DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prepodne: Stigle su mi najlepše patike na svetu Popodne: Pakao na poslu Veče: Pobeda Partizana Overall ocena - not too bad
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DameTime said: Prepodne: Stigle su mi najlepše patike na svetu Popodne: Pakao na poslu Veče: Pobeda Partizana Overall ocena - not too bad This is flag.
Angola Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajd, nek nam je sa srecom. Ocekivanja su velika, ovako na slepo, bez ijedne takmicarske utakmiice. Razlozi za optimizam, sacuvan tim, i cini mi se fina nadogradnja ekipe. Naravno, u mnogome sezona zavisi, kako ce se odvijati situacija sa rezervim centrom. Jos uvek je tanka rotacija, i u pocetku ce neki igraci da gule maksimalnu minutazu. Nepoznanice Osetkovski Milton, a da vidimo moze li Vash da odigra bolju sezonu od prethodne. Da vidimo Tajrika, koliko ce uspeti da kanalise emocije. Od prve petorke znamo sta da ocekujemo. Od doprinosa klupe, ce zavisiti koliko cemo visoko biti pozicionirani. Minuti bez Karlika i Tajrika ce biti neizvesni. Tu se nadam da cemo imati resenje. Mi bez tebe ne mozemo...
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Don Dusko said: This is flag. Da citiram velikog Karija Pešića - beži bre tamo
PatrickStar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dubai bez Mejsona, Alekse i nažalost naseg dobrog Andjuse. Mi na broju.
Recommended Posts