ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema njemu kosarke... ย Milton jos ne trci... ย carlik 3 meseca ย krenuli smi jako... ย sad nick da nas vadi da premostimo... valjda iz usa dodje neko, a i to je sve sporo
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Patkometriลกete sa nama i po pitanju povreda a? Pih... bolji smo. 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, ScepanScekicSto said: Milton jos ne trci... Izgleda da ni vi niste transparentniย ๐ย
cuftausosu_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko moras da budes nespreman da bi te povredila lopta u svom driblingu. Nemam pojma, ali ja skoro nisam video da se neki profesionalni kosarkas pojavi u ovako jezivom stanju na pocetku sezone. Prva tekma u kojoj sam ga gledao kod nas je bila protiv PAO na onoj turneju i bio sam sokiran na sta lici covek. Nacinom na koji priprema i uzima suteve, cak nevezano u kojoj je poziciji, deluje ko matori basketas koji se pojavio na terminu posle nekoliko godina mirovanja. Naravno da je i pored toga klasa vidljiva povremeno, ali u ovakvom stanju on je bukvalno dva igraca manje na parketu.ย 2
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve sto je Parker direktno ili indirektno uradio do sada, iritantno je. Ukljucujuci i povredu prsta.
cuftausosu_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Tex_Willer said: Mlohavi igraci nikad nisu ovde uspeli... Jesu njega povrede dosta limitirale u smislu dostignuca u karijeri. Ali i pored toga meni Jabari iz Barse nije bio mlohav igrac. Ovo sada je drugi igrac bukvalno.ย
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sad tek vidim za Dzabarija, ovo je stvarno nenormalno, jebes gostovanje Hapoelu daj da budu spremni bar i on i Bruno za Barsu, to ce biti krucijalan mec.
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Parker je bas vrhunski kosarkas. Necu da krijem, ali bio sam ljubomoran kada je potpisao za vas. Igrac koji moze svakoga da zatrpa. Takodje sam vec rekao da mora pazljivo da se uvede u sistem koji vec postoji, a gde Karlik i Sterling traze svoje lopte. Ocigledno da se to nije desilo i da je on necim nezadovoljan, ali ne mora da znaci da se nece desiti. Pitanje je samo da li ce to biti kasno. Ono sto je sada teze pitanje za vas je stanje njegove povrede. Ako je prelom prsta, kako se cini iz Zeljkove konferencije, onda je to minimum 3 nedelje, s tim sto ako nije suterska ruka moze mozda i igrati (Bolomboj je tako igrao pre dve sezone). Ovo znaci da gubite jos jednog visokog u rotaciji. Meni se cini da ovu EL dobija onaj ko se sa najvise kvalitetnih igraca dovuce do kraja. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Necu da krijem, ali bio sam ljubomoran kada je potpisao za vas. ย Valjda zavidan? Nemoj sad i ti... 1
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni se cini da je Jabari vcr probao nesto drugacije da igra. Kao da je pokusavao da se brze oslobadja lopte pa je i kreirao nesto za saigrace. Nisam siguran da su kilaza i fizicka spremnost problem. Mormoni se generalno zdravo hrane i umereni su u ishrani. A i 2 meseca je u treningu, nemoguce da nije spreman. Ti njegovi sutevi sada ne ulaze, ali kad budu krenuli ne brane se.
dali_man Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, DameTime said: ย Ovaj lik je, valjda, sin Rake Djurovica, bivseg fudbalskog sudije.
Recommended Posts