Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Govedo zalizano...Šta se on koji moj javlja, i ko mu drma kavez? Koliko iritantna njuška.
nemanjaol Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na srecu verovatno nisam bio u mogucnosti da gledam sinoc.  Ispisano je dosta toga dobrog na temi u poslednjih nekoliko sati. Dobri pogledi iz razlicitih uglova.  Ali nevezano za to ja nesto nisam siguran koliko mogu stvari da se vrate sa ponora posle ovog bacanja igraca pod autobus.  Ako ih i docekaju zvizduci u Areni sledecu utakmicu, sta ce to njima pokazati? Da je trener okrenuo publiku protiv njih  Koliko god da su ponasanj i zalaganjem to zasluzili.  Bas je zajebana situacija i ja iz ovog naseg ugla ne vidim neki izlaz 1
Alek The Great Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 56 minutes ago, No name said: Onda su isplivale volsebno plate zaposlenih...što je još jedan udar na ekipu i stručni štab. Cekaj. Ti govoris o onom papiru na kome je bila tabela sa platama bruto/neto u dinarima?
Torresinho Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Ti papiri ne bi trebali da isplivavaju, nego da se, kao u nba npr, tacno u dinar zna ko koliko prima. A ako im je to uzdmalo kavez, onda ne znam sta da kazem.Â
Papanikolesku Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Jedna konferencija je bila dovoljna, da od - oni su moji igraÄŤi, ja im verujem, za mene su najbolji - doÄ‘emo do ovog dobro utapkanog recepta, baci ih sve pod voz. Opra sebe ÄŤovek, skoro ko '05.  Nije da nisu zasluĹľili za onaj skandal od igre juÄŤe a i generalno; a treba ih i dodatno nagraditi protiv FenerbahÄŤea - (polu)praznom Arenom. Mada, obiÄŤni plaćenici, poÄŤešaće guzicu i vozi dalje.Â
Barkley#34 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Mislim da bolji efekat daje puna hala koja negoduje nego poluprazna. 1
Alek The Great Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Sledece nedelje vidim kako ce Savic da dobije nogu i da ce Drobnjak da uketi na njegovo mesto. 1
Luchifer89 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago (edited) 8 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da bolji efekat daje puna hala koja negoduje nego poluprazna. Puna hala neće negodovati. Puna hala će za nedelju dana zaboraviti, Srbi inače imaju veoma kratko pamćenje. Poluprazna hala je poruka, tako je bilo protiv Efesa 22/23 kad je oterani igrač trojkom preokrenuo sezonu. Krenuću od sebe, ne planiram da idem u petak  Edited 20 minutes ago by Luchifer89
Papanikolesku Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 4 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da bolji efekat daje puna hala koja negoduje nego poluprazna.  Ali tu dolazimo do situacije o kojoj je govorio Nemanja. Obradoviću se neće zviĹľdati, igraÄŤima hoće. To je pogrešno, jer je krivica u najgorem sluÄŤaju 50/50. Opet ćemo zavrteti isti ringišpil, doći će neki novi igraÄŤi iduće sezone, pa ćemo i njima zviĹľdati. Ne znam, moje mišljenje je da se (polu)praznim tribinama šalje poruka svima, a negodovanjem samo jednoj strani. Da se publika okrenula protiv njih, a da je trener jednim delom kumovao tome.Â
Recommended Posts