Magia Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Maj 2026. Nedelja je. Budim se jako rano, nisam mogao da spavam od uzbudjenja. Veceras je poslednja utakmica najveceg trenera u istoriji na klupi mog voljenog kluba. Idem da jedem, ali nemam apetit, jedino o cemu razmisljam je kad cu krenuti na tekmu. Predajem se, izlazim napolje u nadi da ce mi nekakva aktivnost malo skrenuti misli. Naravno, nista ne uspeva a svakim trenutkom uzbudjenje raste. Iako je utakmica za 7h krecem ka Areni i tamo zaticem gomilu obolelih koji su isto uradili... 23:05 Navijaci su uleteli na teren i slave zajedno sa igracima. Zeljko je nosen i bacan u vazduh prvo od strane igraca pa onda i publike. Tegi je skinuo majicu da slavi, ali niko ne zeli da ga zagrli.Kolicina emocija je najveca po kvadratnom metru u istoriji covecanstva,pola ljudi vristi, druga polovina place. Bodiroga daje pehar Vanji koji se leluja prvo levo, pa desno i podize ga. Proslo je 34 godine a ovo je Zeljkov najbolji dan u karijeri. Ujedno i najtuzniji. Kakva godina, prvo se Srbija oslobodila a onda i ovo. Zasluzila je Srbija, posle toliko godina patnje. Razmisljam u sebi, pamti i upijaj svaki trenutak, jednog dana ces ovo prepricavati unucima... 6 15
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kao nedobronamerni sused, moram reci mnogo jako otvaranje kolege @Magia
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pravi covek za otvaranje teme, pravi naziv i jepse limare alavi, bodrim samo preko tv. Ali bodrim tako da, AJMOOOOOOOO
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja se tresem od "Tegi je skinuo majicu..." ali kanda ima za svakog po nešto u ovom otvaranju. 2
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jako otvaranje nema šta, jako i toliko haotično da sam vidio obrise naše igre u njemu. 😁 Zamjerka samo na ovaj oproštajni segment, druže @Magia ima brojeva i posle deset, isto tako lijepih i značajnih, recimo tuce je jedan jako fin broj, a ovi koji dolaze posle njega još su ljepši. 🙂 3
kendrick duckworth Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Nek nam je sa srećom braćo, jedva čekam da počnemo. Ja ću iščekivati 11-u još jače...
Jakob Aman Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago (edited) Poku sjebao zglob jbg. Dobili smo 101 83 Edited 14 minutes ago by Jakob Aman
Elevator Operater Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Poku je 5 kg daleko od toga da bude 5kg daleko.
Recommended Posts