Jakob Aman Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Vanja pokazuje znake života. I to je vredno pomena večeras. 1
Coz29 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Da li ste 100% sigurni da Hakinen ne moze dobiti ni minut u EL za jedno mesec dva? Mislim da ce mu Zeljko za manje od mesec dana dati koji minut u EL, čak sta vise, mogu da se kladim
Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Mislim da ne treba biti kritičan prema Miki večeras. Nije mi izgledao kao da nas časti prisustvom nego je bio upravo ono što jeste, uprkos nakurčenom stavu - pogubljeni klinac koji još ne zna gde je. Upao pre pet dana među odrasle ljude, kod zajebane trenerske glave, u novoj zemlji koja je sve samo ne njemu bliska. Videlo se da nema pojma kretnje u oba smera, što je normalno, pa nije previše ni filozofirao niti se otimao oko lopte, nego je pokušavao da iskoristi svoje dimenzije. Pre neki dan sam pročitao da ne zna ni ko je Veseli, dakle slabo šta zna o Evro košarci. Definitivno je s Marsa pao, nisu ga slučajno roditelji poslali ovde da ga oblikujemo. Pritom, uopšte nisam fan njegovog dosadašnjeg stava. Falilo je da igra protiv neke naše čvršće reprezentacije od ranije pa da par puta završi u reklamama, nešto bi naučio. 3
longbowman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja ne mogu da verujem da su par utakmica u kantaLS uspele da zajebu Željka i 99% navijača. Mi ovde poput majmuna ima da držimo kurac u supi narednih 8 i kusur meseci. 1
Nemanja90 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Moze Dzordz da bude i bolji od Aljekse, kad se uvaljuju krompiri i kad se ne zna sta ce.. samo da skapira da mora da igra dosadnije', da davi ko ribar..
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 hours ago, Barkley#34 said: Mislim da ne treba biti kritičan prema Miki večeras. Nije mi izgledao kao da nas časti prisustvom nego je bio upravo ono što jeste, uprkos nakurčenom stavu - pogubljeni klinac koji još ne zna gde je. Upao pre pet dana među odrasle ljude, kod zajebane trenerske glave, u novoj zemlji koja je sve samo ne njemu bliska. Videlo se da nema pojma kretnje u oba smera, što je normalno, pa nije previše ni filozofirao niti se otimao oko lopte, nego je pokušavao da iskoristi svoje dimenzije. Pre neki dan sam pročitao da ne zna ni ko je Veseli, dakle slabo šta zna o Evro košarci. Definitivno je s Marsa pao, nisu ga slučajno roditelji poslali ovde da ga oblikujemo. Pritom, uopšte nisam fan njegovog dosadašnjeg stava. Falilo je da igra protiv neke naše čvršće reprezentacije od ranije pa da par puta završi u reklamama, nešto bi naučio. Ma ja ne znam kome normalnom bi ovo palo na pamet. Videlo se da ne za gde bije, ali sve ostalo što smo trebali da vidimo, videli smo. Super je što je on odigrao par tekmi za Finsku, ali osim toga igrao srednjoškolsku košarku, to je bukvalno basket ispred zgrade za ovo. Kako god, pod jedan - oduševljen sam što ga Žoc vidi kao krilo, makar u ovoj fazi karijere. Njegov defanzivni potencijal na trojci je neverovatan i mislim da će mu upravo defanziva kupiti prve minute. Mogao bi da bude ubica sa strane pomoći, a što se napada tiče, samo strpljivo, za početak čekanje na loptu za kucanje, otvorenu trojku i poentiranje iz of. skoka. 6
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bila je neka nebitna situacija sa leve strane naše odbrane, branio je nekog, ovaj je krenuo da doda na stranu a Mika je odmotao ruku. Ja bio u fazonu, jbt koliki kraci. Ala će biti onih "deflekšn" momenata kada neko ne pazi. 1
Ne sam Safete Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ljudi moji Sterling postaje vojnik u rangu Gagija Milosavljevica. OK losa partija na otvaranju ali gledam ga juce u ono malo minuta, kao da je kakav junior usao u igru pa nema sta da ponudi osim da preore parket. 11 3
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Krivo srastanje...ovo bih želio da izbjegnemo u vezi Letećeg Finca, zbog pogrešnih ocekivanja.Školski sistem i uopšte kultura življenja, nasledje je jako posvećena individui na sjeveru. I to treba imati u vidu. Za razliku od nas koji pored crkvenih dogmi u obliku sabornosti imamo nakalemljen socijalistički kolektivizam i u suštini duboku plemenski čopor mentalitet. Nemojte ocekivati od njega paljevinu iako ce možda paliti mase, nije to taj vajb. Moze biti fleksa kao opšte košarkaške mode( tinejdžer je jebote) ali ne paljevine. On ce sigurno raditi ono što se kaze, uciti i biti kotačić u mehanizmu jer je ovo kolektivni sport. Upravo ovako kako je Realni nagovestio gore. Donosi mnoge opcije. Dugački smo kao ekipa u pm. 1
Marvin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Nego, kontam juce kolika je razlika izmedju EL i ABA na primeru Dilana. Dok je u EL je spor za 4 a slab za 5, u ABA izgleda kao prajm Tim Dankan Edited 5 hours ago by Marvin 1
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sto se tice Mike, te fizikalije ce dobro doci cak i na nivou EL. Ali od toga koliko brzo pokupi kretnje u odbrani (i voljni momenat) ce i zavisiti njegova minutaza. Za sinocnji fokus na iskljucivo rampe i kucanja mu ne zameram, bukvalno prva utakmica pred nasim navijacima, on tek 18 godina, gori od zelje da sto pre "kupi" publiku. Kroz par nedelja ocekujem da u ABA vec bude produktivan na nivou timske kosarke, a kroz 2 meseca da se mozda oproba i u EL. I uz malo srece da pokaze ono cemu se nadamo i zadrzi se u 12 redovnije. Steta ce biti ako vec na leto 2026 ode. 1
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Što se mene tiče, nadam se da smo juče dobili još jedno pojačanje na tribinama pošto sam prvi put vodio kliniku na utakmicu i izdržala je celu, čak i navijala, širila šal, ajdeeee Partizaneeee i slično. Doduše, pošto je po prirodi totalno nelojalna, ne bih se iznenadio da je mama povede na suprotnu stranu (i to na fudbal) i da tamo isto tako navija... Prevarant. Nego, što se utakmice tiče, nisam se nervirao ni sekunde. Lopta kod Šejka biva sigurna, protok slabiji ali ne njegovom krivicom već uglavnom krivicom ostalih koji kretnje ili ne znaju, ili ne umeju da izvedu. Mika solidan, skok, kontra, neka trojka iz ćoška, kucanje i to je to, ne očekujem ništa više. Brat Wash je 😂 samo šut i to samo iz određenih situacija kad se lepo namesti, bukvalno šta god da je neočekivano, loš pas za nijansu, malo lošiji naskok ili slično, i nema koša. Plejmejking 0. Teraj dalje, ovakve utakmice su dosta besmislene ali moraju da se odrade 2 6
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Dzep said: Brat Wash je 😂 samo šut i to samo iz određenih situacija kad se lepo namesti, bukvalno šta god da je neočekivano, loš pas za nijansu, malo lošiji naskok ili slično, i nema koša. Plejmejking 0. Užasan je. Juče je šutirao trojke 4-3 za samo 11 minuta na terenu i opet uspeo da budemo u minusu sa njime. 2
Marvin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema teorije da Mika ceka dva meseca da vidi parket u EL. Imace minute najkasnije protiv Baskonije, mmw 2
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sto se tice Mike, marketinski smo svakako na dobitku. Negde sam nasao podatak da je ta vest o njegovom dolasku imala 5 puta vise pregleda nego npr kad je Jabari potpisao. Finansijski bi svakako bili na dobitku ako ode sledece godine, posto sumnjam da je nba buyout manji od one sume koju nba klub moze maksimalno da plati. Ne znam samo sta ako resi da ode na koledz (posto olako menja planove). Do skora NCAA niie mogao da placa obestecenja, ne znam kako je sada. Po pravilu on ne bi mogao ni da igra NCAA jer je vec presao u profesionalce. Ali verujem da ima neka caka da se to zaobidje. Nadam se da su nasi stavili buyout u odnosu na rangiranje na draftu. Primera radi, ako je u top 5 onda 2,5m, ako je u npr 10. onda 1,5 itd. On ako bude nastavio da daje po 10+ poena, bez obzira na procente, on ce uz sav hajp koji je oko njega biti u top10.
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Alek The Great said: Sto se tice Mike, marketinski smo svakako na dobitku. Negde sam nasao podatak da je ta vest o njegovom dolasku imala 5 puta vise pregleda nego npr kad je Jabari potpisao. Finansijski bi svakako bili na dobitku ako ode sledece godine, posto sumnjam da je nba buyout manji od one sume koju nba klub moze maksimalno da plati. Ne znam samo sta ako resi da ode na koledz (posto olako menja planove). Do skora NCAA niie mogao da placa obestecenja, ne znam kako je sada. Po pravilu on ne bi mogao ni da igra NCAA jer je vec presao u profesionalce. Ali verujem da ima neka caka da se to zaobidje. Nadam se da su nasi stavili buyout u odnosu na rangiranje na draftu. Primera radi, ako je u top 5 onda 2,5m, ako je u npr 10. onda 1,5 itd. On ako bude nastavio da daje po 10+ poena, bez obzira na procente, on ce uz sav hajp koji je oko njega biti u top10. Meni se cini da je to pravilo zastarelo, imas gomilu primera igraca koji su imali profi ugovore pre nego sto su otisli. Ona braca Ivisic sto su igrala u studentskom sigurno su imali neki profi ugovor pa su otisli u NCAA. Ranije je bilo da valjda pauziras jednu godinu, kao kazna, ne znam kako je sad. Bas bi bilo zanimljivo da neko podeli neki udpdate vezan za to pravilo u NCAA.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Da, da, ne postoji to više. Znam da su spominjali apsurdne slučajeve igrača koji su bili u NBA i koji sada imaju pravo da odigraju na koledžu sezonu, ili dve. Tj ima neki uslov da su bili na nekim kratkoričnim ugovorima ili tako nešto. Imaš slučajeve i iz Evrope, evo recimo Mihajlo Petrović je otišao na koledž sa 22 godine, nakon što je 4 godine bio pod ugovorom kao profesionalac. Edited 1 hour ago by realno *w
Elevator Operater Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago (edited) A Wash da se zamisli, sada mu je krajnje vreme. Bogom dan prodor koji od pustinje ne ume da realizuje (novina od ove sezone), fokus nula, plejmejking nula (to je kriv Zoc koji insistira). Ne mogu on i Milton zajedno da cine 1-2, Šejk je stabilan na lopti ali je jos manje plej nego sto je to bio Iffe. Hitno nam treba organizator, makar i neki kamenko, neko sa kim Šejk moze da igra. A Dvejn kad se pokrpi u mozgu, da se javi. Do tada (uz dovedenog pleja) je objektivno 5.bek u rotaciji, svojom zaslugom 90%. Edited 43 minutes ago by Elevator Operater
Alek The Great Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Nisam nikad bio fan Duana i iskreno sam se nadao da ce otici. Ali njegovim ostankom smo, nazalost, zatvorili dolazak jednog dobrog kombo beka. A zaista ima dobrih bekova preko bare i nece svi moci da zabodu ugovor u nba. Nije mu plata uopste mala, a drzati ga u rosteru samo zbog kupa i kls nije isplativo. Ali sad je kasno. Tu je i moramo ga trpiti.
Recommended Posts