Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Rekoh vam ja za Slovence i Dončića da su favoriti danas, još pre nekoliko dana sam rekao da Dončić sam ili skoro sam može posebno ako je kao i uvek motivisan da igra za Sloveniju sam ovde da napravi jedini razliku i jedina je velika zvezda na današnjem meču, čovek sa nepunih 18 godina bio medju 2 glavna igrača Slovenije i dobrim delom stigli do jedinog i prvog zlata, neće osvojiti možda nikada više zlato, ali to dovoljno govori o kvalitetu, karakteru i talentu sjajnog Dončića, klasa je klasa, plus on baš ima taj poseban motiv kada igra za Sloveniju, Italija nema ni blizu igrača tog kalibra..
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kad zaplese Luka, nema ljepseg prizora u kosarci
Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne verujem da Luka nijednu mvp nagradu u NBA ligi nema idalje niti za reprezentaciju ovih godina, ove godine mozda bude po indeksu najbolji na eurobasketu, jer imao vec umalo 2 tripl dabla, uz onih 39, 37 poena ,nestvaran je zaista, zaista neverovatno šta radi i kako motivisano pre svega i sa kolikom željom on igra.. Ako bude odigrao vrhunski meč, možda budu u najgorem slučaju Slovenci kao Portugalci u igri do poslednje makar četvrtine.. sa Nemcima ako prodju danas..
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakvo malteritiranje Galinarija Luka magija. Doktor kosarke
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Italijani su grozni, ne mogu da se sastave u napadu protiv slovenačke odbrane.
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sta napravi Doncic Italijanima u 1/4 kukuuuu, ali Poceko kralj nece da ga udvaja, valjda misli ne moze on sam da ih dobije a itekako moze, dace 50 ovako do kraja.
L' Imperatore Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hahaa, Ricci. Kakav mozak... btw, ima li veća trenerska prevara od Gianmarca Pozzecca? 1
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ljulj i Rudi su male bebe za Doncica sto se tice flopovanja, nadmasio je ih je samo tako 😂 Edited 6 hours ago by La mano de Dios
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da ima Prepelica iz nekih ranijih izdanja za reprezentaciju, Luka bi otisao sa ovom preostalom grupom gradjana makar u borbu za medalju a vrvt i po zlato Kao preko deteta🤣🤣🤣
Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Da ima Prepelica iz nekih ranijih izdanja za reprezentaciju, Luka bi otisao sa ovom preostalom grupom gradjana makar u borbu za medalju a vrvt i po zlato Kao preko deteta🤣🤣🤣 Boga mi, ako se Luka protiv Nemaca načestita malom Šruderu, mogao bi i ovako da ode do medalje makar neke haha, sada su Nemci jedini ovde izraziti favoriti, ovi ostali ako im je loš dan mogu ispasti, tako da ko Nemce presliša, taj uzima zlato izvesno 😉
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zapalio se i Fontekio, Italijani ako odu sa jednocifrenim zaostatkom nakon ovakve 1/2 imaju sanse. 2
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, Dzo23 said: Smršo izgleda Luka Medzik konačno. Ima već 2-3 meseca
Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako Prepelic i Nikolic ubodu obojica jos koju trojku do kraja meca uz Lukino makar izjendačavanje sa Markanenom(43 poena rekord na ovom eurobasketu svih vremena), Slovenci ovo sigurno dobijaju..
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Italijani i njihovo hvatanje za glavu. Raspali ga po ruci i ma nisam ga ni pipnuo Gledati i uzivati
Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako je dao 30 na poluvremenu a rekord drzi Markanen i to na ovom evropskom je stigao do njega u grupi, bilo bi iznenadjenje da Luka ne obori taj rekord i ne postigne onda 14 u drugom poluvremenu, jer ce izvesno igrati makar 16-17 minuta u drugom poluvremenu..
Recommended Posts