Jakob Aman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Krajnje je vreme da u ovom duplom kolu Parker pokaze znake zivota.
jedibojan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 hours ago, Elevator Operater said: Jel to bese bila identicna izjava za ramba? π₯² I ne samo za njega... "Kida na treninzima" je najveci red flag 2
Shonewizard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bez Vanje sjutra. Izgleda Jabari stvarno kida na treningu π«
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://basketballsphere.com/edin-avdic-parker-jabari-barcelona-partizan-zeljko/
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Β Hahahahahahaha jbm ti novinarstvo. Β @JPM ocigledno nije fotosop cim sam i ja video. Jbt. Edited 4 hours ago by Don Dusko
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago https://basketballsphere.com/zeljko-obradovic-jabari-parker-monaco-pomogne/ 2
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nadam se da ce Osetkovskog sad koristiti uglavnom na 4, jer tu definitivno moze vise da pruzi. Narocito ako Parker nastavi sa kanalom.
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @Son_of_a_gun Β Dobro da si ovo podelio, hvala. Da pojedini ovde proΔitaju, ako treba i viΕ‘e puta.Β
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Napisali su ono sto svi znaju... Β ostoja sns govno, koje pokusava da balansira i to je to... Β Β
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dakle,Β Monako. Vanja ne igra, Dzabari igra.Mirotic se raspada od pocetka sezone, jedina stvar koja ne funkcionise u Monaku ja bih rekao. Ocekujem da Dzabari ulazi u igru kad i on, ponistice se defanzivno ali se nadam da Parker konacno nesto krene da ubaci i da tu bude bar prednost. Bruno i Tajrik mislim da mogu da ispariraju Tajsu i da tu nece isto biti neki kanal, Bonga protiv Alfe Dialoa ce biti poslastica veceri, tu ce sve prstati od snage i duela. I sad na zalost dolazimo do bekovskih pozicija gde je Monako najjaci a Partizan neigranjem Karlika najslabiji. Dakle njima Kalates nije bio uopste potreban, a nama je suvo zlato u ovim okolnostima i to je sve sto treba znati o ovome, na svu nesrecu imaju i Nedovica koji uvek dobro odigra protiv Partizana kada smo domacini tako da teska prica iskreno. Opet ja gajim neki optimizam za Brauna da bi mogao sutra da istupi i Kalatesa da prsti od motivacije i zelje jer se igra protiv Monaka. Dvejn da nastavi da igra kao do sad samo u zavrsnici da ne bude primarani ball handler. I za kraj najveci optimizam gajim zbog Zoca, imao je vremena da spremi mec, prosle god najbolja partija Partizana u EL je gostovanje Monaku. Znamo za njegov odnos sa Spanulisom i verujem da ce dati sve od sebe opet da ga ne pobedi. To je navijacki, realisticki ako Dzejms i Okobo ponove mec kao protiv Makabija ne pise nam se dobro ali eto, neka bude da sam nerralno optimistan iako stvarno jeste 50-50 mec kad se sve sabere i oduzme. 1
Ne sam Safete Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago (edited) Ε Δepane, ne nasjedaj. Β Bonga vs Alfa stvarno poslastica. Edited 48 minutes ago by Ne sam Safete
Luchifer89 Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: Β Parker za Jana odma sada odma 1
TripleJ Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago (edited) 26 minutes ago, Luchifer89 said: Parker za Jana odma sada odma Janu bas puca ona stvar da se pod stare dane vraca u ovaj pakao. Samo priupitaj google-a kol'ko suncanih dana godisnje ima Barsa, e bar toliko razloga on ima da se zadrzi tamo.Β Edited 21 minutes ago by TripleJ
Recommended Posts