Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, ChrisJudd said:

Nikakav problem da dođu i Kalates i Fernando. Biće to jak i dobro složen tim. 

Apsolutno se slazem ! Imamo mi igrace top kalibra i poslozenu hemiju. Dobru hemiju treba ljubomoro cuvati ! Ne treba nam neko ko ce tu hemiju sjebati. 

Zaista ne znam koliko godina imaju ljudi koji se loze na to da treba dovesti neka, ne znam kakva imena iz NBA, toliko primera poslednjih godina koji su se pokazala pogresno.

Dennis Smith Jr mi prvi pada na pamet. 

Na sta je licio Zalgiris sa Lonnie Walker-om kad je dosao. Ako zelite da gledate igraca koji ce da daje 20+ a tim da gubi, dajte loptu Wash-u i sklonite se 🙂 . 

Ajmo podrska ovome sto imamo, duga je sezona, trebace im. 

• Like 4
Posted
16 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Kako je krenulo na kraju će na centru doći Luka Šamanić, a na pleju Kalates.

Šamanić se vraća u Cibonu

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Tunis said:

Šamanić se vraća u Cibonu

Da prenoci na stanici dok ne nadje novi klub.

• Ha-ha 1
Posted
32 minutes ago, pendulum said:

A majku mu Barkli, ne uzimaj sve bukvalno. Valjda se donekle znamo toliko sa ovog i prošlog foruma da si mogao da skapiraš koliko mi je stalo i koliko sam involviran u dešavanja oko Partizana i da ne moram da ti se pravdam? Imam sezonsku i za KK i za FK godinama unazad, da ne kažem decenijama. Pratim Partizan i u boćanju. Ne prođe verovatno ni sat da ne pomislim na Partizan u toku dana. Ali ja sam sebi neki prekidač u glavi okrenuo, otkad je ovo ludilo navrnuto na maks, tako da stvarno drugačije doživljavam naše utakmice. Nerviram se i dalje ali mnogo manje. Kad ovi, bože zdravlja, budu konačno skinuti sa vlasti moći ću da se vratim u normalan režim rada. Prosto sam sebi utuvio u glavu da mi je smešno da sad nešto padam u očaj oko rezervnog centra KKP-a u ovom trenutku, ali, kao što rekoh, možda sam to samo ja. Ne kažem da svi treba da se osećaju tako, ali mogu bar da pokažu malo više zrelosti i razuma u pisanju, da nam topik ne izgleda kao sekcija za komentarisanje nekog kladioničarskog portala.

Hvala. Potrduiću se ali generalno nemam naviku nešto da pišem često, ali tu sam, čitam redovno 🙂

Nisam želeo da zvučim kao da te spuštam, znaš već. 

Međutim, sam kažeš da polaziš iz svoje pozicije i tog prekidača u glavi. Ja sam pre nekog vremena pomenuo da me čak mozganje o ovom spašava da ne prolupam zbog svega što nas okružuje. Nas dvesta doživljava stvari na dvesta različitih načina pa to tvoje ili ovo moje nije standard da bismo ocenjivali šta je u vezi KKP trenutno vredno nerviranja dok Hilandar gori.

U svakom slučaju, slažem se sa tim da ne treba iste stvari pisati iz posta u post, bez obzira na to da li to radi jedan ili deset forumaša, jer spušta kvalitet topika.

• Like 2
Posted
37 minutes ago, odupri se ludilu said:

Prijatelji kočnice vam ne rade baš sve......

Ja sam negde tu po strani cigarete mene mami...

Vidi kako ova pasuje 🙂

...

Posmatracu, tekst pripremi

Svecano se ti obuci

Gomila se slutnjom sladi

Vezbaju se Partizani

Ameriko lepa zemljo

Zasto si nam ti daleko?

...

• Like 1
Posted
1 hour ago, aleksandar2806 said:

Na kraju je slovo palo na Bruna Fernanda prema nekim izvorima

pise se o njemu...

ako je on, sta znam, not bad, not terrible...

kontam da u radu sa Acom Matovicem moze napredovati

Posted

Pa gde Kurir od svih, sad kad ti se moderacija popne na grbaču... 🙂

Pakuj Bruna i Kalatesa i da ne tupimo tastature više. Imamo ko će da trpa, treba nam neko i da lopata. 

• Like 2
Posted
1 minute ago, Stiletto said:

Pa gde Kurir od svih, sad kad ti se moderacija popne na grbaču... 🙂

Pakuj Bruna i Kalatesa i da ne tupimo tastature više. Imamo ko će da trpa, treba nam neko i da lopata. 

cuh i ranije... Al aj kurir objavi...

oni su pogodili da Zeljko dolazi 😂😂😂

Posted

Eto završen prelazni rok za vas Kalates i Fernando, mi još tog jednog čistog beka šutera, pošto mi miriše da Karter i Kenan neće do kraja sezone, a i za Grejema sam već itekako sumnjičav.

Pa da završavamo konačno našu omiljenu temu prelazni rok...

Posted

Covece, imate 20 kosarkasa 🙂

Kakva vrhunska finta Zokija, mi mislili oni pregovaraju sa Achiuwom, Besseyom, Mo Bambom... a oni nam skrenuli paznju sa otpatka Real Madrida Bruna Fernanda jer Real pregovara za Achiuwom. Pa da, bravo!

One man's garbage... oh well

• Like 1
Posted (edited)
3 hours ago, Ne sam Safete said:

Vidi kako ova pasuje 🙂

...

Posmatracu, tekst pripremi

Svecano se ti obuci

Gomila se slutnjom sladi

Vezbaju se Partizani

Ameriko lepa zemljo

Zasto si nam ti daleko?

...

Upravo to. Iskustvo me uči jer zaista sobarica vilama meni je krevet nameštala....

Elem treba udariti na parizere ko botovi da smo.

Edited by odupri se ludilu
Posted (edited)

Kako braniti Pariz sutra bez da se udje u problem sa faulovima za Tajrika i Savu? Da li ce Zeks makar sutra popustiti sa insistiranjem na besomucnom switchu (jer ce nas tako saraniti)?

Hoce li dati efekta tall-small sa Vanjom, Braunom i Bongom na terenu? Plus Tajrik i Dilan dole? Braun kao prenosilac lopte/situacioni plej. To mi ima smisla za switch

Ajmo malo o sutrasnjem mecu, neverovatno vaznom.

Edited by Elevator Operater
  • Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ko je Sava?

druze jel kontas da je svaki drugi post tvoj?

i  da niko nexe da se druzi sa tobom?

doduse ni sa mnom, al ja sam ovde svoj na svome, a ti svoj na mome 🫣

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 1
  • Ha-ha 20
Posted

Dvejn zna uci u faulove, ne sme on primarno biti na Robinsonu ili Hifiju, msm da je idealno staviti Bongu na Robinsona, može se Dvejn sakriti na njihova krila.

• Like 1