le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tebe je udario brzi voz Obradoviću, a ti se i dalje trkaš sa putničkim.  Blam 1 1
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ok, najbedniji smo tim u EL trenutno, dotakli smo dno, mislim da ne mozemo gore 🙂 .Â
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, NMX said:  Ovde se negde krije forica sa Monako specijalom i serijom 0:22 ali bojim se da to vodi ka vašoj pobedi pa ništa onda Dođi na topik, ako smeš... 5
Medranotzz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izgubila Baskonija, izgubio Pariz, velike sanse ima da izgubi i Makabi… sasvim solidno kolo.  evriting iz ander kontrol
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moćni Fener kući 66p Virtusu njemu prebacuju 100, Asvel mu daje 90 nakon toga 52 Monaku... 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Njima nije stalo dzabe sto dolaze lakse utakmice ali vama kad god koja ekipa bude pravila seriju oni ce da odustanu i da kunu sudbinu, A svlacionica mi deluje da vam je pukla. Â Za Parkera sam rekao oce on al ne moze. A kad ce moci i da li ce moci pitanje je... A rupa u odbrani ce biti hteo ne hteo.A i opet nije klasicna Partizastina jer zbog objektivnih razloga on nikad nece hteti da se baci i polomi za klub i tim i to sve utice. 1 3
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sramotno ponasanje igraca. Tajrik se zajebava sa Nanom, a tim mu se raspada. Vasington je sutnuo 2 trojke za 15 sekundi i obe promasio-skandalazno. 1
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Naziv teme je zreo da se skrati u 𝑫𝒆𝒄𝒊𝒎𝒂 - end 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Mislim da se Željku mota po glavi, bar takav utisak stičem kad ga je kamera na kraju prikazala onako utučenog, da momentalno da ostavku.  Zeljko nije nikada otisao iz kluba na pola sezone. Ne treba ni sada. Na kraju dana, nije ni fer prema navijacuma koji su prvenstveno zbog njega kupili onolike sezonske (ne cokijeve lazne u kkcz nego prave brojke). Pa nek se oduzi ljudima makar efortom da se izadje iz krize.       1 2 2
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja bi sve raspustio, istupio iz lige i obrisao temu. Vučiću ugasi nas već jednom
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 minute ago, NMX said: Â Zeljko nije nikada otisao iz kluba na pola sezone. Ne treba ni sada. Na kraju dana, nije ni fer prema navijacuma koji su prvenstveno zbog njega kupili onolike sezonske (ne cokijeve lazne u kkcz nego prave brojke). Pa nek se oduzi ljudima makar efortom da se izadje iz krize. Â Â Â Â Â Â Ovo je faca porazenog coveka. Sto dovoljno govori kakvo je stanje u svlacionici. Zeljko je tip coveka koji ce dati sve od sebe i kad ga vidis ovakvog ti dosta govori. Edited 1 hour ago by Don Dusko 1
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: Â Zeljko nije nikada otisao iz kluba na pola sezone. Ne treba ni sada. Na kraju dana, nije ni fer prema navijacuma koji su prvenstveno zbog njega kupili onolike sezonske (ne cokijeve lazne u kkcz nego prave brojke). Pa nek se oduzi ljudima makar efortom da se izadje iz krize. Â Â Â Â Â Â Nadam se da se sprdas
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Mile1 said: Nadam se da se sprdas  Ne. Ozbiljan sam. Bukvalno - pokazi nesto ljudima, daj im nesto. 2
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da hoce nesto da da ljudima, doveo bi pleja. 2 1
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Elevator Operater said: Da hoce nesto da da ljudima, doveo bi pleja. Koji će mu kurac sada?!
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Luchifer89 said: Koji će mu kurac sada?!  Mislio sam tada, kada je moralo.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajde nepomeniku, kad već padas uradi ono što ti je cilj 13g vec. 1 1
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da sledi potez Mesine... Podici mu spomenik za zivota, zasluzio je. Ne moze vise ovako. Nema vise bilo kakav uticaj na igrace. Od proslosti se ne zivi jbg.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 19 minutes ago, NMX said:  Zeljko nije nikada otisao iz kluba na pola sezone. Ne treba ni sada. Na kraju dana, nije ni fer prema navijacuma koji su prvenstveno zbog njega kupili onolike sezonske (ne cokijeve lazne u kkcz nego prave brojke). Pa nek se oduzi ljudima makar efortom da se izadje iz krize.        Ovako izgleda čovek koji je umoran od svega i koji nema šta više da ponudi svojoj ekipi. Verujem da je dao sve što je imao, verujem da niko ne voli ovaj klub koliko on, verujem da ga sve ovo boli, ali i verujem da je vreme da nešto promeni u načinu rada, filozofije, igračkog kadra, šta god. Ove njegove improvizacije gde forsira već formirane igrače da rade ono što ne znaju, gde žmuri na probleme koje je sam kreirao u samoj selekciji i nepostojećoj doselekciji, te ovom defanzivnom postavkom koju očigledno niko ne može da usvoji i pohvata - direktan je krivac za ova razočarenja koja nam prezentuje zajedno sa ovim bednicima koji su ga srozali na najniže grane u svojoj karijeri.  Ništa on ne duguje nama, a ni klubu, samo sebi. Da ne završi karijeru u Partizanu ovako, trulo i nemoćno. Edited 1 hour ago by le piaf 2
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Jakob Aman said: Da sledi potez Mesine... Podici mu spomenik za zivota, zasluzio je. Ne moze vise ovako. Nema vise bilo kakav uticaj na igrace. Od proslosti se ne zivi jbg. Ovo je samo gomila prosecnih igraca, ovo sto mi sada imamo kod nas. Ovaj tim je daleko ispod onog kog smo imali pre 3 godine. Ali su rezultati i dalje razocaravajuci, s obzirom na njegov pedigre. 2
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, TripleJ said: Ovo je samo gomila prosecnih igraca, ovo sto mi sada imamo kod nas. Ovaj tim je daleko ispod onog kog smo imali pre 3 godine. Ali su rezultati i dalje razocaravajuci, s obzirom na njegov pedigre. Svi su krivi, Covic ih placa da namerno oteraju najvećeg, Ostoja mu je doveo Parkera nije se on jadan nista pitao. 3
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ĺ to je najcrnje, da smo izgubili ovde u nekom pristojnijem maniru, gledali bismo predstojeću pauzu i povoljniji raspored kao priliku za hvatanjem kakvog-takvog prikljuÄŤka.  Ovako, i šćepani meÄ‘u nama su spiÄŤles.Â
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, kendrick duckworth said: Što je najcrnje, da smo izgubili ovde u nekom pristojnijem maniru, gledali bismo predstojeću pauzu i povoljniji raspored kao priliku za hvatanjem kakvog-takvog priključka.  Ovako, i šćepani među nama su spičles. ....
Recommended Posts