140 tickets at the regular selling price for the visiting team fans, with the following breakdown: • 100 low category general public tickets • 20 high category general public tickets • 20 VIP tickets The visiting club must confirm its needs to the home club at least 10 days in advance (or if the Play-In or Playoffs game is announced within a shorter period, the day the game is confirmed). Should any security restriction be imposed, this must be communicated within the shortest delay, granting the right to a full refund of the price for the tickets A za to kako moze gostima biti onemogucen ili smanjen ulazak, pise u clanu 61, stav 3: Quote Should a club be forced to impose a ban or limitations to the attendance of the visiting team fans, it must provide the Company with the order from the local or regional authorities imposing said limitations. The club will not be permitted to impose them unless it is required to do so by the local or regional authorities. 1
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije losa ideja trejd ovih neposlusnih. Ostoja sve cini da ispuni obecano i dodvori se navijacima. Ako vec hoce da ih se otarasi ja bi recimo probao za trejd Tajrik-Motley i Duan-Kosta.
Kooineeperk Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 7 minutes ago, Alek The Great said: Nije losa ideja trejd ovih neposlusnih. Ostoja sve cini da ispuni obecano i dodvori se navijacima. Ako vec hoce da ih se otarasi ja bi recimo probao za trejd Tajrik-Motley i Duan-Kosta. Tajrik za Plavsica? Ok, dodajem i Rivera, moze?
Recommended Posts