Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, kendrick duckworth said:

Možda je istorijsko-ponavljački ispravnije da to bude Bald Eagle umesto Pokuša. Ujedno je to i jedini scenario gde bi Šćepan svario Željkov odlazak. 😄 

Uh, teško. Mislim da bi jedini scenario u kojem bi Šćepan svario odlazak Željka Obradovića bio da ga zameni Želimir Obradović

Posted

Molim vas da se vratimo mracenju.

Kazu kako mozemo da zovemo sezonu propalom u Novembru?

Racunajuci da nam je cilj bio playoff (i to, po recima ljudi iz kluba, ne kroz play-in), mozemo reci da nam je cilj da imamo bar 23-24 pobede.

Znaci od preostalih 26 kola, mi moramo da pobedimo 20 puta.

Kraj vica.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
2 hours ago, kendrick duckworth said:

Možda je istorijsko-ponavljački ispravnije da to bude Bald Eagle umesto Pokuša. Ujedno je to i jedini scenario gde bi Šćepan svario Željkov odlazak. 😄 

Ostavicu samo ovo ovde

acz8a8.jpg

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
44 minutes ago, wrach said:

Molim vas da se vratimo mracenju.

Kazu kako mozemo da zovemo sezonu propalom u Novembru?

Racunajuci da nam je cilj bio playoff (i to, po recima ljudi iz kluba, ne kroz play-in), mozemo reci da nam je cilj da imamo bar 23-24 pobede.

Znaci od preostalih 26 kola, mi moramo da pobedimo 20 puta.

Kraj vica.

Pobedićemo još 6 puta, a znam i koga: Baskoniju, Asvel, Bajern/Dubai, Virtus, Makabi i možda nas cigani puste zarad mira u državi 😹

Posted
16 minutes ago, Papanikolesku said:

možda nas cigani puste zarad mira u državi 😹

Jooooj dve muve jednim udarcem - pobeda u derbiju i nemir u drzavi. Moze!

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 2
Posted

Prvo ne javlja se @realno *wa baš bi valjala i njegova opservacija.

Drugo meni ovaj Željkov Partizan nikada nije do kraja legao čak i kada smo bili nadomak. Dugo sam se pitao zašto, kako to da sebi opišem prvenstveno, i naravno da Čiča Arsenija se pojavljuje kao neočekivana sila, iznenada i rešava stvar.

Stvar je u estetici, u sreći koja je lepa samo dok se čeka i od sebe nagoveštaj da.

Ove zadnje četiri godine se svelo na očekivanja da da eto Željko uzme Decimu. Nekako mi je to ....

Treba tu priču razmontirati i tražiti da Partizan bude Partizan, nešto što je blizu košarkaškoj esenciji ma na kom levelu se igralo. Ovakvo postavljena očekivanja jedu i klub i igrače a na kraju će ono jedino vredno navijače. Ne punu Arenu, nego navijače Partizana.

E da al stvarno mičite ovaj naslov teme pod hitno nesvarljiv je od starta.

• Like 2
Posted
1 hour ago, zemljoradnik said:

Spominje se odgovornost Savića,

verovatno je ima, ali je sigurno Želimir taj koji dovodi igrače u skladu sa potrebama i finansijama.

Saviceva odgovornost moze biti samo u vidu toga da nije poslao dovoljno klipova Obradovicu. Zna se ko odlucuje o potpisu.

• Like 1
Posted

Ciljevi su jasno postavljeni: plej of evrolige i osvajanje ABA. 

Mislim da bi bilo realno da se razilazimo ako se podbaci zestoko. 

Zeljko novi predsednik, Drobnjak sportski direktor, Sale trener. 

Plasi me da nas ipak preuzmu pasji sinovi: grbovic, tomasevic, rebraca. 

Posted

Bice vam svima zao kad veceras dobijemo SC (u tesnoj zavrsnici), sto ste ovde mracili i prozivali sve redom, pocev od Zoca 🙂

Posted

Kakvog ste vi coveka* nasli da pljujete... :whistling:

Nego, Murinen i Mijailovic po 15min, nice. :thumbsup:

* pa sad vi zamenite, moze Zeljko, moze Parker, moze Kalates...

Posted
1 minute ago, odupri se ludilu said:

Najbolje mi je večeras bila međusobno asist Mihailovića i Dilana u dva napada i polaganje Mike 1 na nula.

I asist Mike Dzabuli napad pre toga

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Elevator Operater said:

Ko onomad Kobe na all staru. Tihi bojkot 😁😆

Može da bojkotuje koliko hoće, ali više minuta neće dobiti dok ne nauči gde treba da stoji u odbrani i šta se igra u napadu. Dobar je u skoku i tranziciji, ali košarku kao kolektivnu igru jednostavno ne razume, bolje Mijailović razume šta treba da radi nego Mika

• Like 3