Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, Son_of_a_gun said: Hoฤe li biti negdje prenos danas osim na Fart+? ย Znam da je besplatno joลก uvijek, neฤu da se registrujem iz principa. ย Takoฤe, plus ne verujem naลกima ni milimetar, nije da imam neke pare ali ne ostavljam karticu njima, nema ลกanse Klintone...
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovoliko cekanja i natezanja da bi nam na kraju resenje bio igrac koji apsolutno ne odgovara evidentnim potrebama, za mene je neprihvatljivo. Dizu se cene sezonskih, mrchndajza i opreme, svaki delic kontenta u vezi sa klubom se placa, da bismo sad ponovo dozvoljavali sebi da sustinski opet budemk nekompletni, bez adresiranja vristeceg problema. Prosle godine cetvorka, sad petica, sta ce biti sledece godine... Za svaku osudu, sto se mene tice. 2
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na stranu cjene svega vezanog za KK, to je tema o kojoj bi se dalo raspravljati jer hocemo da ne zavisimo od nikoga. Na stranu i to sto Zoa volim kao najrodjenijeg, mislim da vise nema kvalitet koji bi ispratio nasa ocekivanja od ove sezone. Ako ga dovode da se krlja po ABA parketima da bi nosioci odmarali, to mi je OK i to samo zato sto je grobarcina i sto ce setati tetovazu na treninzima. Za EL cenim da nema sta da ponudi. ย Da me ne bi razapeli ๐ moram ponoviti jos 1 da ga volim skoro kao Daloa. 3
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Safete, buDallo (ฤekao sam priliku da ovo napiลกemย ), proลกle sezone nas je uniลกtio u EL, a s obzirom na veliki broj raznovrsnih protivnika u istoj, verovatno bi se naลกlo pogodnih meฤapova.ย ย To ne znaฤi da nema boljih opcija, samo mislim da bi imao veฤu ulogu od toga ลกto mu projektujeลก. 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa nije bas da Lovernj nema nista da ponudi u nekoj svedenijoj ulozi, prosle sezone je bio na 11p 5sk u Asvelu, uz 60% za 2. Doduse, nisam bas nacisto sta vi tacno trazite/ocekujete - startnog centra, bekapa ili treceg centra? Kad vam pogledam roster, logika mi govori da se trazi treci centar da popuni rotaciju, ali na osnovu vaseg pisanja pomislio bih da lovite startera kapitalca.ย ย Pretpostavljam da ce starter biti Tajrik, on je posle odlicne prosle sezone zasluzio poverenje i zreo je za lesorovski iskorak. Pretpostavljam i da je Osetkovski 1/1 zamena za Dejvisa i da ce uzimati minute na 5. Prilicno je spor i trom za 4, a i na cetvorci ste vec beton sa Parkerom, Bongom i Pokuom. Uz Tajrika i Osetkovskog, nema tu prostora za nekog Tajsa, Aciuvu i slicna fantaziranja. Lovernj je skroz ok da pokupi desetak minuta, pritom je tip koji bi poginuo u dresu KKP-a i bez problema prihvatio takvu, skromniju ulogu. ย Dzons-Osetkovski-Lovernj je drasticno bolje od Dzons-Dejvis-Koprivica. 3
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ah...Konacno sme da se poลพali ลกto smo uveliko u pripremama bez drugog centra. Ili jos gore, sto isti nije ni bio planiran da se dovede.
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rique moze da bude prvi centar po kvalitetu i doprinosu. Ono sto on ne moze jeste: 1) da izvuce celu sezonu bez povreda i odsustva usled zamora materijala pri velikom raubovanju u nekoliko takmicenja; 2) da se sacuva od faulova i ostane na parketu u kontinuitetu, iz meca u mec. Imajuci u vidu da nam je i ostatak ekipe vrlo slab skakacki, nevezano za poziciju, a Oswtkowski koji kao treba da glumi jos jednog centra u rotaciji je generalno smesan igrac za vrhunsku EL pricu (o njegovoj defanzivi i skoku posebno i da ne pricamo), dolazimo do toga da smo u ozbiljnom problemu. Balansa izmedju bc i fc nema i nece ga biti, sto ce nam otvoriti nove glavobolje kako napraviti funkcionalan tim u kome ce se mane i nedostaci moci sakriti i preusmeriti tako da igra i sami rezultati ne trpe. Jo je imao olovne noge i kada je prvi put bio u KKP, a sad ce da nam igra korektora i prati nazad rotacije, iskace, slipuje... Varijanta u kojoj dolazi da igra ABA je jedina prihvatljiva, inace smo i dalje neozbiljni. Kakav crni napad na f4 sa ostavljanjem nove rupe u rosteru. 6
KockoOblo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad bih bio vlastan, umesto jednog, podpisao bih dva Lovernja. Poznaje trenera, poznaje "priฤu" u, i oko kluba, "domaฤi" je igraฤ, zna "pravila" ABA lige. Sve ono ลกto prekobarci tek treba da nauฤe. Potencijalni podpis ima i svoje slabe taฤke, ali koji ih nema. Da je alternativa neki mamojeb, razumeo bih protivljenje, ali ovako...ย Mene viลกe plaลกi ovaj milkลกejk, nego buduฤi centar, ko god on bio.ย
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Poznaje priฤu, trenera, domaฤi igraฤ, zna pravila ABA lige, ima neke slabe taฤke - a ko ih nema; recimo to ลกto se koncepcijski i kvalitativno ne uklapa u roster i ambicije kluba nije baลก toliko vaลพno. Zvuฤi poznato, jedan mali ฤovek je doktorirao na ovu temu
KockoOblo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svi spominju odbranu i skok. Mi se ni do sada odbrambeno nismo neลกto specijalno pojaฤali, ako uopลกte, pa ฤe neki lovernj to da popravi iliย ukanali. Mislim da se ekipa pravi da daje 90+(svima),pa ako bude dovoljno, dobro je. A skok... jbg, ne moลพe sve.ย
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Tim @SteveFrancis#3 ย Neozbiljno se pripremamo, a neozbiljna priprema je uvek uvod u ozbiljnu propast. ย Ja sam u ลพivotu stvarno optimista, ali ovde nema mesta optimizmu. Sve oko nas se raspada, naลกe ลกto igraฤke ลกto trenerske legende se prave da to ne primeฤuju, svi se prave mutavi i vratiฤe nam karma za tako neลกto, sto posto nam vraฤa. Takoฤe, ulazimo u sezonu u suลกtini bez zamene za prvog centra. Ma nemoj? Kad je to uspelo i kome taฤno?ย ย Ne znam, moลพda je samo trenutak takav, ali za ovu sezonu uopลกte nisam optimista, naprotiv veliki sam pesimista. Radujem se ลกto ฤu ih ponovo gledati, ne mogu da doฤekam, ali ne vidim da ova ekipa moลพe do plej ofa ili dalje, a to je realno cilj, makar plej of. Edited 1 hour ago by Dzep 1
KockoOblo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Papanikolesku said: Poznaje priฤu, trenera, domaฤi igraฤ, zna pravila ABA lige, ima neke slabe taฤke - a ko ih nema; recimo to ลกto se koncepcijski i kvalitativno ne uklapa u roster i ambicije kluba nije baลก toliko vaลพno. Zvuฤi poznato, jedan mali ฤovek je doktorirao na ovu temu ย Jbg, meni izgleda da se uklapa savrลกeno, ako ne dobije neku zarazu od Natekline, po pitanju broja odigranih utakmica.ย
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, Barkley#34 said: Safete, buDallo (ฤekao sam priliku da ovo napiลกemย ), proลกle sezone nas je uniลกtio u EL, a s obzirom na veliki broj raznovrsnih protivnika u istoj, verovatno bi se naลกlo pogodnih meฤapova.ย ย To ne znaฤi da nema boljih opcija, samo mislim da bi imao veฤu ulogu od toga ลกto mu projektujeลก. Ma dobro, to nam je tm ... Da ozivljavamo ucvale igrace ili da protiv nas odigraju tekmu koju nikad ne ponove. Ako su nam ambicije poput Asvelovih onda pakuj 2 Zoa. 1
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, KockoOblo said: Svi spominju odbranu i skok. Mi se ni do sada odbrambeno nismo neลกto specijalno pojaฤali, ako uopลกte, pa ฤe neki lovernj to da popravi iliย ukanali. Mislim da se ekipa pravi da daje 90+(svima),pa ako bude dovoljno, dobro je. A skok... jbg, ne moลพe sve.ย ย Zapravo, Lovernj je joลก i pristojan na skoku. To mu je moลพda i najveฤi adut trenutno. A to ลกto je defanzivni krater, sklon povredama, u poznim igraฤkim godinama i nikako se ne uklapa u ono ลกto ลฝelimir traลพi/oฤekuje od svojih petica - nema veze. Kao da nismo gledali Kaminskog i Dejvisa dve godine u nizu sa potpuno istim problemom, pa daj joลก, po sistemu treฤa sreฤa.ย
KockoOblo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Papanikolesku said: ย Zapravo, Lovernj je joลก i pristojan na skoku. To mu je moลพda i najveฤi adut trenutno. A to ลกto je defanzivni krater, sklon povredama, u poznim igraฤkim godinama i nikako se ne uklapa u ono ลกto ลฝelimir traลพi/oฤekuje od svojih petica - nema veze. Kao da nismo gledali Kaminskog i Dejvisa dve godine u nizu sa potpuno istim problemom, pa daj joลก, po sistemu treฤa sreฤa.ย Kaminski i Dejvis nisu doveden da budu Lovernj.ย I drugo, ja sam naivan lik, verujem joลก uvek u partizanลกtinu, i mislim da bi Lovernj u KKP u dao 30%viลกe nego u bilo kom drugom klubu. Za 5-10 minuta po utakmici, bombona.ย
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kaze Zalizani- 'Dolazi na cetvrti utakmica' ย Nachi da je zavrseno.
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako niลกta biฤete sigurica za preko poene, bar na poฤetku dok ne dignu granicu preko 180p :)ย 1
bodo Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago (edited) Netko je spominjao da ima prenos na Arena premium 4. To stoji ili ne? Edited 57 minutes ago by bodo
Stiletto Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 12 minutes ago, bodo said: Netko je spominjao da ima prenos na Arena premium 4. To stoji ili ne? ย Po programu na sajtu Arene prenosa nema ni na jednom kanalu.ย 1
bodo Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago (edited) 17 minutes ago, Stiletto said: ย Po programu na sajtu Arene prenosa nema ni na jednom kanalu.ย Sofascore piลกe da ฤe prenos biti na Arena premium 1 Edited 27 minutes ago by bodo
Coz29 Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago (edited) Prizvah Zofrija pre neki dan ๐ ย Radujem se potpisu vise nego bilo kom drugom, jedino bih bio sreฤniji da Bogdan dodje. ย Izvucice Zofri to na srce i muda, ลพivi bili pa videli! ย Edit: nije post obrisan, nego sam ja sizofren ย ย Edited 27 minutes ago by Coz29
nbg88nbg Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Dejvis je prosle god bio projektovan za prvog centra i uprkos nekim manama imao je dobre utakmice ...tajrik je previse nizak i mi moramo da nadjemo kvalitetnog centra,koji ce biti prva ili druga opcija..mada vise je smesno govoriti ko je koja opcija kada se ravnopravno dele minuti svima zbog broja utakmica,ali moramo da imamo dva centra slicnog kvaliteta ili da novi bude bolji od tajrika osetkovski je po meni trebao da bude 3 opcija tj balsina uloga od prosle godine ali u dosta jacem doprinosu,a da se uz tajrika dovede centar koji ce biti na nivou el. svi to ocekujemo pogotovo nakon prica o povecanju budzeta,skupljim kartama i svim sadrzajima koji su poceli da se placaju...ako ostane osetkovski kao jedini ozbiljan centar uz tajrika dzabe smo krecili i dzabe smo se nadali necemu... lovernj je po meni bio logicna opcija a da se osetkovski nije doveo i da bude back up u balsinoj ulozi. nista mi se ovo ne svidja za sada.....
Recommended Posts