kockooblastiŽelimir Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 2 minutes ago, DameTime said: KockooblastiŽelimir kasni da upisom minimum 24h, danas baš nema smisla da se to napiše, na ovaj način. Kakva je razlika izmedju danas i juče?
Knipex Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 10 minutes ago, kockooblastiŽelimir said: 80% ? Solidno.Jel to sa trolovima ili bez? 1 16
Djo Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 1 hour ago, suptil said: Koliko je realno da je Savic vrsio opstrukciju prilikom dovodjenja igraca?? Savic i Misko u tandemu busili Zoc-a. 1
Luchifer89 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 4 minutes ago, le piaf said: Želimir je izgleda tražio da se Ostoja povuče sa funkcije. 1
Wingwalker Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Just now, Djo said: Savic i Misko u tandemu busili Zoc-a. ...i Čovke verovatno ?
ScepanScekicSto Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago baseline insiders pisu da je bonga podneo zahtev za raskid ugovora ako zeljko ode ne mogu link da okacim... a slika velika 2 4
Don Dusko Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: baseline insiders pisu da je bonga podneo zahtev za raskid ugovora ako zeljko ode ne mogu link da okacim... a slika velika Daj mi link pa cu ja da okacim. Pa da me pola groblja tera odavde. :P
Djo Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 1 minute ago, Don Dusko said: Daj mi link pa cu ja da okacim. Pa da me pola groblja tera odavde. :P 1
Luchifer89 Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Ako Želimir sutra napusti klub, Ostoja pravi Ćacilend ispred arene
JPM Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Ko su pa sad baseline insidersi? Dajte bre ljudi kakve su ovo zajebancije?
Djo Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Just now, JPM said: Ko su pa sad baseline insidersi? Dajte bre ljudi kakve su ovo zajebancije? Jedan od pouzdanijih insidera letnjeg prelaznog roka. 1
fedor Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago (edited) 36 minutes ago, kockooblastiŽelimir said: Neverovatan je broj navijaca CZV koji je dosao da se izmresti u zapaljenoj kući. Prilično morbidno,ali eto...svako nešto voli. Partizan i Zvezda su veciti rivali, jin i jang, abnormalna kolicina ljubavi sa nase strane mora da se prenese u negativnom svetlu sa druge strane, onoliko koliko ogroman broj navijaca Partizana iracionalno obozava Zoc-a toliko ga ogroman broj navijaca CZ ne moze smisliti i to je sasvim ocekivano. Sto se tice pisanja na forumu, svako na to ima pravo, ali opet svako od nas ima pravo da to uopste ne procita. Zna se ko su ljudi sa druge strane brda koji su pisali konstruktivne i veoma kvalitetne postove ovde nevezano samo za ove skorasnje dogadjaje, nekada je jako dobro procitati nesto i iz tog drugog ugla. Niko od njih se ne folira da voli Partizan, da voli Zeljka, da nam zeli nesto dobro. Napisu svoje misljenje, svoju analizu na neku temu i nastave dalje. Postove takvih ljudi procitam, ostale preskocim kao da ne postoje i nema nikakvih problema. Primetio sam kao psihilog da su u sustini navijaci CZ ljubomorni na sve ovo sto mi imamo sa Zeljkom, na celu tu njegovu velicinu u kosarkaskom svetu i na to sto oni nemaju osobu zbog koje bi pristali i na beton ligu i to je sasvim u redu. Verujem da je kontra situacija da bi i ja licno trazio svaki razlog da ga opljunem i bio ljubomoran na sve to sto ga okruzuje, ali bi takodje imao i ogromno postovanje, ne nuzno za coveka i licnost vec za sve sto je ucinio u ovom najlepsem sportu zbog kog smo se okupili ovde. Edited 41 minutes ago by fedor 3 1 1
ScepanScekicSto Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 2 minutes ago, JPM said: Ko su pa sad baseline insidersi? Dajte bre ljudi kakve su ovo zajebancije? imali su do sada odlicne informacije
kockooblastiŽelimir Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 13 minutes ago, Crni said: Pa dobro pusti nas, trebamo li svi izmresti da bi ti bio zadovoljan? Zapravo ne. Bio bih zadovoljan kada bi vecina ljudi znala sta je mrest.To je negde 5ti osnovne. 7
le piaf Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 13 minutes ago, fillam said: Ako je istina, španska kragna iz kog nema bega, nevezano od ishoda. Delim mišljenje. A i napravio je kobnu grešku preksinoć kad se brže bolje zaleteo da ga zahvalnicom isprati iz kluba. Sad je jedno od pitanja kako će reagovati vrhovni poglavar, i da li mu strateški bolje leži davanje gratis pešaka od onoga što sledi u narednom periodu na utakmicama Partizana, a možda i na ulicama. Mislim da je Prislonica svakako bio na tankom ledu, jer nije uspeo da iskontroliše pederovanje. Takođe, i dalje mislim da je Želimir svoju odluku doneo, sada možda želi da povuče i što više ćacadi za sobom.
Djo Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 4 minutes ago, fedor said: Partizan i Zvezda su veciti rivali, jin i jang, abnormalna kolicina ljubavi sa nase strane mora da se prenese u negativnom svetlu sa druge strane, onoliko koliko ogroman broj navijaca Partizana iracionalno obozava Zoc-a toliko ga ogroman broj navijaca CZ ne moze smisliti i to je sasvim ocekivano. Sto se tice pisanja na forumu, svako na to ima pravo, ali opet svako od nas ima pravo da to uopste ne procita. Zna se ko su ljudi sa druge strane brda koji su pisali konstruktivne i veoma kvalitetne postove ovde nevezano samo za ove skorasnje dogadjaje, nekada je jako dobro procitati nesto i iz tog drugog ugla. Niko od njih se ne folira da voli Partizan, da voli Zeljka, da nam zeli nesto dobro. Napisu svoje misljenje, svoju analizu na neku temu i nastave dalje. Postove takvih ljudi procitam, ostale preskocim kao da ne postoje i nema nikakvih problema. Primetio sam kao psihilog da su u sustini navijaci CZ ljubomorni na sve ovo sto mi imamo sa Zeljkom, ne celu tu njegovu velicinu u kosarkaskom svetu i na to sto oni nemaju osobu zbog koje bi pristali i na beton ligu i to je sasvim u redu. Verujem da je kontra situacija da bi i ja licno trazio svaki razlog da ga opljunem i bio ljubomoran na sve to sto ga okruzuje, ali bi takodje imao i ogromno postovanje, ne nuzno za coveka i licnost vec za sve sto je ucinio u ovom najlepsem sportu zbog kog smo se okupili ovde. Mislis ovako nesto? 1 2
jedibojan Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 22 minutes ago, le piaf said: Želimir je izgleda tražio da se Ostoja povuče sa funkcije. Njao miki, ako je ovo istina pravim zurku 1
kockooblastiŽelimir Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 4 minutes ago, fedor said: Primetio sam kao psihilog da su u sustini navijaci CZ ljubomorni na sve ovo sto mi imamo sa Zeljkom, ne celu tu njegovu velicinu u kosarkaskom svetu i na to sto oni nemaju osobu zbog koje bi pristali i na beton ligu i to je sasvim u redu. Verujem da je kontra situacija da bi i ja licno trazio svaki razlog da ga opljunem i bio ljubomoran na sve to sto ga okruzuje, ali bi takodje imao i ogromno postovanje, ne nuzno za coveka i licnost vec za sve sto je ucinio u ovom najlepsem sportu zbog kog smo se okupili ovde. Ok, kome cu verovati u ovom teskom casu,ako ne psihologu.
Wingwalker Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 9 minutes ago, kockooblastiŽelimir said: Zapravo ne. Bio bih zadovoljan kada bi vecina ljudi znala sta je mrest.To je negde 5ti osnovne. mogao si lepo da napišeš... ,,veliki broj njih je došao samo da nam položi jaja'' i izbegao bi ove fatalističke konotacije.
Bode Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 3 minutes ago, fedor said: Partizan i Zvezda su veciti rivali, jin i jang, abnormalna kolicina ljubavi sa nase strane mora da se prenese u negativnom svetlu sa druge strane, onoliko koliko ogroman broj navijaca Partizana iracionalno obozava Zoc-a toliko ga ogroman broj navijaca CZ ne moze smisliti i to je sasvim ocekivano. Sto se tice pisanja na forumu, svako na to ima pravo, ali opet svako od nas ima pravo da to uopste ne procita. Zna se ko su ljudi sa druge strane brda koji su pisali konstruktivne i veoma kvalitetne postove ovde nevezano samo za ove skorasnje dogadjaje, nekada je jako dobro procitati nesto i iz tog drugog ugla. Niko od njih se ne folira da voli Partizan, da voli Zeljka, da nam zeli nesto dobro. Napisu svoje misljenje, svoju analizu na neku temu i nastave dalje. Postove takvih ljudi procitam, ostale preskocim kao da ne postoje i nema nikakvih problema. Primetio sam kao psihilog da su u sustini navijaci CZ ljubomorni na sve ovo sto mi imamo sa Zeljkom, ne celu tu njegovu velicinu u kosarkaskom svetu i na to sto oni nemaju osobu zbog koje bi pristali i na beton ligu i to je sasvim u redu. Verujem da je kontra situacija da bi i ja licno trazio svaki razlog da ga opljunem i bio ljubomoran na sve to sto ga okruzuje, ali bi takodje imao i ogromno postovanje, ne nuzno za coveka i licnost vec za sve sto je ucinio u ovom najlepsem sportu zbog kog smo se okupili ovde. Da me ne razumes pogresno, tvoj post je jedan od kvalitetnijih koje sam procitao u poslednje vreme. I slazem se sa vecinom napisanog, medjutim kada je ovaj boldovan deo u pitanju, razmisli ponovo. "Dobronamernost" i licemerje at it's finest. Za nas malo iskusnije providno, ne mogu da sakriju. Zato ljudim smeta, ja to potpuno razumem.
Alek The Great Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 30 minutes ago, le piaf said: Želimir je izgleda tražio da se Ostoja povuče sa funkcije. Rekoh da mi sve ovo izgleda kao puc. A Branko ceka...
fedor Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 3 minutes ago, kockooblastiŽelimir said: Ok, kome cu verovati u ovom teskom casu,ako ne psihologu. Nemoj previse, ne praktikujem tu struku pa moze biti da lupam. Zanela me svetla IT sveta, pa je ljubav prema psihologiji samo hobi, a hobisti su cesto u krivu 😄
kockooblastiŽelimir Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Just now, Wingwalker said: mogao si lepo da napišeš... ,,veliki broj njih je došao samo da nam položi jaja'' i izbegao bi ove fatalističke konotacije. Mrest je mnogo vise od polaganja jaja,pogotovo ako se promasi potok.
le piaf Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Baš je ružno koristiti termine poput omrestiti ili okotiti i provlačiti paralele sa ljudima, a da nisu ćacad, jel. Ajde Kocko, malo kulture, nismo bagra. 1 1
fedor Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 2 minutes ago, Bode said: Da me ne razumes pogresno, tvoj post je jedan od kvalitetnijih koje sam procitao u poslednje vreme. I slazem se sa vecinom napisanog, medjutim kada je ovaj boldovan deo u pitanju, razmisli ponovo. "Dobronamernost" i licemerje at it's finest. Za nas malo iskusnije providno, ne mogu da sakriju. Zato ljudim smeta, ja to potpuno razumem. Ili ja tebe nisam razumeo ili ti mene 😄 Napisah da se ne foliraju da nam zele nesto dobro, mislim nije da nam zele da umremo daleko bilo, vec ne bi imali nista protiv da zauvek budemo 20ti kao sto ni ja ne bi imao nista protiv da oni zauvek budu 20ti. Meni je to apsolutno u redu. Sto se tice ovih dobronamernih, tu se apsolutno slazemo, ali opet to je kao sto kazes vrlo providno i takve postove i kreatore istih je jednostavno najbolje ignorisati. 2 1
Recommended Posts