Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, ScepanScekicSto said:

jbg, vise sreceee drugi puuut

Sve me ovo podseca na sezonu kad smo igrali sa jednim centrom do decembra, pa smo onda "uboli" sa ludim Kaboklom.

Posted

Iskreno želim videti Lakica u ulozi od 7-10 min u el I da stiska kao neslan svo vreme, meni deluje da je on uz pomoć Jusupa dosao do finog nivoa samopouzdanja i da moze pogadjati otvorene suteve, a ne kao Trifa( koji je bolji suter) da mu se noge oduzmu u el I bitnim aba mečevima.

• Like 2
Posted

Meni se cini da je Lakic stabilniji suter od Trife u spot-up situacijama tj. kad je sam pogodice. Dok je Trifa umeo da pogodi i preko ruke iz nekih ludackih pozicija ali onda promasi kad je sam kao duh. 

Posted

Ok, čekali smo Bryanta i nismo ga dočekali, često nam se ponavlja ova priča.

Nadam se da ćemo sad konačno ubrzati dovođenje centra, koliko znam bila je dogovorena neka rezervna varijanta ako ova propadne.

Posted

Odakle pouzdan info da smo bas Brajanta cekali?

Ja bih pre rekao da smo cekali nekog kvalitetnog centra iz NBA, nekoliko otpalo (Tchibwe, Bassey, Bryant) ostalo jos vrlo malo da valja (Mamba, Preciouss)

Posted

Achiuwa će pre ili kasnije dobiti ugovor u NBA, kao sto je bilo realno i za Bryanta, Mo Bamba ok rešenje, ali pitanje da li ga samo mi čekamo, ako ga čekamo...Mislim da je trebalo biti malo realniji, nadam se da mi samo tako izgleda.

Posted
29 minutes ago, Marvin said:

Odakle pouzdan info da smo bas Brajanta cekali?

Ja bih pre rekao da smo cekali nekog kvalitetnog centra iz NBA, nekoliko otpalo (Tchibwe, Bassey, Bryant) ostalo jos vrlo malo da valja (Mamba, Preciouss)

Nešto što sam načuo je da je Bryant bio prva opcija, Bassey rezervna, Achiuwa nije ni bio opcija. Uzeli bi Milutinova da je bilo šanse. Takođe smo se motali malo oko Bruna Fernanda kad se pojavilo da bi mogao iz Reala.

Malo su bajate ove informacije, nadam se da je u međuvremenu iskrslo nešto konkretno.