VISOKOLETAC Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Po meni najveci problem je da sada vasa tema mora da se zove isto PRIMA, pa cu gresiti na kojoj temi pisem, a nije i da mi se to i sada nije desavalo 😂😂😂 Salu na stranu, mislim da je pogresan potez. Najgore sto se moglo desiti je da budete 17ti, a to nije strasno, verujte mi to mi najbolje znamo. Trebalo je sacekati Karlika videti sta i kako dalje. Po meni imao je tim u kojem su glave baje bili Karlik i Sterling i doveli ste Parkera. Posto to nije islo, samo ste trebali da prosledite Parkera, pa cak i uz gubitak i da nadjete neku cetvorku koja bi zavrsila posao. Da je gresio, jeste, ali ste potrosili najvecu legendu kluba i dalje ce biti tesko. Trinkijeri nije taj, Djordjevic mozda, ali Trinkijeri 100% nije pravi izbor za klub koji hoce na F4.
BattleBender Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 42 minutes ago, СтелаРоса said: Sta tacno nije zasluzio? Pa covek sam podneo ostavku, niko ga ne tera. Mislim, koji su uopste prihvatljivi scenariji za njegov odlazak? 1. Osvaja EL i odlazi jer je presao igricu sto nije bas realno 2. Vodi klub jos 15-20 godina dok ga zdravlje sluzi sto je verovatno jos manje realno Bukvalno se 99% smena trenera desava usled losih rezultata ili neslaganja sa upravom, a ovde je poprilicno jasno o cemu je rec. Mozemo da mrzimo ove sns uprave po kosarkaskim klubovima, ali im se ne moze mnogo zameriti s obzirom da su obezbedili budzet, potpisuje se po 10 stranaca sa visegodisnjim ugovorima, najboljim igracima se produzuju ugovori, itd... Sve cisto, a na treneru je da mu tim izgleda kao tim. I to sto Zeljko ne uspeva ne znaci da ne zna, nego je proces daleko komplikovaniji od onoga - dobar trener + dobri igraci = dobri rezultati. Nije zasluzio da PAO krece da se odvaja, blizu dvocifrene razlike, Washington ulazi i pripaljuje 2 trojke kao da je garbage time u NBA. Onda 2 puta zaredom mu Nunn ostaje sam na 3. Partizan promasuje, lopta se odbija Nunn-u u ruke, ima priliku da pojuri kontru, povlaci je, Milton trci za njim ceo teren, blago iza njega, moze da napravi faul (Partizan ima jos 2 ili 3 mala faula) on pravi faul na 2 ipo metra od kosa pri sutu. Pa onda sakrivanje iza lopte. On prica nesto Kalatesu, ovaj mu okrece ledja i prica nesto sebi u bradu. Nema potrebe da se ponavljamo sa "Sam ih je birao", niko ne spori da ima i do njega, ali ovo sve u ovoj meri nije zasluzio. Igraci su nanjusili pad nekog velikana, i uzeli su da mu zgovnjaju zivot jer imaju zagarantovane (milionske) ugovore. Kao navijac Manchester United-a video sam ovo hiljadu puta u poslednjih 10 godina. rooney, Dalota, Lingard, Sancho, Garnacho, Bruno, Rashford, Martial, Alexis itd itd. Bacanje trenera pod voz jer je u tom trenutku to lakse, i zato sto je javnost vec prebacila odgovornost na trenera... 2
Kosjan Willavić Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 1 hour ago, kendrick duckworth said: Au, kako god okreneš, Radu ne možeš izbeći. smrt - porez - dobronamerne komšije - rada "Andrea, nakupilo se kilograma..."
BattleBender Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Mislim da je KKP ima procenat uspesnosti iole smislenog koriscenja pametnih faulova od 20%. Pitanje da li i tih jedan od 5. Sve se vrtelo na ovo: A. Svi faulovi pre bonusa se iskoriste na faulovima pri sutu B. Uopste se ne iskoriste mali faulovi C. Iskoriste se mali faulovi pre suta, jako naivno, prerano i glupo I teraj tako.. jedna cetvrtina od 5 nije nesto sto mozes da svedes u nesto od A, B ili C Mi, duduci na forumu znamo da to tako ne bi trebalo da bude, sve me strah da to nije prioritet Zeljku. Koji je inace bio uvek poznat po tome da se faulovi pametno koriste...
Don Dusko Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Just now, ScepanScekicSto said: Kraj zeljko se zahvalio link?
ScepanScekicSto Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago https://www.instagram.com/p/DRhxoE_jBn9/?igsh=MWUyandpZXZlMDg1Zw== Hvala zeljko na svemu
K.Dot Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Koliko dobronamernih komšija, utrkuju se kome je više žao što bi Željko možda da ide. Čovek lagano dao igračima slobodno, vraća se za par dana u Bg i nastavlja gde je stao. Ovo je puštena buva više da bi se dobila neka reakcija od igrača, najjace da će Željko da podnese ostavku. 1
Recommended Posts