Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, ScepanScekicSto said:

7/7 za 3 ne bi mnogi izdrzali, mi smo bili u igri, stigli i okrenuli, pa se na kraju raspali jer nam tri igraca sa pozicija 1 i 2 sutiraju juce 4/22 iz igre.

Ne znam koja bi odbrana to mogla da "nadoknadi"

Tačno u tome i leži problem, zašto smo preko puta imali ekipu koja šutira 7/7? Pa je l ja treba da budem skaut i da im kažem da nikako ne treba dopustiti Bertansu (i Musi) da šutiraju? Je l treba ja da dođem i da crtam da moraju njih dvojicu da zaustave i nek nas onda pobede Rajt, Bejkon i ekipa? U kom to univerzumu Parker može da čuva Bertu??

Tačno o tome pričam. Hoću da se ispoštuju najosnovnije, elementarne stvari, ako ih ja vidim, vide ih i treneri zilion posto. Šta je do đavola bio razlog da mi krenemo sa onom petorkom juče?? Kakva se to zamisao krila iza toga tačno? Da ih pobedimo drugom petorkom? Znajući da oni igraju kući, kreću sa najjačom petorkom i od ove naše su najverovatnije bolji za plus 10? Takođe znajući da postoji jaka šansa da će se raspucati i ko posle da ih zaustavi??

Zato nam je i trener izgledao onako juče pored klupe. Prava reč je poraženo. Kocka neuspela, nema te igrače koje misli da ima, moraće da gule najbolji od starta a ostali tu i tamo.

Edited by Dzep
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Dzep said:

Tačno u tome i leži problem, zašto smo preko puta imali ekipu koja šutira 7/7? Pa je l ja treba da budem skaut i da im kažem da nikako ne treba dopustiti Bertansu (i Musi) da šutiraju? Je l treba ja da dođem i da crtama da moraju njih dvojicu da zaustave i nek nas onda pobede Rajt, Bejkon i ekipa? U kom to univerzumu Parker može da čuva Bertu??

Tačno o tome pričam. Hoću da se ispoštuju najosnovnije, elementarne stvari, ako ih ja vidim, vide ih i treneri zilion posto. Šta je do đavola bio razlog da mi krenemo sa onom petorkom juče?? Kakva se to zamisao krila iza toga tačno? Da ih pobedimo drugom petorkom? Znajući da oni igraju kući, kreću sa najjačom petorkom i od ove naše su najverovatnije bolji za plus 10? Takođe znajući da postoji jaka šansa da će se raspucati i ko posle da ih zaustavi??

Zato nam je i trener izgledao onako juče pored klupe. Prava reč je poraženo. Kocka neuspela, nema te igrače koje misli da ima, moraće da gule najbolji od starta a ostali tu i tamo.

sve stoji sto si napisao

ja sma napisao isto ds je promasio...

ali ako probamo da razmisljamo trezveno, stavio je igrace koji su prosli pripreme, igrali zajedno najvise, dok ostali izlaze iz povreda, kasno se prikljucili i sl

Ne znam da li bi ja tako uradio, iskreno ne znam

E sad sto je on to uigravao tako, sto su se neki povredili, sto smo isli u picku naterinu da odigramo 2 utakmice.. to je neka druga pric

Posted
7 hours ago, mipivi said:

Prvi x ga gledam, ovaj sejk ima prelepo telo. Odvratan sut. Interesa tno mie da li ce biti kosarkasa od njega. Kod nekog ttenera, moxda.

Nisam nesto pratio, al vcrs vidim da na 3/4 imamo jedno 8 zver igraca. Al zver. Pa ne treba toliko.  2 zver, 2 da pokrpe bi bilo kul.

Zato, pomalo nema plej i 5, stoe pomalo smesno kad ti sef dao, sram vas bilo pare, da kupite crnce. Zato su kupili ful jako 3/4.  Njih bilo. A bez zajebancie, opasni igraci. Da ih raspodelis u 4 kluba, drzali bi poziciu, kidali. U 4 kluba.

Crni zeljko. Ne valja ovo za legacy. Brt mili, gledas ovo 5. sezonu, zapitas se, odakle mu...

Znam odakle mu. Al da gledam ovih 5... Ne bi znao.

Lepo bi bilo da vuckovi bliznaci odrade i ovu sezonu. A krenuli su u fullu. 🙂 kako vako raspadnuto moz izgledate sad... je prelepo.  Jbg, bar ima taj dubai. Ima za nas klub se navia 

Jednom kad potpuno skapiram sta pises, moci cu da radim bilo gde u inostranstvu.

• Ha-ha 5
Posted (edited)

Btw, voleo bih da Zeljko objasni jedno.

Nismo se dali uprkos losem 1/2, silnim promasenim zicerima (zaista manjak srece) i njihovim ludackim sutem za 3...nakon sto smo stisli i zapravo preokrenuli na startu 3/4....

Veleo bih da objasni kako je moguce da imas taj momentum, dokaz da mozes... i dozovolis da ti jedan Juricin usrani tajm aut ugasi ekipu kao na dugme i baci prekidač u wc?

Zasto ne trazis jebeni minut odmah  na -5?

Cemu beskrvnost i predaja na -9, a daleko smo bili od predaje u prvom pol. iako je 2x bilo -14?

Jbt, dozvolis da te rutinira obicni one-note-stil-igre debitant kao da su u EL 10 godina.

Ok, ovo je vise od jednog da se objasni ali usko povezano...🥲

Edited by Elevator Operater
Posted

Na 47:46 za Dubai sam krenuo da prošetam psa pre naše utakmice i taman da se vratim da odgledam završnicu vaše. Reko u momentumu ste, bolje igrate i okrećete lagano. Posle desetak minuta pogledam rezultat i vidim 61:50 za Dubai. Šta se desilo da toliko padnete a sve je ličilo na to da ste preuzeli utakmicu pod svoje? Po PBP deluje da je Kabengele bio X faktor.

Posted

Počeli ste ko cigani, drama za dramom. Lajv vam je juče dobacio do average ciganskog lajva što je inače baš teško (prajm ciganski lajv može da se dobaci samo na F odeljenju prim. aut.).

Mislim da postoji jedan jedini način da Dubai nekoga rutinira i Golemac je to uspeo da vam proda. Rekao bih da je bilo jedno malo lako ćemo pa posle jurnjava protiv raspucanog protivnika i kriminalni učinak bekova.

I jedna procena za koju ćete me kamenovati, živećete i umirati od Džabarija i da sam grobar - ne bih toliki deo nade u neki budući eventualni uspeh polagao u njega. Već se držao Karlik-Sterlink-Bonga (plus Wash) osovine. Isporučiće on svoje al mi ostaje neki utisak non-effect igrača. Juče laganih 11p i 4sk i najgori +/- od -20.

Posted

Ja sam sinoc dosao sa 35 stepeni na ovo sugavo Beogradsko vreme i vec mi nije dobro.
Kvota da ce neko od nasih biti prehladjen koliko veceras, a nakon 40 stepeni u Dubaiu (uz to kako arapi luduju sa klimom na 16) je 1.01

Posted

Ja sam baš popizdeo sinoć, ali nek dobiju sutra i ok smo.

Za početak da pokažemo da možemo da prikažemo neuporedivo veću energiju, makar pred svojim navijačima. Nije to dovoljno za neki bolji plasman, ali ajde za početak kući, pa ćemo onda "učiti" da igramo i na strani.

• Like 2
Posted (edited)

Teško se Žoc oslobađa tog fetiša za počinjanjem utakmica sa nekim eksperimentalnim petorkama. Šta će ti Lakić u petorci? Šta tu dobro može da se desi?

Postavlja se pitanje da li smo tanki na pleju, samo sa Karlikom i Miltonom kao klasičnim kombom, onda počnemo utakmicu bez ijednog od njih. Rezultat toga, 2 poena za prva 2 minuta utakmice i već problem na startu.

U suštini, naša početna petorka nije imala klasičnog pleja, krilo i centra. What could possibly go wrong?

Barem da Lakića koristimo kao "flaster" u odbrani, da ga pošalješ na Bertu da mu se zalepi za život, a ne ovaj izgovor od odbrane.

Edited by realno *w
Posted (edited)
4 hours ago, ScepanScekicSto said:

Edit:

7/7 za 3 ne bi mnogi izdrzali, mi smo bili u igri, stigli i okrenuli, pa se na kraju raspali jer nam tri igraca sa pozicija 1 i 2 sutiraju juce 4/22 iz igre.

Ne znam koja bi odbrana to mogla da "nadoknadi"

Pogledaj prvo poluvreme Baskonija Oli.

Olimpijakos otvorio utakmicu sa 17-3, do kraja prvog poluvreman je razlika bila 1 poen. A ne moram naglašavati koliko je Oli ozbiljniji protivnik od Dubaija.

Edited by realno *w
  • Like 1
Posted

Lakse mi je bilo da gledam Baneta Ratkovicu i Derela Vilijamsa nego ovaj skup preskupih bezmudasa. 

Ok, mozda se uskoro vratimo u taj mod pa budem kukao za skupim pojacanjima, ali neverovatno mi je neimanje stava na terenu, ne volim takav Partizan, jbg. 

• Like 1
Posted (edited)

Nije 10 pa ni 15 poena razlike nenadoknadivo. Ali mi smo psihicki izgubili utakmicu u tih prvih nekoliko minuta i da se igralo 10 dana ne bismo dobili. 

Jedan od razloga sto sam se radovao Mikinom dolasku je neka iskra energije i ludila koje donosi, mislim da nam je to preko potrebno. 

In other news, DWash nije plej, ko bi rekao

edit: @40Wins bukvalno sam sinoc razmisljao kako nam fali neki old skul tabadzija tipa Suput ili makar Vitkovac

Edited by Marvin