Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, McLeod said: Kuciiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blizu si biiiiiiiiiiiiiiiiiiio!
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni čak i žao Španaca..imaju veoma mladu ekipu sa nekoliko talentovanih igrača. Utisak večeri: one dve navijačice Grčke na oko dva minuta do kraja u publici..šta je ono?!
drgnk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 17 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Pa? Nije vreme za njih dvojicu. Sledece EP za 4 godine imaćeš Gudurića, Vanju, Jovića, Tristana, Petruševa, Jokića..   Nije vreme za “smenu generacije” Odvratna košarka Grka.. na silu i na tricepse. Nisam siguran da ćemo imati na raspolaganju baš sve navedene igrače za 4 godine. Tipujem da tu više neće biti Jokića i Gudurića (oproštaj verovatno na OI). Edited 5 hours ago by drgnk 1
Miki8 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ne znam kako Srbinu moze biti zao Spanaca posle 10+ godina kosarkaskog terora, u kojem su i nama zadali neke teske poraze. Good riddance sto bi rekli ameri😊 Edited 5 hours ago by Miki8
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Grkinje nisu sigurno. Možda su Kipranke, što dođe na isto..bile su obmotane grčkom zastavom
Miki8 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 3 minutes ago, drgnk said: Nisam baš siguran da ćemo imati na raspolaganju baš sve navedene igrače za 4 godine. Tipujem da tu više neće biti Jokića i Gudurića (oproštaj verovatno na OI). Za cetiri godine ce biti remont. Morace da se uvedu nove snage. Pocinjemo manje vise ispocetka. Edited 5 hours ago by Miki8
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Miki8 said: Za cetiri godine ce biti remont. Morace da se uvedu nove snage. Pocinjemo manje vise ispocetka. Kakav remont kada od ovih igraca niko nece mahom vise od 34 godine imati a vecina ce imati 30-31. Ovi Spanci ili Argentinci, Italijani igraju i sa 42 i sa 37 godina, a mi ovde pricamo da ce Guduric sa 33 godine da se oprosti od dresa Srbije, a cak vidis i Jovic covek koji stalno povredjen izgurao do 35.godine hah
Gromovnik Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 minutes ago, Drug Crni said: Meni čak i žao Španaca..imaju veoma mladu ekipu sa nekoliko talentovanih igrača. Utisak večeri: one dve navijačice Grčke na oko dva minuta do kraja u publici..šta je ono?! https://www.instagram.com/p/DOMRuLwDAfv/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4a92be77-ac60-46a0-bbe1-ddd0461e9f5a Grkinje....Elena Mariposa 3 1
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svaka čast, kolega..^ Pravo istraživačko "forumašstvo" 2 1
Miki8 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 16 minutes ago, Zvezdaš96 said: Kakav remont kada od ovih igraca niko nece mahom vise od 34 godine imati a vecina ce imati 30-31. Ovi Spanci ili Argentinci, Italijani igraju i sa 42 i sa 37 godina, a mi ovde pricamo da ce Guduric sa 33 godine da se oprosti od dresa Srbije, a cak vidis i Jovic covek koji stalno povredjen izgurao do 35.godine hah Mi ne znamo u kavom fizickom stanju ce Jokic biti za 4 godine i da li ce uopste aktivno igrati kosarku. Bogdan je usao u probleme sa povredama, tesko je ocekivati da ce on fizicki biti spreman za 4 godine. Imperativ nam je da do tada zamenimo Micica,Gudurica,Marinkovica itd. Sa talentovanijim i perspektivnijim igracima. Od ove starije garde mozda samo Avramovic ostane u pogonu. Edited 4 hours ago by Miki8
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Miki8 said: Mi ne znamo u kavom fizickom stanju ce Jokic biti za 4 godine i da li ce uopste aktivno igrati kosarku. Bogdan je usao u probleme sa povredama, tesko je ocekivati da ce on fizicki biti spreman za 4 godine. Imperativ nam je da do tada zamenimo Micica,Gudurica,Marinkovica itd. Sa talentovanijim i perspektivnijim igracima. Od ove starije garde mozda samo Avramovic ostane u pogonu. Nikako nisam za naglu smenu generacije, ja sam da se vodi 1 do 2 bas mlada igraca i postepeno uvode u ekipu, da ne prodjemo kao sto prolaze sada Španci jadni..
Gudura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 40 minutes ago, Drug Crni said: Meni čak i žao Španaca..imaju veoma mladu ekipu sa nekoliko talentovanih igrača. Utisak večeri: one dve navijačice Grčke na oko dva minuta do kraja u publici..šta je ono?! Jedna od njih je vec "plodila" na Olimpijakosovim utakmicama, i ta jeste Grkinja, neka njihova starleta😎 Evo ti jos istrazivackog novinarstva😆 https://www.instagram.com/gonnaaaam7?igsh=MXdoa3VkMDIzenk4Nw== Edited 4 hours ago by Gudura 1
Miki8 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Zvezdaš96 said: Nikako nisam za naglu smenu generacije, ja sam da se vodi 1 do 2 bas mlada igraca i postepeno uvode u ekipu, da ne prodjemo kao sto prolaze sada Španci jadni.. Ne znam da li ce biti samo mladi igraci. Do tada ce Topic i Djurisic imati po 23 ,24 godine. Trebali bi da budu spremni da pomognu. Mozda po neko iznadjenje iz domacih klubova, mozda iskrsne neki igrac koji moze da odradi uklogu, neki Cerovina,Barna itd.
drgnk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, Zvezdaš96 said: Kakav remont kada od ovih igraca niko nece mahom vise od 34 godine imati a vecina ce imati 30-31. Ovi Spanci ili Argentinci, Italijani igraju i sa 42 i sa 37 godina, a mi ovde pricamo da ce Guduric sa 33 godine da se oprosti od dresa Srbije, a cak vidis i Jovic covek koji stalno povredjen izgurao do 35.godine hah Uz svo uvažavanje, ti ne možeš znati kako će reprezentacija izgledati za 4 godine, i ko će se do tada oprostiti. Boga pitaj u kakvom će stanju biti Gudurić za 4 godine. Milutinov ima samo 30 godina, a ne pamtim veći sunovrat nekog igrača u ciglo dve godine (na prethodnom SP ušao u najbolju petorku šampionata). Sada ne može da se odlepi od parketa, drvene ruke, teške noge...
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jesam reko da Spanci nista nece da urade??? Jeste to bilo za proslo prvenstvo ali nema veze, moje prognoze su spore ali dostizne 5
drgnk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Miki8 said: Ne znam da li ce biti samo mladi igraci. Do tada ce Topic i Djurisic imati po 23 ,24 godine. Trebali bi da budu spremni da pomognu. Mozda po neko iznadjenje iz domacih klubova, mozda iskrsne neki igrac koji moze da odradi uklogu, neki Cerovina,Barna itd. Nikola Kusturica, Pavle Nikolić, Pavle Baćko... možda i srpski snajper Alston. 😎 Nastavi niz...
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sve čestitke reprezentaciji BiH. Stvarno nisam očekivao, s obzirom na more problema s kojima su se suočili pred EP, da će uspjeti proci grupu. U velikom stilu idu u nokaut fazu. Odlično igraju. Nema Muse ali su neki drugi dobili više prostora i nekako su pravi tim sad. Musa voli, kao uostalom gotovo svaka zvezda tima, da malo privatizuje i igra za sebe. Još su kao nagradu dobili protivnika po mjeri s kojima takođe imaju dobre šanse. Četvrtfinale bi stvarno bio veličanstven rezultat. 3
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Dzo23 said: Sve čestitke reprezentaciji BiH. Stvarno nisam očekivao, s obzirom na more problema s kojima su se suočili pred EP, da će uspjeti proci grupu. U velikom stilu idu u nokaut fazu. Odlično igraju. Nema Muse ali su neki drugi dobili više prostora i nekako su pravi tim sad. Musa voli, kao uostalom gotovo svaka zvezda tima, da malo privatizuje i igra za sebe. Još su kao nagradu dobili protivnika po mjeri s kojima takođe imaju dobre šanse. Četvrtfinale bi stvarno bio veličanstven rezultat. Može li Poljska ili Bosna uz neku epsku partiju da šokira Tursku, ili da upišemo već nikada lakše finale za Tursku?
Drug Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Atić mi je možda najprijatnije iznenađenje kod njih. Vrlo konastante partije je pružio do sada 1
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Musa je za reprezentaciju u vecini slucajeva odlican i ekstremno bitan zbog toga sto je jedini vanjski sa dosta poena u rukama. Nurkica nam je cak lakse nadomjestit nego njega iako je vece ime. S Dzananom bi siguran sam bili jos bolji. Roberson je takodjer dosao par dana pred prvenstvo jer je Castaneda koji je bio prvi izbor i dosta bolji igrac otpao. Sa Garzom se zakasnilo i kako Edin rece njemu bi zvjezdica trebala biti skinuta nakon EB jer postoji dokaz da je aplicirao sa drzavljanstvo prije 16. rodjendana. Ima tu jos nekih igraca koji nisu neki wow kvalitet ali korisniji su od nekih koji su na kraju zavrsili medju 12. Bitno je svakako da se grupa prosla napokon u zbog buducih zrijebova gdje necemo biti uzasan pot pa dobijati teske grupe. Nadam se da ce Beciragic nakon EB napokon poceti s prosirivanjem baze igraca i uvodjenjem nekih novih jer je ovo fakticki identicna ekipa kao na EB 2022.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Zvezdaš96 said: Može li Poljska ili Bosna uz neku epsku partiju da šokira Tursku, ili da upišemo već nikada lakše finale za Tursku? Iskreno, nije realno.
diego Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, Zvezdaš96 said: Može li Poljska ili Bosna uz neku epsku partiju da šokira Tursku, ili da upišemo već nikada lakše finale za Tursku? Polufinale
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, Zvezdaš96 said: Može li Poljska ili Bosna uz neku epsku partiju da šokira Tursku, ili da upišemo već nikada lakše finale za Tursku? Ne znam dalja ukrštanja al Poljska ili BiH ne mogu pobjediti Tursku ako me već pitaš.
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Utisak večeri: one dve navijačice Grčke na oko dva minuta do kraja u publici..šta je ono?! Ma daj Crni, na sta ono lici.. Zato ova gospodjica... 1
Recommended Posts