Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, suptil said:

Koliko je realno da je Savic vrsio opstrukciju prilikom dovodjenja igraca?? 

Savic i Misko u tandemu busili Zoc-a.

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

baseline insiders pisu da je bonga podneo zahtev za raskid ugovora ako zeljko ode

ne mogu link da okacim... a slika velika

Daj mi link pa cu ja da okacim.

Pa da me pola groblja tera odavde. :P

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Daj mi link pa cu ja da okacim.

Pa da me pola groblja tera odavde. :P

• Thanks 1
Posted
Just now, JPM said:

Ko su pa sad baseline insidersi?

Dajte bre ljudi kakve su ovo zajebancije?

Jedan od pouzdanijih insidera letnjeg prelaznog roka.

• Like 1
Posted (edited)
36 minutes ago, kockooblastiŽelimir said:

Neverovatan je broj navijaca CZV koji je dosao da se izmresti u zapaljenoj kući. Prilično morbidno,ali eto...svako nešto voli.

Partizan i Zvezda su veciti rivali, jin i jang, abnormalna kolicina ljubavi sa nase strane mora da se prenese u negativnom svetlu sa druge strane, onoliko koliko ogroman broj navijaca Partizana iracionalno obozava Zoc-a toliko ga ogroman broj navijaca CZ ne moze smisliti i to je sasvim ocekivano. 

Sto se tice pisanja na forumu, svako na to ima pravo, ali opet svako od nas ima pravo da to uopste ne procita. Zna se ko su ljudi sa druge strane brda koji su pisali konstruktivne i veoma kvalitetne postove ovde nevezano samo za ove skorasnje dogadjaje, nekada je jako dobro procitati nesto i iz tog drugog ugla. Niko od njih se ne folira da voli Partizan, da voli Zeljka, da nam zeli nesto dobro. Napisu svoje misljenje, svoju analizu na neku temu i nastave dalje. Postove takvih ljudi procitam, ostale preskocim kao da ne postoje i nema nikakvih problema. 

Primetio sam kao psihilog da su u sustini navijaci CZ ljubomorni na sve ovo sto mi imamo sa Zeljkom, na celu tu njegovu velicinu u kosarkaskom svetu i na to sto oni nemaju osobu zbog koje bi pristali i na beton ligu i to je sasvim u redu. Verujem da je kontra situacija da bi i ja licno trazio svaki razlog da ga opljunem i bio ljubomoran na sve to sto ga okruzuje, ali bi takodje imao i ogromno postovanje, ne nuzno za coveka i licnost vec za sve sto je ucinio u ovom najlepsem sportu zbog kog smo se okupili ovde.

Edited by fedor
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
13 minutes ago, fillam said:

Ako je istina, španska kragna iz kog nema bega, nevezano od ishoda.

Delim mišljenje. A i napravio je kobnu grešku preksinoć kad se brže bolje zaleteo da ga zahvalnicom isprati iz kluba. Sad je jedno od pitanja kako će reagovati vrhovni poglavar, i da li mu strateški bolje leži davanje gratis pešaka od onoga što sledi u narednom periodu na utakmicama Partizana, a možda i na ulicama. Mislim da je Prislonica svakako bio na tankom ledu, jer nije uspeo da iskontroliše pederovanje. Takođe, i dalje mislim da je Želimir svoju odluku doneo, sada možda želi da povuče i što više ćacadi za sobom.

Posted
4 minutes ago, fedor said:

Partizan i Zvezda su veciti rivali, jin i jang, abnormalna kolicina ljubavi sa nase strane mora da se prenese u negativnom svetlu sa druge strane, onoliko koliko ogroman broj navijaca Partizana iracionalno obozava Zoc-a toliko ga ogroman broj navijaca CZ ne moze smisliti i to je sasvim ocekivano. 

Sto se tice pisanja na forumu, svako na to ima pravo, ali opet svako od nas ima pravo da to uopste ne procita. Zna se ko su ljudi sa druge strane brda koji su pisali konstruktivne i veoma kvalitetne postove ovde nevezano samo za ove skorasnje dogadjaje, nekada je jako dobro procitati nesto i iz tog drugog ugla. Niko od njih se ne folira da voli Partizan, da voli Zeljka, da nam zeli nesto dobro. Napisu svoje misljenje, svoju analizu na neku temu i nastave dalje. Postove takvih ljudi procitam, ostale preskocim kao da ne postoje i nema nikakvih problema. 

Primetio sam kao psihilog da su u sustini navijaci CZ ljubomorni na sve ovo sto mi imamo sa Zeljkom, ne celu tu njegovu velicinu u kosarkaskom svetu i na to sto oni nemaju osobu zbog koje bi pristali i na beton ligu i to je sasvim u redu. Verujem da je kontra situacija da bi i ja licno trazio svaki razlog da ga opljunem i bio ljubomoran na sve to sto ga okruzuje, ali bi takodje imao i ogromno postovanje, ne nuzno za coveka i licnost vec za sve sto je ucinio u ovom najlepsem sportu zbog kog smo se okupili ovde.

Mislis ovako nesto?

G6yF41fWMAAWI8R(1).thumb.jpg.217fc62051f08d7758294eb2fed072bc.jpg

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, fedor said:

Primetio sam kao psihilog da su u sustini navijaci CZ ljubomorni na sve ovo sto mi imamo sa Zeljkom, ne celu tu njegovu velicinu u kosarkaskom svetu i na to sto oni nemaju osobu zbog koje bi pristali i na beton ligu i to je sasvim u redu. Verujem da je kontra situacija da bi i ja licno trazio svaki razlog da ga opljunem i bio ljubomoran na sve to sto ga okruzuje, ali bi takodje imao i ogromno postovanje, ne nuzno za coveka i licnost vec za sve sto je ucinio u ovom najlepsem sportu zbog kog smo se okupili ovde.

Ok, kome cu verovati u ovom teskom casu,ako ne psihologu.

Posted
9 minutes ago, kockooblastiŽelimir said:

Zapravo ne. Bio bih zadovoljan kada bi vecina ljudi znala sta je mrest.To je negde 5ti osnovne.

mogao si lepo da napišeš...

,,veliki broj njih je došao samo da nam položi jaja'' i izbegao bi ove fatalističke konotacije.

Posted
3 minutes ago, fedor said:

Da me ne razumes pogresno, tvoj post je jedan od kvalitetnijih koje sam procitao u poslednje vreme.
I slazem se sa vecinom napisanog, medjutim kada je ovaj boldovan deo u pitanju, razmisli ponovo.
"Dobronamernost" i licemerje at it's finest. Za nas malo iskusnije providno, ne mogu da sakriju.
Zato ljudim smeta, ja to potpuno razumem.

Posted
3 minutes ago, kockooblastiŽelimir said:

Ok, kome cu verovati u ovom teskom casu,ako ne psihologu.

Nemoj previse, ne praktikujem tu struku pa moze biti da lupam. Zanela me svetla IT sveta, pa je ljubav prema psihologiji samo hobi, a hobisti su cesto u krivu 😄

Posted

Baš je ružno koristiti termine poput omrestiti ili okotiti i provlačiti paralele sa ljudima, a da nisu ćacad, jel. Ajde Kocko, malo kulture, nismo bagra.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Bode said:

Da me ne razumes pogresno, tvoj post je jedan od kvalitetnijih koje sam procitao u poslednje vreme.
I slazem se sa vecinom napisanog, medjutim kada je ovaj boldovan deo u pitanju, razmisli ponovo.
"Dobronamernost" i licemerje at it's finest. Za nas malo iskusnije providno, ne mogu da sakriju.
Zato ljudim smeta, ja to potpuno razumem.

Ili ja tebe nisam razumeo ili ti mene 😄 Napisah da se ne foliraju da nam zele nesto dobro, mislim nije da nam zele da umremo daleko bilo, vec ne bi imali nista protiv da zauvek budemo 20ti kao sto ni ja ne bi imao nista protiv da oni zauvek budu 20ti. Meni je to apsolutno u redu. 

Sto se tice ovih dobronamernih, tu se apsolutno slazemo, ali opet to je kao sto kazes vrlo providno i takve postove i kreatore istih je jednostavno najbolje ignorisati. 

• Like 2
  • Thanks 1