Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja se ne slazem da treba small ball da se igra, mislim da od pocetka mora da se krene sa Bongom-Brunom i Tajrikom na 3,4,5 i da se zakljucaju i Milutinov i Vezenkov. Pustiti Furnije da se raspucava i pokriti koliko toliko Dorsija, ako stradas od suta Furnijea, Walkupa i ostalih koji se raspadaju onda jbg. Naravno sve ovo u teoriji lepo izgleda, praksa je nesto drugo, ali stvarno imam dobar osecaj u vezi petorke gde igraju zajedno Tajrik i Bruno, izgledali su dobro i u Sofiji i u Bg protiv Barse, nema razloga da to ne bude slucaj i u Atini. 

• Like 5
Posted
9 minutes ago, La mano de Dios said:

Ja se ne slazem da treba small ball da se igra, mislim da od pocetka mora da se krene sa Bongom-Brunom i Tajrikom na 3,4,5 i da se zakljucaju i Milutinov i Vezenkov. Pustiti Furnije da se raspucava i pokriti koliko toliko Dorsija, ako stradas od suta Furnijea, Walkupa i ostalih koji se raspadaju onda jbg. Naravno sve ovo u teoriji lepo izgleda, praksa je nesto drugo, ali stvarno imam dobar osecaj u vezi petorke gde igraju zajedno Tajrik i Bruno, izgledali su dobro i u Sofiji i u Bg protiv Barse, nema razloga da to ne bude slucaj i u Atini. 

Tu je problem ko ce braniti Vezenkova, jedino ako se Tajrik stavi na Papanikolua/Worda, a Bonga bude na Sasi.

Tajrik tesko moze probijati blokove i pratiti njega da se ne lažemo.

Bruno mi deluje kao telesina da se fino rve sa Nikolom.

Posted
18 minutes ago, La mano de Dios said:

To sa Brunom i Tajrikom na 4 i 5 zvuci lepo samo u odbrani posto su ti druge dve opcije na 4 Dylan i Popush. Ali zato je pakao u napadu. Nema spejsinga. Jos ako je Bonga na 3 a Nick na 1, ta petorka moze da da kos samo ako ugura lotpu sa sve protivnickim igracem kroz kos.

• Ha-ha 2
Posted

Na Vezenkova bar pet minuta pustiti Miku. Da vidi dečko da ne moraš da skaceš, trčiš nit driblaš a da strpaš protivniku desetak lakih, navučen tri faula i slično. A možda i bude ona Šta zna dete šta je Tatko na igru.

• Like 2
Posted
10 minutes ago, TripleJ said:

To sa Brunom i Tajrikom na 4 i 5 zvuci lepo samo u odbrani posto su ti druge dve opcije na 4 Dylan i Popush. Ali zato je pakao u napadu. Nema spejsinga. Jos ako je Bonga na 3 a Nick na 1, ta petorka moze da da kos samo ako ugura lotpu sa sve protivnickim igracem kroz kos.

Ta petorka pokusava da poentira, kolorizovano

mQ24n9.gif

• Ha-ha 11
Posted

Otislo sve u 3 kurca

Jbt 1.3 miliona evra ima Ife platu. Pritom nije on u Virtusu imao ne znam koju statistiku.

Braćo moja, 130k evrova na račun svakog meseca. JBT!

Inace veceras nisam optimista, mislim da ćemo se držati dobro do 3/4 i da ce nas onda ugaziti do kraja.

Posted
31 minutes ago, Coz29 said:

Otislo sve u 3 kurca

Jbt 1.3 miliona evra ima Ife platu. Pritom nije on u Virtusu imao ne znam koju statistiku.

Braćo moja, 130k evrova na račun svakog meseca. JBT!

Inace veceras nisam optimista, mislim da ćemo se držati dobro do 3/4 i da ce nas onda ugaziti do kraja.

Ovde ne krivim Željka ni malo.

Naime, ja sam ubedjen da je on tražio Cordiniera, a da ih Šilobad pobrkao.

Pa onda još fax mašina, VHS video kasete, slaba rezolucija.

Na kraju kad je stigla ponuda za Ifčeta da je bilo - ma igrao bi ja i za 300k, al neću odbiti 1.3mil

• Ha-ha 3
Posted

Novac za koji neki igrač igra nije tema za trenera. Mogli su iz kluba da mu kažu da Ife traži previše. Trener traži igrača, sportski sektor pregovara platu, tako da to nije Žocov problem.

Elem... srećno večeras, navijaću za vas.

Posted
5 minutes ago, Goofy said:

@JPM

nemoj više molim te da navijaš za nas, vi'š da si baksuščina... :lol_2:

Izgleda me jebu ove neparne godine, prošle sam bio talija. 🙂

Evo ako je lakše, povlačim 🙂 

Posted
52 minutes ago, JPM said:

Novac za koji neki igrač igra nije tema za trenera. Mogli su iz kluba da mu kažu da Ife traži previše. Trener traži igrača, sportski sektor pregovara platu, tako da to nije Žocov problem.

Elem... srećno večeras, navijaću za vas.

giphy.gif

(U smislu da se on nista ne pita oko plate)

1 Dule je u klubu bio bog i batina, a tek Želimir Obradović, najveći od najvećih.

• Like 1
Posted
53 minutes ago, JPM said:

Izgleda me jebu ove neparne godine, prošle sam bio talija. 🙂

Evo ako je lakše, povlačim 🙂 

Nema povlačenja. Samo pređi u dobronamerni komšija mod. I baci koju kosku😅

• Ha-ha 3
Posted

Lundberg nije no name igrač i ne verujem da je u Virtusu igrao za kikiriki. Da podsetim da je on tamo prešao iz jednog CSKA i to kad je postalo jasno da će ovi biti izbačeni iz EL i sledstveno žešće kresati budžet. To što kod vas nije zadovoljio ne znači da mu cena na tržištu nije bila bar oko milke.

Inače, kad već poslujete sa Makabijem, trenutno izgleda da bi vam Hoard mnogo bolje legao od letargičnog Džabule, a oni se lože na te kapitalce. Samo naglas razmišljam.

• Like 3
Posted
35 minutes ago, Elevator Operater said:

(U smislu da se on nista ne pita oko plate)

Ja mislim da Zoc aminuje igrace ali pre svega po igrackim kvalitetima. Zaista ne verujem da on ocenjuje ko ce koliko biti placen, ne zato sto ga uprava KKP ne bi slusala vec mi prosto to nema logike.

Trener pikira igraca, uprava onda pokusava da ga dovede.

Posted

Тако је.

Сад кад пођеш да радиш неђе не занима твог надређениг колика ће бити твоја плата.

Њега само занима знање које доносиш,

а ХР ти одреди примања.

А макте се са овом причом глупом.

Posted
3 hours ago, La mano de Dios said:

Ko kaze da se ove godien Dorsi raspada naprotiv do sada im je najbolji bek

Posted
23 minutes ago, JPM said:

Ja mislim da Zoc aminuje igrace ali pre svega po igrackim kvalitetima. Zaista ne verujem da on ocenjuje ko ce koliko biti placen, ne zato sto ga uprava KKP ne bi slusala vec mi prosto to nema logike.

Trener pikira igraca, uprava onda pokusava da ga dovede.

Mislis da Zeljko kaze "ocu ovog", Zoki replicira sa "trazi vise nego sto zelimo da ponudimo", pa Zeks zavrsi sa "ok, nista onda"?

Posted (edited)
3 minutes ago, Elevator Operater said:

Mislis da Zeljko kaze "ocu ovog", Zoki replicira sa "trazi vise nego sto zelimo da ponudimo", pa Zeks zavrsi sa "ok, nista onda"?

Ne, nego Zoki kaze igrace koji su u opticaju, onda Zoc odabere koga bi hteo i onda se vidi da li mogu da ga isprate sa platom. Uzmi u obzir da mnogi slobodni igraci nisu samo na vasoj listi zelja. Onda krene i licitacija pa ko pobedi...

Zamisli to kao dva intervjua za posao. Prvo ides kod tehnickog direktora, Zoca, da vidi umes li da radis posao.

Onda ako tu prodjes pricate o parama.

Edited by JPM
Posted
4 hours ago, Elevator Operater said:

Pricas iz ugla tvog tima, to vam se desava cesto ovih dana.

Ne, pricam iz ugla da mislim da je Partizan bolji nego sto ima skor. I da Partizan i pored toga sto nije nesto mnogo bbiq ekipa, ima dosta materijala. Pa cak i bez Karlika.
Sa druge strane Oly je meni bas meh ove godine. Njima su plejevi i kreatori Walkup, Furnije, Ntilikina i Dorsey. Poslednji dobro igra ali nije neki kreator za druge. Walkup i Ntilikina kao duo ne bi bili bolji od vas na kecu da imate barem 2 pleja. Znaci Wash, pored svih svojih mana, i neko drugi i bolji ste tu. Furnije je raspad.
Ja kontam vas, skupile vam se frustracije, u jogurt duvate sad, i verujete da vam je predodredjeno da gubite zbog posledicne naivnosti i brainfart-ova... ali objektivno i kosarkaski gledano niste bez sansi. Jednostavno nisu znacajno bolji tim od vas. Zaista to mislim. To sto zaista ne bi bilo veliko iznenadjenje da bas taj Furnije se sad digne i odigra neko ludilo, iako se raspada cele sezone je druga stvar.

• Like 2
Posted

Smislio sam nam sve. Večeras nam treba malo sreće i malo više hrabrosti, da nekako izguramo. Onda oslobođeni ABA-e za vikend rutiniramo duple Francuze. Zaključno sa Bajernom smo na komotnih 8-6.

Može? Može.

• Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
17 minutes ago, Shonewizard said:

Smislio sam nam sve. Večeras nam treba malo sreće i malo više hrabrosti, da nekako izguramo. Onda oslobođeni ABA-e za vikend rutiniramo duple Francuze. Zaključno sa Bajernom smo na komotnih 8-6.

Može? Može.

a0a683db-14cd-4db8-bffb-3b4064027fd5_tex

• Like 1
  • Ha-ha 9
Posted
On 11/6/2025 at 5:15 PM, TripleJ said:

Jos jedan dobronamerni komsija da nam ukaze na greske naseg trenera 🙂.

Daleko od toga da je savrsen i bez mana, ali je bez premca najbolje resenje koje mozemo da zamislimo na toj poziciji. 

Isto tako se nadam da vi necete celavog terati sa klupe posle neke losije serije, koja ce se neminovno desiti, kao i svim ekipama u ovoj izjednacenoj ligi. Isto tako, ne mogu da zamislim boljeg coveka za tu pociju od njega.

Nisam dobronameran, ali ni zlonameran, samo smatram da ako ekipa slabo igra treba da krene od sebe a ne od pojedinih igraca ili drugih zaposlenih u klubu, i da to jos prica javno...

I ja se nadam, sve dok je zdrava atmosfera u timu, bez obzira ako dodje los period, svima dodje... 

Posted

Nama je od vitalnog interesa da se svi sačuvamo za utorak i da tu utakmicu dobijemo. Večeras nas samo čudo može dovesti do pobede a kao što već znamo čuda se dešavaju - samo ne nama... Ako smem da prognoziram, cenim da će nam pre svih Dorsi pokazati gde su vrata