Papanikolesku Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, kendrick duckworth said: Možda je istorijsko-ponavljački ispravnije da to bude Bald Eagle umesto Pokuša. Ujedno je to i jedini scenario gde bi Šćepan svario Željkov odlazak. 😄 Uh, teško. Mislim da bi jedini scenario u kojem bi Šćepan svario odlazak Željka Obradovića bio da ga zameni Želimir Obradović
zemljoradnik Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Spominje se odgovornost Savića, verovatno je ima, ali je sigurno Želimir taj koji dovodi igrače u skladu sa potrebama i finansijama.
wrach Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Molim vas da se vratimo mracenju. Kazu kako mozemo da zovemo sezonu propalom u Novembru? Racunajuci da nam je cilj bio playoff (i to, po recima ljudi iz kluba, ne kroz play-in), mozemo reci da nam je cilj da imamo bar 23-24 pobede. Znaci od preostalih 26 kola, mi moramo da pobedimo 20 puta. Kraj vica. 1 1
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, kendrick duckworth said: Možda je istorijsko-ponavljački ispravnije da to bude Bald Eagle umesto Pokuša. Ujedno je to i jedini scenario gde bi Šćepan svario Željkov odlazak. 😄 Ostavicu samo ovo ovde 1 1
Papanikolesku Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 44 minutes ago, wrach said: Molim vas da se vratimo mracenju. Kazu kako mozemo da zovemo sezonu propalom u Novembru? Racunajuci da nam je cilj bio playoff (i to, po recima ljudi iz kluba, ne kroz play-in), mozemo reci da nam je cilj da imamo bar 23-24 pobede. Znaci od preostalih 26 kola, mi moramo da pobedimo 20 puta. Kraj vica. Pobedićemo još 6 puta, a znam i koga: Baskoniju, Asvel, Bajern/Dubai, Virtus, Makabi i možda nas cigani puste zarad mira u državi 😹
Kooineeperk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 16 minutes ago, Papanikolesku said: možda nas cigani puste zarad mira u državi 😹 Jooooj dve muve jednim udarcem - pobeda u derbiju i nemir u drzavi. Moze! 1 2 2
odupri se ludilu Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Prvo ne javlja se @realno *wa baš bi valjala i njegova opservacija. Drugo meni ovaj Željkov Partizan nikada nije do kraja legao čak i kada smo bili nadomak. Dugo sam se pitao zašto, kako to da sebi opišem prvenstveno, i naravno da Čiča Arsenija se pojavljuje kao neočekivana sila, iznenada i rešava stvar. Stvar je u estetici, u sreći koja je lepa samo dok se čeka i od sebe nagoveštaj da. Ove zadnje četiri godine se svelo na očekivanja da da eto Željko uzme Decimu. Nekako mi je to .... Treba tu priču razmontirati i tražiti da Partizan bude Partizan, nešto što je blizu košarkaškoj esenciji ma na kom levelu se igralo. Ovakvo postavljena očekivanja jedu i klub i igrače a na kraju će ono jedino vredno navijače. Ne punu Arenu, nego navijače Partizana. E da al stvarno mičite ovaj naslov teme pod hitno nesvarljiv je od starta. 2
Alek The Great Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, zemljoradnik said: Spominje se odgovornost Savića, verovatno je ima, ali je sigurno Želimir taj koji dovodi igrače u skladu sa potrebama i finansijama. Saviceva odgovornost moze biti samo u vidu toga da nije poslao dovoljno klipova Obradovicu. Zna se ko odlucuje o potpisu. 1
vendetta Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ciljevi su jasno postavljeni: plej of evrolige i osvajanje ABA. Mislim da bi bilo realno da se razilazimo ako se podbaci zestoko. Zeljko novi predsednik, Drobnjak sportski direktor, Sale trener. Plasi me da nas ipak preuzmu pasji sinovi: grbovic, tomasevic, rebraca. 1
Luchifer89 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 32 minutes ago, Jakob Aman said: Dobijamo veceras. Opa kolega, kurčenje od starta 6
TripleJ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bice vam svima zao kad veceras dobijemo SC (u tesnoj zavrsnici), sto ste ovde mracili i prozivali sve redom, pocev od Zoca 🙂.
Dzep Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Igra Jabari, igra Vanja, nema Washa Neće nas ni 1000 biti
Shonewizard Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Neka smo vidjeli malo magije, makar i protiv studenata 🙂 1
Kooineeperk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakvog ste vi coveka* nasli da pljujete... Nego, Murinen i Mijailovic po 15min, nice. * pa sad vi zamenite, moze Zeljko, moze Parker, moze Kalates...
Luchifer89 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, Ne sam Safete said: Lijepo li je pobjediti Uopšte nije lako...
odupri se ludilu Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Najbolje mi je večeras bila međusobno asist Mihailovića i Dilana u dva napada i polaganje Mike 1 na nula. 3
Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ali kad cela hala očekuje od Mike neko 360 kucanje u kontri a on položi ko na zagrevanju. 😋
jedibojan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, odupri se ludilu said: Najbolje mi je večeras bila međusobno asist Mihailovića i Dilana u dva napada i polaganje Mike 1 na nula. I asist Mike Dzabuli napad pre toga 3
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Stiletto said: Ali kad cela hala očekuje od Mike neko 360 kucanje u kontri a on položi ko na zagrevanju. 😋 Ko onomad Kobe na all staru. Tihi bojkot 😁😆
Dzep Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 minutes ago, Elevator Operater said: Ko onomad Kobe na all staru. Tihi bojkot 😁😆 Može da bojkotuje koliko hoće, ali više minuta neće dobiti dok ne nauči gde treba da stoji u odbrani i šta se igra u napadu. Dobar je u skoku i tranziciji, ali košarku kao kolektivnu igru jednostavno ne razume, bolje Mijailović razume šta treba da radi nego Mika 3
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Imam utisak da Jabari nocas nije toliko ispadao u timskoj odbrani? Ili me utisak vara?
Luchifer89 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: Imam utisak da Jabari nocas nije toliko ispadao u timskoj odbrani? Ili me utisak vara? Sve je bolje kad ide šut 1
Shunsuke Nakamura Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Par puta se spustio u stav i odigrao dobru odbranu. Posle toga su došli poeni u napadu.
Recommended Posts