Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Da ponovim - naฤ‘i metu, naฤ‘i par njih (uostalom to ti je posao), budi spreman da ih platiลก i viลกe nego ลกto vrede (kapiram da je ovo glavni razlog ลกto kaskamo) samo imaj ljudstvo na vreme da bi se dobro pripremio i uลกao spreman u sezonu poลกto nemamo luksuz nekog 1-4 starta na primer

Edited by Dzep
Slovo
Posted

Trenutno stanje:

ย 

Nilikina u limbu izmedju dva kluba, povredjen;

Ife se uvalio na klasicni drzavni posao;

Jedini centar koji je 204 sa patikama je povredjen;

NBA pojacanja nas otpisuju preko noci dok mi reagujemo preko dana dok je kod njih noc;

Proputovali smo pola sveta na pripremama ali sem jet laga slabo sta smo dobili;

Cele pripreme smo bili bez makar 5 igraca za treninge;

Ukupno je pitanje ako smo imali 15 trening dana na pripremama.

ย 

Ovo ovako poslozeno meni izgleda kao jedna opsta katastrofa u najavi. Delom ima do srece (povrede i Evrobasket), ali delom ima i do upitnih poteza tzv. front-officea.

ย 

Mislim da imamo tipa (sad lupam cifre) 600k za jos jednog igraca. Svi koje smo hteli su trazili 800k ili vise. Mi cekali da im spadne cena na 600k i na kraju oni dobili sta su hteli i potpisali negde drugo a mi cemo sad dovesti nekog od 200k koji ce nam to naplatiti 400k. Jbg...

ย 

Zna li se sta rade Balsa i Rambo? Bi li se vracali? Sad bi nam znacilo. Makar jedan. Odrace nas Misko sad za Zofrija.

• Like 2
Posted

Ne treba sad ni ocajavati, Partizan na startu EL igra sa Dubaijem i Armanijem. Prvima je centarska linija mozda i najslabiji deo tima a Armaniju se Buker povredio. Sa te strane mislim da ce Pokusevski imati i te kako minuta kao i da ce to odraditi solidno. Ali opet razumem i zabrinutost jer vreme leti realno, dok trepnemo okom bicemo u punom ritmu el/aba i Partizanu su zaista neophodna 2 visoka igraca sto pre i jedan bek ako Frenk ode. 20. oktobar kao neki krajnji rok ne deluje dobro, morace ranije da se deluje sem ako se El ne zapocne nekom serijom pobeda sto nije nemoguce.

Posted
21 minutes ago, bungalov said:

ย 

Mislim da imamo tipa (sad lupam cifre) 600k za jos jednog igraca. Svi koje smo hteli su trazili 800k ili vise. Mi cekali da im spadne cena na 600k i na kraju oni dobili sta su hteli i potpisali negde drugo a mi cemo sad dovesti nekog od 200k koji ce nam to naplatiti 400k. Jbg...

ย 

ย 

Ja mislim da imamo 16 miliona za centra.

Eto da dam i ja jedno neutemeljeno realno misljenje kao ti.

ย 

Da lupim cifre.

• Like 1
Posted

Meni mirise ฤekanje odnosno skauting Turske tamo krajem oktobra, oni stvarno top kopaju igrace( Oturu i Rajt su svezi primeri).ย 

ย 

Ali mi tog centra kao da dovodimo u smislu da treba zameniti Jokica u Denveru kad se Nikola penzionise, a ne kao izmenu jednog od najboljih centara u el.

Posted (edited)
56 minutes ago, La mano de Dios said:

Ne treba sad ni ocajavati, Partizan na startu EL igra sa Dubaijem i Armanijem. Prvima je centarska linija mozda i najslabiji deo tima a Armaniju se Buker povredio.

ย 

Nije Buker povredjen, igrao je pre tri dana nakon sto je izasla vest da ga ceka pauza, opet imaju i Niba, Danstona i Diupa pored njega.

ย 

Neko je spomenuo Besija na prosloj strani, on ima negarantovani ugovor, klub moze da ga otpusti kad god, a u 99% slucajeva visak igraca NBA timovi liferuju pred sam pocetak sezone, vec vidim kako cemo njega "narednog" cekati narednih mesec dana.

Edited by onomatopeja
Posted

Sve koje smo cekali su zaboli ugovor. Sto znaci da nam sada ostaju isti oni koje smo mogli da potpisemo pre 3 meseca. Bravo...

• Like 3
Posted

To je to. Ne zagrize se ozbiljno, half-assed ponude, nespremnost da se udje all-in i preuzme odgovornost za takav potez ako se on ispostavi promasajem. I gde smo bili, sta smo radili...ย 

• Like 1
Posted
1 hour ago, wrach said:

Ja mislim da imamo 16 miliona za centra.

Eto da dam i ja jedno neutemeljeno realno misljenje kao ti.

ย 

Da lupim cifre.

Onda nam je centar trazio 18 miliona.

ย 

Ili mislis da je utemeljeno do crne magije? Ili do toga da Zoc ne zna sta utemeljeno hoce?

Posted
1 hour ago, Mrk said:

Mozzart pise da smo danas trenirali u kompletnom sastavu.

ย 

Ovo "kompletan" znaฤi i Tajrik i Poku na treningu ili sam neosnovani optimista?ย 

Posted
20 minutes ago, Ne sam Safete said:

Malo oftopika, Bajern ubjedljivo najgospodskiji klub u EL.ย 

ย 

Pa kad imaju kapitena gospodina.

Inace, iz ove perspektive, posle 30ak godina intenzivnog pracenja kk, mislim da mi je Luca omiljeni kapiten

• Like 4
Posted
5 minutes ago, jedibojan said:

Inace, iz ove perspektive, posle 30ak godina intenzivnog pracenja kk, mislim da mi je Luca omiljeni kapiten

ย 

Sa 50 godina staลพa, Savoviฤ‡, ฤorฤ‘eviฤ‡, Beriฤ‡, Luฤiฤ‡.

ย 

P. S. Kiฤ‡a i Praja nisu bili kapiteni Partizana.ย 

• Like 2
Posted
25 minutes ago, Stiletto said:

ย 

Ovo "kompletan" znaฤi i Tajrik i Poku na treningu ili sam neosnovani optimista?ย 

"Sjajne vesti za Partizan Mozzart Bet pred poฤetak sezone. Isak Bonga vratio se treninzima u ekipi ลฝeljka Obradoviฤ‡a nakon produลพenog odmora koji je dobio posle osvajanja zlatne medalje sa reprezentacijom Nemaฤke na Evrobasketu.

ย 

Time je ekipa ลฝeljka Obradoviฤ‡a konaฤno kompletirana i u punom sastavu doฤekuje poฤetak nove sezone poลกto su se treninzima vratili i Aleksej Pokuลกevski, Tajrik Dลพons i Frenk Nilikina koji su imali probleme sa povredama. Prvi izazov oฤekuje crno-bele u utorak u Dubaiju, gde ฤ‡e odigrati meฤ prvog kola Evrolige."

ย 

E sad, ovi su se vratili treninzima ali nije precizirano da li treniraju 5 na 5.ย 

• Thanks 1
Posted
6 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Mislim da je problem manjak centara i tamo...ย 

Onda ostaje opcija iz liga ลกirom Evrope pogotovo ta Turska je prava priฤa u tom smislu, msm da je na zimu 2023 ฤak bilo price oko nas i Tajrika kad se Smajli povredio(hoฤ‡u reฤ‡i izbacuje ta liga konstantno zanimljive igrace na 5).

• Like 1
Posted

Opa, izgleda i protiv Makabija igramo kuฤ‡i, nisam ih nikada krivio zbog tih stvari poลกto je jasno da su drugi faktori igrali ulogu u tome da ne moลพemo da igramo sve utakmice kuฤ‡i ali naลก vajni menadลพment zasluลพuje pohvalu za ovo, ako se info ispostavi kao taฤan.

ย 

I gle ฤuda kako su uspeli da se dogovore sa vaterpolo savezom i posebno Arenom dan nakon ลกto je onaj koji se samostalno ispisao iz legendi kluba i upisao u klub 'ฤ†aci royal wanna be' dobio nogobulj

• Like 4
  • Pumpaj! 2