DameTime Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Kako Keni uspe da se retorički izmigolji svaki put, neverovatno. Ali Papa puca iz svih oružja 1
Papanikolesku Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 4 minutes ago, DameTime said: Kako Keni uspe da se retorički izmigolji svaki put, neverovatno. Ali Papa puca iz svih oružja  Iskreno, Keni me baš iscrpljuje. A u isto vreme i inspiriše 🤨 1
DameTime Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago (edited) 5 minutes ago, Papanikolesku said: Iskreno, Keni me baš iscrpljuje. A u isto vreme i inspiriše 🤨  Takva diskusija je najbolja, realno šta će ti neko ko te ne inspiriše da izvučeš kvalitetnije argumente. Edited 36 minutes ago by DameTime reč 2
Barkley#34 Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Kakvi su "jeste, ali" i korporativna magla postovi napisani na prethodnim stranama u cilju pravljenja nauke od jednostavnih stvari tipa: tim izgleda/ne izgleda dobro, isporuÄŤuje/ne isporuÄŤuje, ima/nema rezultate, averovao sam. Slobodno neka se nastavi s tim, zabavlja me.
Papanikolesku Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago @Barkley#34  Nisam ja kriv, Keni manipuliše i seli igru sa košarkaškog terena na livadu, koristi se rupama koje su krtice iskopale, a ja samo prihvatam postavljene okolnostiÂ
Pikac Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Ima Zeljkove odgovornosti ali ima i Saviceve...na zadnjih par strana se pise samo o Zeljku...cela Srbija pise(negativno samo o Zeljku,zna se po cijem nalogu)...nesto ne vidim da su Sasu Obradovica pitali da li podrzava studente...a i da su ga pitali dobili bi odgovor u stilu ćacija Milojevica(Terzinog od palube)...gledam tim kada je jos Karlik bio zdrav...Karlik,Vasington,Bonga,Parker i Dilan...i razmisljam jadan Bonga sa ovim likovima kojima puca ona stvar da peglaju odbranu...nama je odbrana najveci problem...Kazu Bonga nije u formi...mislim da toliko gine u odbrani da bi krpio lelemude i trosi se da ni ono svoje ne moze da isporuci u napadu...komsijama ce Dobric i Davidovac da budu 14 i 15-ti u rotaciji kad se vrate povredjeni...a nama u 12 Murinen i Bosnjakovic...nema sirine rostera i to je cena...
Recommended Posts