kendrick duckworth Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Molim za pozornost. Kladže nam daju 4.55 kvotu za pobedu sutra. U procentima, to je tačno 22%. Znate šta sledi. Spoiler 4 3
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 minutes ago, Elevator Operater said: Bukvalno njegova najdeblja slika do sada 🥲 Nikola Jokić, Sombor, 5. jul, nivo masti 1 4
kendrick duckworth Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ova barsa nam konstantno uvaljuje udebljane igrače. 1
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, kendrick duckworth said: Ova barsa nam konstantno uvaljuje udebljane igrače. A mi njima slim ripere 2
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sjajna je atmosfera na topiku... S kim ono igramo sutra? 3
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Probali da se vidimo kući protiv Barse i Fenera ne ide. Jbg onda moramo protiv PAO u Oaki, što nam teško. 1 2
Ne sam Safete Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Pao izgleda bez Osmana i Jurtsevena. Edited 4 hours ago by Ne sam Safete
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jos samo Nunn, Shorts, Slukas i Manimal da dobiju virus, i egal smo. 2 1
Shonewizard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, kendrick duckworth said: Molim za pozornost. Kladže nam daju 4.55 kvotu za pobedu sutra. U procentima, to je tačno 22%. Znate šta sledi. Hide contents https://www.instagram.com/p/DRccc6tjNxK/?img_index=6 😎 1
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Samo da ga Zoc ne vidi. :P Finac od 18 godina - prokuvo
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da je došlo do tipičnog nesporazuma u nazivu teme, decima je broj pobjeda u ovogodišnjoj sezoni, vi koji ste mislili na bilo šta drugo - živite u deluziji. Bottomline u vama je problem. 😁 1 1 8
Eddard Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Kakve su ono bre ženske torbe što Džabula fura? Posle one punđe, ovo mi je još sumljivije.
Don Dusko Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 1 minute ago, Eddard said: Kakve su ono bre ženske torbe što Džabula fura? Posle one punđe, ovo mi je još sumljivije. Ovo?
Eddard Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) Pa da, kao torba moje žene poznata kao crna rupa. Plus ova homoseksualuša, da se izrazim PC. Edited 24 minutes ago by Eddard
Luchifer89 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 1 minute ago, Eddard said: Pa da, kao torba moje žene poznata kao crna rupa. Plus ovaj homoseksualuša, da se izrazim PC.
odupri se ludilu Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 4 minutes ago, Eddard said: Kakve su ono bre ženske torbe što Džabula fura? Posle one punđe, ovo mi je još sumljivije. Nosi Ipad, Žoc reko nema telefona. Može samo zmijica da se igra al na Nokia(Murinen)jer to Žoca podseća na slogan Rakia correcting people
Recommended Posts