Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, realno *w said:

Je l neko produžavao danas sezonsku? Drugar ima problem da mu je nestala karta za koju je imao rezervaciju.

Isto mi se desilo.

Posted

Nije... al ovo izgleda lepo...

Parker klasa.. lagano..

Milton se meni svidja, napada obruc, imao nekoliko asistencija, vidi se da ume

Dylan nocas los..

duejn... koliko kosarke u tom coveku...

Posted

Milton 14, Ntilikina, Washington 34, Osetkowski 2, Bošnjaković 3, Mijailović 7, Pokuševski, Brown 14, Lakić 3, Parker 8, Danilović, Jones 14.

Šejk:

Bekovskija verzija PJa, nadam se i zdravija (kuc, kuc) i sa stabilnijim šutem. Vidi se da će tu biti potrebna adaptacija, ali isto tako se vidi da lik zna. Ono što mi se sviđa, su ti sigurni driblinzi i relativno sporiji prodori na koš, koji ostavljaju prostor za promene pravca, promene plana, dobre pasove...

Danas proveo dosta na pleju, ok nije bilo Karlika, ali deluje da će se on i Duejn smenjivati na mestu bekap pleja. Moglo bi tu biti problema kad mu se niski i brzi igrači zalepe uz njega, po celom terenu, ali ok, videćemo kako će se snalaziti.

Parker - nekako sam uveren da je dao više poena, tj 2 trojke, onaj jedan zicer kad je utrčao i dobio loptu od Tajrika, te ona dvojka iz prodora sa zadrškom. Al nije bitno. Kako god, dobro se kreće, nekako je izgledao neobično uigran sa ekipom. Na trenutke sam pomislio da bi kod nas mogao da uživa čak i više nego u Barsi, jer deluje da ćemo mu obezbediti veći broj otvorenih šuteva, ili spot up-ova gde odbrambeni debelo kasni. A da će biti manje onih situacija gde on rešava 1 na 1 izolacijom.

Za Duejna ne moram ništa pisati, bukvalno ona verzija njega iz KLSa. Mnogo sigurniji na lopti, brz, prodoran, konstantna opasnost za koš, na razne načine.

Sterling dao 14 poena, imam utisak za 10ak minuta na terenu. Strašna lakoća poentiranja.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

@realno *w

i moj utisak za Sterlinga isti.. kad sam vixeo statistiku zacudio sam se za broj datih poena...

ova ekipa defanzivno povratkom Bonge i Vanje samo bolje moze izgledati, i fali taj jedan centar... valjda nekad dodje

inace ne znam kakva je uzivo, ali ova majca mi vrhunska

IMG_2869.jpeg

• Love 1
Posted

Po statistici suterska rapsodija. Pogadjali u visokim procentima. Ono sto mi se ne svidja je malo asistiranih poena. Svega 8 asistencija na 99 poena, ako statsi ne lazu. To nam je bio trend i prosle sezone. Voleo bih ako bi moglo malo manje individualnih resenja.

Posted

Nema od Nilikine ni rđavog kurca 

Ima da odigra jos manje utakmica od prosle sezone.

Igraču koji je polu invalid das novi ugovor na 2 godine, a ovamo izmišljas ne znam kakvog igraca na 5 koji nece na kraju ni doci.

Pokusevski isto, izbegao je za dlaku operaciju, pitanje je samo kada ce skroz da se polupa. Moze biti talenat ne znam koji, džaba kada nema telo da sve to iznese. 

Od njih dvojice apsolutno ne ocekujem nikakav doprinos u EL.

Neko ce reci kako mracim, kenjam itd.. meni su ovo cinjenice.

Voleo bih da Vasington ima konstantu, ima potencijal da pravi razliku u EL.

Parker je tata, ako ga posluži zdravlje ima da raznese sezonu.

Miltonu ce ocigledno biti potrebno privikavanje, ali bice to okej skroz.

Tajrik, Sterling su nastavili tamo gde su stali, očekuje da im se u istom ritmu priključe Bonga i Karlik.

Od Vanje ne znam sta da ocekujem, prosle sezone je igrao promenljivo, nije uspevao da poveze par dobrih utakmica u nizu nikako. 

Sve u svemu, ove godine smo jaci za Parkera i osnovu koja je na okupu vec godinu dana. Možemo se nadati dobroj sezoni.

Posted
7 hours ago, ScepanScekicSto said:

@realno *w

i moj utisak za Sterlinga isti.. kad sam vixeo statistiku zacudio sam se za broj datih poena...

ova ekipa defanzivno povratkom Bonge i Vanje samo bolje moze izgledati, i fali taj jedan centar... valjda nekad dodje

inace ne znam kakva je uzivo, ali ova majca mi vrhunska

IMG_2869.jpeg

Samo da je puste u prodaju

Posted (edited)
11 hours ago, Alek The Great said:

Na 100 poena samo 8 asistencija?! Jbm ti kosarku.

Rekao bih ni približno tačan podatak. Bukvalno mi  je u glavi sada 7-8 asistencija u prvom poluvremenu samo. Rekao bih old school vođenje statsa, asistencija je samo koš iste sekunde nakon pasa. 

Takođe, jako puno poena je došlo iz igre 2 na 2, a da je završavao ballhandler, uglavnom kreirani mismečevi, ili recimo screen assist. Sve je to timska igra, a ne vode se asistencije.

Edited by realno *w
  • Like 4
Posted
13 hours ago, Elevator Operater said:

Kljuc sezone je u drugom centru i u Dwizzu kao jokeru sa klupe. Ako onaj nivo iz decembra i januara zadrzi u duzim intervalima (u oba smera, ali ni ne mora da daje vise od 10ppg), otkljucali smo ozbiljno oruzje.

Ako Dvejn nastavi ovako, nama će Karlik biti džoker sa klupe.

Posted
1 hour ago, realno *w said:

Rekao bih ni približno tačan podatak. Bukvalno mi  je u glavi sada 7-8 asistencija u prvom poluvremenu samo. Rekao bih old school vođenje statsa, asistencija je samo koš iste sekunde nakon pasa. 

Takođe, jako puno poena je došlo iz igre 2 na 2, a da je završavao ballhandler, uglavnom kreirani mismečevi, ili recimo screen assist. Sve je to timska igra, a ne vode se asistencije.

giphy.gif

Posted (edited)
57 minutes ago, ChrisJudd said:

Ako Dvejn nastavi ovako, nama će Karlik biti džoker sa klupe.

Ali znamo da nece, nazalost. Previse je Dwizz wild card. Samo ga ga harnesujemo taman toliko da cesto bude na + strani... Karlik je definicija konstantnosti u nasem timu (sa svojim mracnim minutima, ali vreme i nacin na koji se iskopao iz kanala su ohrabrujuci). 

Ove pripreme su dobre da se igraci upoznaju, probaju neke akcije, ali rivali totalno nedorasli, Virtus u ovom sastavu neprepoznatljiv. Mislim da cemo skontati da nam je falio veci broj jacih provera na pripremama, kad krene sezona, mada mozda gresim.

P.s. zamisljam kako je doktor kluba prišao i rekao Željku da se Frenk povredio, na sta ovaj replicira sa "ma jel ti mene jebes bree!?".

Niko me nece ubediti da ovo nisu doslovce Žeksove reči i reakcija 😅

Edited by Elevator Operater