Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 1 minute ago, McLeod said: Jokic i Sengun kao top 5 centri danasnjice su inace rakete. Ili da gledamo i neke NBA atlete koje su munje al to im nista ne vredi jer su panjevi. Decko ima meku ruku, pregled igre, flair, visinu. Bez problema bar backup centar u Evroligi. Pa vama ce onaj dunster Rivero da bude prvi centar, a Plavsa ce da bude backup dok vam se Bolomboj ne vrati, obojica su bas klasa za Birgandera, nema sta. Mek STOP!
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago To sto je u EL sad trend da na prvom mestu centar bude crnac sa 50 cm obimom bicepsa i impresivnim BMIjem, pozeljno da ima 60 cm vertikal i da se sisa na opasno, i da ima dobre lateralne kretnje, a da l' zna da igra kosarku ko te pita, ne znaci da je ispravno. Ovaj decko cuci u Huventudu, a EL u istoriji gore centre nije imala, to je pre dokaz da sa EL nesto nije u redu. Da bar vidjamo ovakve igrace na najvecoj sceni pa da kazes. 1
Mairosu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago veoma prijatno iznenađen švedskom koja se nije obrukala niti je odigrala nedostojno renoma eliminacione utakmice velikog turnira. vidi se da su lepo analizirali utakmicu turaka sa nama, nisu dali toliko otvorenih šuteva, mnogo agresivnije branili šut sa distance. pritom turci da se ne lažemo dobrano potcenili švede, a u eliminacijama kad vežeš promašaje a ovi drugi nisu došli da se naguze i zahvale krene i nervoza. odličan posao ove selekcije, častan izlaz sa takmičenja. 7
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko si utakmica gledao Birgandera, priznaj? Bezveze pitam, verovatno samo ovu. Rivero je dosta bolji igrač od njega.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Chaos Is Me said: Koliko si utakmica gledao Birgandera, priznaj? Bezveze pitam, verovatno samo ovu. Rivero je dosta bolji igrač od njega. Sve ovde, par puta kad sam gledao preglede Endese, mozda par sa pola mozga u pozadini. Naravno da ovde igra ajde ne iznad svojih mogucnosti, nego mu je uloga veca i lepo je uklopljen u ekipu. Rivero je u 32 godine odigrao 3 EL sezone sa 8.7ppg i 3.5rpg u krsinama od ekipa. Da li je upotrebljiviji verovatno jeste, da li je bolji ne znam, ali znam da je jako tesko primer zasto Birgander igra tamo gde igra, a ovaj je prvi centar Evroligasa. 6 minutes ago, Sector said: Čuči tamo gdje pripada kvalitetom sa 8.5 ppg. Tacno koliko i vas prvi centar sledece sezone.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago To što je naš centar kanta ne znači da je ovaj neki kvalitet. Kao što rekoh, solidan igrač, evrokup nivo, uostalom igra u solidnom Huventudu a ne u nekoj nedođiji.
gggggggg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, McLeod said: Jokic i Sengun kao top 5 centri danasnjice su inace rakete. sengun je bukvalno raketa. 1 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kao prvo Šengun jeste brzinom raketa za Jokica. A što se tiče ovog centra Švedske danas, fino je igrao. Za kraj, ne mogu reći da je Rivero neverovatan centar, ali ne slažem se da je kanta kako ovde neko navodi, ume on odigrati dosta dobro.
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ajde da vidimo tu kosarkasku silu Portugal. Sad su imali vremena na pretek da se odmore, valjda prikazu igru kao protiv nas! 💪 🫠 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nemci nervozni, Portugalci simpatična grupa građana + Queta. Btw, jel još nekog Queta licem podseća na Paula Millsapa?
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Oba komentatora sa RTS-a navijaju za Tursku, a sada i za Nemačka. Turci gube ceo meč skoro, komentator u fazonu: ,,Doći će sve to na svoje, očekujem rutinu sjajnih Turaka". Za Nemačku malopre ulaze Timan, a komentator u ekstazi nahvalio ga je kao da je Nikola Jokić lično, još rezultat 3 razlike mahom za Nemce, kaže komentator sigurna igra Nemaca, odradjuju oni Portugalce rutinski.. Može li pristrasnije prenošenje utakmice? Kao i na areni sport, što se jasno vidi koji god sport da prenose da navijau protiv Hrvatske, ali i Bosne...
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Previse se Nijemci igraju ganjanja missmatcha pa to sve jako staticno izgleda
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 35 minutes ago, MrTripleDouble said: Ajde da vidimo tu kosarkasku silu Portugal. Sad su imali vremena na pretek da se odmore, valjda prikazu igru kao protiv nas! 💪 🫠 Cu ti mo ?
Darko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Portugalci imaju srce, videlo se protiv Srbije. Nemcima šut stao takođe ali vratiće se kad tad. U svakom slučaju, iznenadili Nemce kao i nas. 1
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakav nebeski let PaQuete Mumbu izgleda bas bolesno, ne znam dal je ustao sa klupe celo poluvreme. Samo pomocnik sparta pored linije. Cini mi se i da je izgubio dosta kg.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mogli su i veće vođstvo da imaju Portugalci. Nemci i ovo malo poena što su postigli sve nešto na silu. Queta je zver. Šteta što su ovi bekovi bliže biznis ligi nego evroligi.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam lepo pricao za Portugal. Njihov trener ma kako da ih je dobro skockao im ocigledno ne veruje dovoljno. Trebalo je da ide all in protiv Letonije, oni bi Litvaniju bukvalno rutinirali, ne bi im dali Litvanci 60 poena, pogotovo sad bez Jokubaitisa. Ovako ce Nemci kao i Turci prelomiti u drugom poluvremenu. 1
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago kralju 1 minute ago, McLeod said: Ja sam lepo pricao za Portugal. Njihov trener ma kako da ih je dobro skockao im ocigledno ne veruje dovoljno. Trebalo je da ide all in protiv Letonije, oni bi Litvaniju bukvalno rutinirali, ne bi im dali Litvanci 60 poena, pogotovo sad bez Jokubaitisa. Ovako ce Nemci kao i Turci prelomiti u drugom poluvremenu. nemacka under ili over 80.5? 2
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam ih igrao sve under i Tajsa over. I samo on ce me zajebati.
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Komentator RTS-a(ne znam kako se zove) NA APARATIMA! I šta kaže čovek?? Biće pravo čudoo ako Portugal uspe makar malo u par minuta da meč učini zanimljivim?? 😉 A ovaj pre toga hvalio Turke protiv Švedske kao da je kapiten Turske Lebron Džejms 😉 , na kraju da ne beše sudija, ode Švedska medju 8 sa jednom jedinom pobedom na celom evropskom hehe
Recommended Posts