Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, DameTime said:

@Elevator Operater, Sterling igra svoje, jedan od retkih igrača u ovoj ekipi koji se kida na oba kraja terena. Izbijena lopta pa trojka iz (polu)kontre je bila vrh.

Sa fluidnijom organizacijom igre bi i on bio još bolji. 

Nemam baš ništa pozitivno da napišem, a i boli me kurac da trošim vreme na IQ 85 ekipu. 

Ne kazem da se ne trudi, tu si u pravu. Ali isuvise je kvalitetan igrac i trpac da bi dozvolio da ga ovako štopuju. Sada je tu Nik, on vise nije pod teretom organziacije. Prosto, trenutno premalo donosi u napadu za nekog cije je jako oruzje iso kosarka (ne i jedino).

Posted

Sudjenje u ovoj smrdljivoj rupetini od hale uvek ista prica. Moram priznati da slabije pratim EL osim nas pa ne znam da li se ovako izivljavaju na svima, ali nama iz sezone u sezonu jebu majku. 

Posted

Neću reći nikakvu mudrost ali nama baš treba taj još jedan plej, da sklonimo Savu od lopte i riješićemo 70% problema u napadu. 

Sad kad smo se otarasili Ifeove plate može se za te pare dovesti više nego solidan igrač.

• Like 2
Posted

I sve ok, jasno je da protiv ovih u Pireju nikad u zivotu neces imat nista ni nalik na ujednacen kriterij jer ga nemaju ni kud i kamo uticajnije ekipe od Partizana al da 3 napada od 71:71 ti ne odigras bukvalno nista i naravno popusis kurcinu je jednstavno vec lupanje glavom u zid uz nadu da ce zid odjednom popustiti. To je jednostavno pokazatelj jako loseg procesa. Calathesa prvi smislit ne mogu al ako si ga vec potpisao stavi ga na parket da organizuje sta jer to barem zna. Ovako zavrsavas utakmicu izgubljenom loptom i nekakvim sakatim napadanjem iz izolacija gdje nisi ama bas nikakav povoljan kontekst za istu ranije stvorio. 

• Like 3
Posted
Just now, Son_of_a_gun said:

Nek igraju svaku ovako požrtvovano i ništa više. Tačka.

Treba imati malo i pameti, a ne na kraju glavom u zid.

Posted

Daj bre spusti ego Željko, jurite iz Italije i Turske igrace, gori nam rotacija jebena i da ostane Parker Ife je otvorio solidno lovu, plus si želeo Pejna navodno koji ni malo nije jeftin.

Posted
1 minute ago, Elevator Operater said:

Ako ne pocnu hitno da pobedjuju, toj pozrtvovanosti (koja se tek proslog petka pojavila) ce ubrzo doci zanavjek kraj...

Upravo ovo lepa je borba i sve.Ali ako ne pocne da se pobedjuje a pobeda vam hitno treba.Jer ovde ste kao blizu al kratkih rukava...

Posted

Da se razumemo nešto - loš smo tim, najgora odbrana, donji deo lige i to je ok.

Ostoja, pičko naprednjačka, spusti cene karata jer ne vrede ni polovinu novca koju tražiš

• Like 1
Posted

Nek smo izgubili kad ne mozemo da izvedemo aut nakon tajm-out-a.

Ali brate, jel mora 6x vise bacanja za njih? (Njihovi igraci dizu ruku za faul, sudije ne sviraju)

Jel mora Vokap da da 3 trojke protiv nas (A nije me mrzelo, pitao sam AI-brata, ovo je Walkup-u druga utakimica u poslednjih 5 godina EL da ima 3+ trojke po mecu)

Jel moramo 10 zicera da promasimo

Pa jbt dokle vise

E da, nadam se adekvatnoj dobrodoslici Mlohatinovu kad bude revans.

Posted

Nisam bila u prilici da gledam, ali mi se moja fejv virtualna i rl devojka @DameTime javila da mi kaze da necemo da se nalazimo sledece nedelje da gledamo KKP da ne gubimo vreme 

That was all i needed to know

• Love 1
Posted

Ne vredi, ovde mora da radi vlaška magija, vudu, odlazak u manastir, beli magovi, pop da nas okadi...štagod da nas radi, ovo više nije samo do basketa.

Inače izgleda da je svrha postojanja Nikole Milutinova da me jebe u mozak, nebitno da li navijam za ili protiv njega.

Uglavnom, osim brda promašenih zicera, brda ničijih lopti koje završavaju u njihovim rukama pa u našem košu, očajnih poslednjih 2 minuta, ostalo je bilo ok 🙂

• Like 4
Posted

Uklet klub. Neverovatno koliko gluposti smo u stanju da napravimo i srušimo sve dobro. 

Sudije govna. Svaki minimalni kontakt u Pireju je faul za domaćina. Naravno goste možeš da mlataraš, vučeš, saplićeš..ono, ako je baš očigledno dobićeš neki faul posle 3-4 kontakta. 

Dobra igra se proširila sad na tri četvrtine. Odbrana solidna 30 minuta. Zatvorili smo im skoro sve. Napred eksploatisali njihove mane. 

Idemo dalje. Gde? Ne znam, ali bar se vidi nešto pozitivno i progresija u igri na oba kraja terena. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Arsenije Pesic said:

Ne vredi, ovde mora da radi vlaška magija, vudu, odlazak u manastir, beli magovi, pop da nas okadi...štagod da nas radi, ovo više nije samo do basketa.

Inače izgleda da je svrha postojanja Nikole Milutinova da me jebe u mozak, nebitno da li navijam za ili protiv njega.

Uglavnom, osim brda promašenih zicera, brda ničijih lopti koje završavaju u njihovim rukama pa u našem košu, očajnih poslednjih 2 minuta, ostalo je bilo ok 🙂

Ne mogu da procenim da li je trenutno sjebanija situacija u državi ili u Partizanu?

Bukvalno me raznosi nivo razočarenja i malodušnost u koju upadam...

Sezonsku sam prosledio drugima za utorak...

Stvarno bi voleo da se skinem sa ovog crnobelog dopa...

• Like 3