Arsenije Pesic Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 15 hours ago, m0k1 said: Bukvalno prvo sto sam cuo kad sam otvorio link bilo je Covic Vesna... Mislim da se bas preteruje sa tim Ne da se preteruje, nego je to tako ogavno i jadno da mi se bukvalno smuči utakmica. Činjenica da značajan deo hale peva pesmu koja je i mizogina i prostačka i odraz iskompleksiranosti i ogorčenosti, i predstavlja davanje na značaju i isticanje u prvi plan lika koji apsolutno nikakve veze nema sa utakmicom mi je strašno poražavajuće. I to zamisli zato što je njegova gospođa pre 15 godina pokazala srednji prst, greh upizdumaterinu. Uglavnom, neverovatan nivo jadnosti. Druga stvar, nikad nisam ukapirao šta uopšte znači taj stih? Kakva je to uvreda uopšte? Kako se to jebe besna, pa se Vesna jebe kao ona? Naslušao sam se i odvratnijih pesama i uvreda, ali bar razumem kontekst, a ovde ništa ne kapiram. Šta tačno imaš u mozgu ako na svakoj utakmici pevaš o tome kako se jebe Vesna? Znači osim što je ekstremno odvratno i jadno, usput uspeva da bude i ekstremno tupavo. 11 1
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 51 minutes ago, Arsenije Pesic said: Meni je ovaj forum praktično jedini izvor informacija što se košarke tiče, pa sam na osnovu pisanja ovde stekao takav utisak. Jesu se pominjala razna imena, ali kako je vreme prolazilo sve više se išlo ka tome da se traži (ili bi trebalo da se traži) neko ko je specijalista za defanzivu/skok. Ma ne znam ni ja, sve je to nagađanje, samo utisak. Za početak, teško je razdvojiti koje su glasine zaista zasnovane na nekim interesovanjima, a šta su portalska navlačenja klikova. Vrlo je moguće da čak i nemaju tračno određeni profil, ali da traže igrača koji će u nekom segmentu doneti određeni kvalitet. Eto ako je tačno za T. Brajanta, to sigurno nije zbog odbrane, ali je opet igrač sa ogromnim potencijalom u napadu. 51 minutes ago, Arsenije Pesic said: a to je da su naši problemi sa odbranom i defanzvnim skokom prvo koncepcijski, pa onda personalni. Apsolutno, posebno za skok. Evo ovaj meč sa Paokom, koji nije merodavna ekipa, ali ipak igrali smo izuzetno ograničeni sa visokim igračima. Dešavalo se da Sterling igra četvorku, Lakić peticu, ali onda valjda i igrači imaju drugačiji pristup u smislu, ajde da svi gradimo i pomažemo i rezultat 10 skokova više. Dosta puta smo apostrofirali to, i ti, i SF... Ne postoji igrač koji će da dođe i reši naše probleme tu, koliko god bio dobar u skoku. Igramo svič odbranu, centri nam preuzimaju i često su daleko od koša kada se protivnik šutira. Mada, baš zbog toga bi mi bilo zanimljivo da smo doveli onog Čibvea, čovek je baš ekstrem što se skoka tiče. 1
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Laik sam na nivou igre i taktike rivala u EL, da li neko moze da mi kaze koji sve EL timovi forsiraju svic odbranu u meri u kojoj to trazi Zeks (samim tim cemo znati i grenealni uspeh tih timova)? I koliko tim ekipama zbog toga trpi skok, u poredjenju sa nama? Mi zbog toga cesto direktno idemo u poraze.
Papanikolesku Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 29 minutes ago, Elevator Operater said: Laik sam na nivou igre i taktike rivala u EL, da li neko moze da mi kaze koji sve EL timovi forsiraju svic odbranu u meri u kojoj to trazi Zeks (samim tim cemo znati i grenealni uspeh tih timova)? I koliko tim ekipama zbog toga trpi skok, u poredjenju sa nama? Mi zbog toga cesto direktno idemo u poraze. Šaras i Fener - epilog šampion EL Da im je trpeo skok, i nije, mislim da su bili pozitivno treći po broju dopuštenih ofanzivnih skokova u dezoni 2024/25
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago https://www.instagram.com/p/DOlaRogjMRb/?igsh=bzFiaWUxYjMxYmRx 82,15% obnovljenih sezonskih 2500 se pusta u redovnu prodaju
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Teška glupost je ovaj odlazak u Australiju. Ne znam kolika da je zarada... mrcvarenje.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tajrik koji nije (bio) tu i mozda povredjen. Ova dvojica koja iz predostroznosti ne igraju vec 3 utakmice dok prodje gluteus i slicno. Karlik sa 0 pripremnih meceva. Bonga ko zna kad ce se prikljuciti. Gde nam je Vanja? Gde je drugi centar? Australija. Bas nemam veru da ce ovo biti dobre i temeljne pripreme na nivou kompletnog rostera.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Elevator Operater said: Tajrik koji nije (bio) tu i mozda povredjen. Ova dvojica koja iz predostroznosti ne igraju vec 3 utakmice dok prodje gluteus i slicno. Karlik sa 0 pripremnih meceva. Bonga ko zna kad ce se prikljuciti. Gde nam je Vanja? Gde je drugi centar? Australija. Bas nemam veru da ce ovo biti dobre i temeljne pripreme na nivou kompletnog rostera. sta da kaze Panata npr? Bajern projektovao Jakubaitisa, morali Jovica da dovedu... zasto mracite toliko majka mu stara?
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 11 minutes ago, ScepanScekicSto said: sta da kaze Panata npr? Bajern projektovao Jakubaitisa, morali Jovica da dovedu... zasto mracite toliko majka mu stara? Panata kaze: imam vise top igraca nego sto mi je i potrebno. Ja govorim o mozda i najvaznijem segmentu sezone, koji cemo 80% uraditi ne nekompletni, nego sa 50% rostera gde nema 15 jednako kvalitetnih igraca. Vremenom ce tokom sezone doci nivo igre, ali zivopisno smo svedocili koliko samo jednom igracu ponekad treba da uhvati licni, pa timski ritam. Kakvo mracenje? Zasto cinjenicna stanja (frankenstajn pripreme) nazivati mracenjem? Nemojte mi taj gaslight. Edited 1 hour ago by Elevator Operater
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Elevator Operater said: Panata kaze: imam vise top igraca nego sto mi je i potrebno. Ja govorim o mozda i najvaznijem segmentu sezone, koji cemo 80% uraditi ne nekompletni, nego sa 50% rostera gde nema 15 jednako kvalitetnih igraca. Vremenom ce tokom sezone doci nivo igre, ali zivopisno smo svedocili koliko samo jednom igracu ponekad treba da uhvati licni, pa timski ritam. Kakvo mracenje? Zasto cinjenicna stanja (frankenstajn pripreme) nazivati mracenjem? Nemojte mi taj gaslight. a sta smo mogli da uradimo kad je zakazan turnir? predvidimo povrede ? zabranimo bongi ds dodje do finala?
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, ScepanScekicSto said: sta da kaze Panata npr? Slična situacija kao mi iz ugla priprema, što opet nije nikakva olakšavajuća okolnost za nas. Ono što nas značajno razlikuje, je da Panatinaikosu ni blizu nije toliko bitan početak sezone. To je sigurno top4 ekipa, koja sebi može da priušti sporiji start. Mi možemo da kažemo da su koliko toliko dobre pripreme imali Duejn, Sterling, Milton, Parker i Dilan. Ok, bitno je da su tu trojica novajlija, ali opet je to samo 5 igrača. I kao šlag na tortu pretpostavka da Bonga, a ni taj centar ako ga dovedemo, neće ići u Australiju. Da smo tu negde na pripremama, mogao bi da mu da tipa 7 dana slobodno posle EPa, pa da se priključi. Sve u svemu, deluje da ćemo se na početku sezone, osloniti na uigranost iz prošle, pa kako bude.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, realno *w said: Slična situacija kao mi iz ugla priprema, što opet nije nikakva olakšavajuća okolnost za nas. Ono što nas značajno razlikuje, je da Panatinaikosu ni blizu nije toliko bitan početak sezone. To je sigurno top4 ekipa, koja sebi može da priušti sporiji start. Mi možemo da kažemo da su koliko toliko dobre pripreme imali Duejn, Sterling, Milton, Parker i Dilan. Ok, bitno je da su tu trojica novajlija, ali opet je to samo 5 igrača. I kao šlag na tortu pretpostavka da Bonga, a ni taj centar ako ga dovedemo, neće ići u Australiju. Da smo tu negde na pripremama, mogao bi da mu da tipa 7 dana slobodno posle EPa, pa da se priključi. Sve u svemu, deluje da ćemo se na početku sezone, osloniti na uigranost iz prošle, pa kako bude. pa ja o tome i pricam... 80% igraca je iz prosle sezone tu, svi nosioci, Parker jedino tu ulazi... mnogo ekipa ima problema sa rosterom...
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Bez overreaction-a - Bongic je najbolji all around igrac u univerzumu. A mozda i sire. Edited 1 hour ago by Xpert 3
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, ChrisJudd said: Valjda ovaj Bongin novi ugovor nema neka sitna slova Verujem da nista nije sitno u vezi njegovog ugovora. Za ostalo verujem ne treba brinuti.
dunaj95 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Čestitke Grobari uze vam igrač zlato na EP...(Nadam se da će vam to biti jedini trofej ove sezone;) )... Btw jedno je čuvati ove Turke, sasvim drugo Jordana Nworu 😉
ChrisJudd Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 1 minute ago, Ne sam Safete said: Ovde imao 5 godina 1 9
realno *w Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Potpuno neverovatan lik. Ma bio bih zadovljan maltene da je samo ostao na onoj prvoj sekvenci, kad se "pali mašina" na 13-2 za Turke, pa u roku od minute ide skok Šengunu sa glave, pa vuče kontru i asistencija za trojku, pa opet odbrana, pa kat i koš, pa blokada i onda trojka. Bukvalno sam oživljava ekipu koja je užasno počela meč. A on posle toga još šou, na obe strane terena. 2
Luchifer89 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Uzmi Bonga FMVP titulu,FMVP titulu,FMVP titulu... 1
Recommended Posts