Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 19 minutes ago, Elevator Operater said: Sve sve, komsijska lazna zabrinutost, peckanje, objektivna i "objektivna" analiza...sve je to u rok sluzbe i foruma, daje naย spajsuย i tako to. ย Ali dolazak ovde i "iscudjavanje" o letargiji, defetizmu, energiji...sada se vec proseravate, drage komsije. Kontrolisite se makar tu, ako mogu da zamolim. ๐ย ย ne postoji jasnija slika o energiji na ovome svetu nego gorbarska u vezi trenutnog stanja kkp. Fancy nije Zvezdas. :S 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Ovde ima poznavalaca... Sad ce ciganska ekspertiza sa Grejma na Karlika.A potkupimo i Eddarda i resen problem. :P 1
NMX Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 8 minutes ago, ScepanScekicSto said: Karlik skinuo gips, sad je cizmi, sto znaci sta? Ovde ima poznavalaca... ย ย ย Svrati na naลก topik, search for Graham/ฤizma/operacija/veลกtaฤka noga 1 1 1
fancy Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 31 minutes ago, Elevator Operater said: dolazak ovde i "iscudjavanje" o letargiji, defetizmu, energiji...sada se vec proseravate, drage komsije. ย Really? I ti si s Miljakovca?ย ย ย Helou?ย ย ย 1
Eddard Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 16 minutes ago, ScepanScekicSto said: ย Karlik skinuo gips, sad je cizmi, sto znaci sta? Ovde ima poznavalaca... ย Sledeฤe je Pistoriusova noga. 2 1
Shonewizard Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Idemo opet u krug. Samo optimizam, samo joลก jaฤe voljeti Partizan. ย Asvel je poraz koji nije smio da nam se desi, ali je moลพda trebao da nam se desi ๐ 1 1
Pikac Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Dace bog da dobijemo sutra...ako se to desi to ce biti na neku ISO kosarku sto na dalji period nece dati rezultate...bio sam ubedjen da ce doci makar neki plej iz Turske,Italije..iz neke E.C ekipe..sa sigurnih 10,15 poena...ali izgleda da ce nama samo Kalates peglati do povratka Karlika...gledao komsije sa sokicima i pomislih da bi nam sada i Aleksej krpio 10,15 minuta na pleju bez problema...kazacete da sam sentimentalan ali za vreme Trinkija se pojavio Mozli iz italijanske lige kao ozbiljna defanzivna zverka...ispada da je u to vreme skating kluba bolje radio sa manje novca nego sada Zoran Savic...
Alek The Great Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Koji je to dokazani plej iz EC ekipe koji moze davati sigurnih 15p u Evroligi? Nemoj mi samo reci Flynn. 1 1
m0k1 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Posto je receno 10-15 poena, rekao bih da i Smith i Harper ispunjavaju taj uslov. Ne kazem da bi bili savrseni i da je ogromna greska sto neko od njih nije doveden vec samo da ima igraca u EK koji bi (verovatno) mogli da budu korisni i na EL nivou. Matthews, Palmer, McCollum, Flynn, Smith, Harper bi itekako mogli da imaju neku ulogu u EL (McCollum je dao odlican doprinos prosle godine (i pored njegovih godina), Smith i Harper su imali blizu 10ppg u njihovih par sezona u EL, a za Malakaja ce se sigurno naci mesto vec sledece godine). 1
TripleJ Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, Pikac said: Dace bog da dobijemo sutra...ako se to desi to ce biti na neku ISO kosarku sto na dalji period nece dati rezultate...bio sam ubedjen da ce doci makar neki plej iz Turske,Italije..iz neke E.C ekipe..sa sigurnih 10,15 poena...ali izgleda da ce nama samo Kalates peglati do povratka Karlika...gledao komsije sa sokicima i pomislih da bi nam sada i Aleksej krpio 10,15 minuta na pleju bez problema...kazacete da sam sentimentalan ali za vreme Trinkija se pojavio Mozli iz italijanske lige kao ozbiljna defanzivna zverka...ispada da je u to vreme skating kluba bolje radio sa manje novca nego sada Zoran Savic... Jbga, kada nemas para, onda juris ispod radara igrace. Kad ovako sve vrca od love, onda juris nekog ko ce da opravda ulozena sredstva i visok (agrarni) budzet. Ne ides u napad na play off EL sa 8 EC igraca i jos po nekim iz FIBA LS. Prosle godine je Pariz bio senzacija, ali on je izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Kladim se da su ti isti igraci i trener nosili ime KKP i bili stavljeni pod pritisak 20k ludaka kojima je svaki poraz tragedija, da bi se tukli sa Albom i Asvelom za fenjer (ne fener ๐ ). ย
Pikac Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 minutes ago, TripleJ said: Prosle godine je Pariz bio senzacija, ali on je izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Kladim se da su ti isti igraci i trener nosili ime KKP i bili stavljeni pod pritisak 20k ludaka kojima je svaki poraz tragedija, da bi se tukli sa Albom i Asvelom za fenjer (ne fener ๐ ). Pa znas kako da ne ispadne da filozofiram ovde...citam ovaj forum godinama.juce pisao prvi put.pratim K.K.P kao klinac jos od vremena Bobana Petrovica(posle dolazi ฤaci Grba)...I Gordic je doveden kao igrac Buducnosti gde ga je Trinki oziveo u K.K.P...vteo je dobro pik i u danasjem K.K.P bi nam vise dao od Klatesa...ubedjen sam u to...
mipivi Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Nisu porazi tragedia, igra je. I ne sad, no stalno. ย Islo pitanje, koim rezom bi bili zadovoljni na kraju sezone? ย Svakim koji zasluze na terenu. Takvi rezultati godinama i jesu.ย ย I zato treba na kraju ove sezone napraviti promene. Ovaj x van igrackog kadra.ย ย Nisu zadovoljili. There. I said it.ย ย ย Edited 15 hours ago by mipivi 2
TripleJ Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 15 minutes ago, Pikac said: Pa znas kako da ne ispadne da filozofiram ovde...citam ovaj forum godinama.juce pisao prvi put.pratim K.K.P kao klinac jos od vremena Bobana Petrovica(posle dolazi ฤaci Grba)...I Gordic je doveden kao igrac Buducnosti gde ga je Trinki oziveo u K.K.P...vteo je dobro pik i u danasjem K.K.P bi nam vise dao od Klatesa...ubedjen sam u to... Pa mozda Gordic od pre 5 godina, kada je i igrao poslednji put ozbiljnu kosarku.ย 1
Papanikolesku Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 19 minutes ago, mipivi said: Nisu porazi tragedia, igra je. I ne sad, no stalno. ย Islo pitanje, koim rezom bi bili zadovoljni na kraju sezone? ย Svakim koji zasluze na terenu. Takvi rezultati godinama i jesu.ย ย I zato treba na kraju ove sezone napraviti promene. Ovaj x van igrackog kadra.ย ย Nisu zadovoljili. There. I said it.ย ย ย ย Promene van igraฤkog kadra: Maja Jakovljeviฤ, Saviฤ, Ivan Ivkoviฤ, Vukomanoviฤ, Jakovljeviฤ, Blagojeviฤ, Lunguloviฤ, Dunjiฤ, Androiฤ, Matoviฤ, Ocokoljiฤ, Izquierdo,Tegi, Tegi Jr i Nenad Jeฤmenica ล one aka ฤempi.ย ย To je to, taฤno 15 kao ลกto red nalaลพe ๐ 1
Pikac Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 17 minutes ago, TripleJ said: 35 minutes ago, Pikac said: ย Pa mozda Gordic od pre 5 godina, kada je i igrao poslednji put ozbiljnu kosarku Na to sam i mislio...ali nista od pleja,gledao Zeljka danas na konferenciji...oslanja se na Kalatesa i vidi Sejk Miltona kao pleja..jbg pre dve sezone Pantera na pleja,prosle sezone bez prve cetvorke gde se Bonga cesto izrabljivao na 4,sada ce mu Milton biti plej...ne znam,valjda on bolje zna...voleo bih sutra da makar 10 minuta vidim Dilana na cetvorci da se odigra nekoliko akcija za njega iz pnp jer ima cini mi se dobru ruku...a i malo bi rasirio prostor dole za Bruna ili Tajrika... 1
Nikom nista Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, mipivi said: Nisu porazi tragedia, igra je. I ne sad, no stalno. ย Islo pitanje, koim rezom bi bili zadovoljni na kraju sezone? ย Svakim koji zasluze na terenu. Takvi rezultati godinama i jesu.ย ย I zato treba na kraju ove sezone napraviti promene. Ovaj x van igrackog kadra.ย ย Nisu zadovoljili. There. I said it.ย ย ย Bolje ti ide pisanje na engleskom nego na srpskom ๐คฃ ย P.S. ล ala mala...no hard feelings ๐
mipivi Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Papanikolesku, znas kako radovan kaze: ako cu menjam ime zene, promenicu celu zenu. 1 4
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Atmosfera je prava grobarska, moลพda treba @Papanikoleskuย i ja opet da se posvaฤamo, da razbijemo ovo mrtvilo. 1
Papanikolesku Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Atmosfera je prava grobarska, moลพda treba @Papanikoleskuย i ja opet da se posvaฤamo, da razbijemo ovo mrtvilo. ย Misliลก, da pumpamo? ๐ค๐ฝ 1
Jakob Aman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bas veliki optimista treba da budes da u ovakvom stanju bilo sta ocekujes protiv prvaka Evrope. Raspadas se, gubis od ubedljivo najgore ekipe u el, bez lokomotive ovog tim dr Karlika... 2
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja nisam nista pisao vec 10 dana nakon onog meca sa Monakom, prosto ono je bilo previse i za mene. U medjuvremenu poraz od Asvela koji te prakticno uslovljava da dobijes Fenerbahce danas ili si u ozbiljnoj kanalcini jer ide posle i gostovanje Panati. Ja ne znam iskreno sta da mislim i analiziram, nakon sto je Partizan uspeo da razigra Mirotica i dopusti onu seriju 22:0 ne usudjem se nista da prognoziram. Ponavljale se jesu neke stvari vec godinama, ali ovakav nedostatak samopouzdanja u ekipi ja nikad nisam video, jasno je da neka statement pobeda moze da okrene stvari i realno bolju sansu za to od ove danasnje nece imati. Odbrana i samo odbrana je kljuc u preokretu sezone, Fener nema nikakav pozicioni napad, ako se budu pritisli odmah jako na prenosu lopte i posle energicna odbrana bi trebala da ih tera da se ispucavaju za 3 sto u principu i rade samo ove sezone, a onda od njihove efikansoti van 6,75 ce i zavisiti sanse Partizana na utakmici.ย
wrach Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago (edited) 7 hours ago, La mano de Dios said: ... a onda od njihove efikansoti van 6,75 ce i zavisiti sanse Partizana na utakmici.ย e jbg ondaย ย Edited 4 minutes ago by wrach
Recommended Posts