Jump to content

𝑫𝒆𝒄𝒊𝒎𝒂 - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Na srecu verovatno nisam bio u mogucnosti da gledam sinoc.

Ispisano je dosta toga dobrog na temi u poslednjih nekoliko sati. Dobri pogledi iz razlicitih uglova.

Ali nevezano za to ja nesto nisam siguran koliko mogu stvari da se vrate sa ponora posle ovog bacanja igraca pod autobus.

Ako ih i docekaju zvizduci u Areni sledecu utakmicu, sta ce to njima pokazati? Da je trener okrenuo publiku protiv njih

Koliko god da su ponasanj i zalaganjem to zasluzili.

Bas je zajebana situacija i ja iz ovog naseg ugla ne vidim neki izlaz

• Like 1
Posted
56 minutes ago, No name said:

Onda su isplivale volsebno plate zaposlenih...što je još jedan udar na ekipu i stručni štab. 

Cekaj. Ti govoris o onom papiru na kome je bila tabela sa platama bruto/neto u dinarima?

Posted

Ti papiri ne bi trebali da isplivavaju, nego da se, kao u nba npr, tacno u dinar zna ko koliko prima. A ako im je to uzdmalo kavez, onda ne znam sta da kazem. 

Posted

Jedna konferencija je bila dovoljna, da od - oni su moji igrači, ja im verujem, za mene su najbolji - dođemo do ovog dobro utapkanog recepta, baci ih sve pod voz. Opra sebe čovek, skoro ko '05.

Nije da nisu zaslužili za onaj skandal od igre juče a i generalno; a treba ih i dodatno nagraditi protiv Fenerbahčea - (polu)praznom Arenom. Mada, obični plaćenici, počešaće guzicu i vozi dalje. 

Posted (edited)
8 minutes ago, Barkley#34 said:

Mislim da bolji efekat daje puna hala koja negoduje nego poluprazna.

Puna hala neće negodovati.

Puna hala će za nedelju dana zaboraviti, Srbi inače imaju veoma kratko pamćenje.

Poluprazna hala je poruka, tako je bilo protiv Efesa 22/23 kad je oterani igraÄŤ trojkom preokrenuo sezonu.

Krenuću od sebe, ne planiram da idem u petak

Edited by Luchifer89
Posted
4 minutes ago, Barkley#34 said:

Mislim da bolji efekat daje puna hala koja negoduje nego poluprazna.

Ali tu dolazimo do situacije o kojoj je govorio Nemanja. Obradoviću se neće zviždati, igračima hoće. To je pogrešno, jer je krivica u najgorem slučaju 50/50. Opet ćemo zavrteti isti ringišpil, doći će neki novi igrači iduće sezone, pa ćemo i njima zviždati. Ne znam, moje mišljenje je da se (polu)praznim tribinama šalje poruka svima, a negodovanjem samo jednoj strani. Da se publika okrenula protiv njih, a da je trener jednim delom kumovao tome.