Zvezdaš96 Posted Tuesday at 09:21 PM Posted Tuesday at 09:21 PM 10 minutes ago, Manu said: @Zvezdaš96 nisi u pravu, ukrštanje u četvrtfinalu ako dobijemo Turke je D2-C3, a ne C2-D3 kao što ti pišeš. To znači da bi najrealniji protivnik u četvrtfinalu bio pobednik Poljska-Gruzija ako ne bude nekih velikih iznenađenja Da, ali može biti i Španija, jer i oni mogu biti treci,a za Izrael mogu da nam padnu ako izgubimo od Turaka. Ok je da sa CG pa Poljskom igramo to je ok do polufinala, samo da se ne provedemo kao Slovenci protiv Poljaka pre 3 godine u četvrtfinalu kada su ih potcenili malo, pa...
Ludi za Poli Posted Tuesday at 09:35 PM Posted Tuesday at 09:35 PM Ide Nurko redemption arc i izbacujemo Poljake u osmini hehe 1
Gudura Posted Tuesday at 10:02 PM Posted Tuesday at 10:02 PM 1 hour ago, Čvarkov said: U pravu je Shunsuke, dao trojku kad je sve bilo rešeno. Bedna partija, nekako jedva skupio 10 asistencija😆 1
drgnk Posted yesterday at 01:10 PM Posted yesterday at 01:10 PM 17 hours ago, realno *w said: Fali im mesa, ali nešto nisam siguran da je Vojtman tu bio neko ko će pomoći previše. Nikada nije bio ljubitelj kontakta, više im je značio kao streč opcija + eventulano napad na postu iz velikog mismeča. Čak i u tim mismeč situacijama, bukvalno se nada da će odbrana reagovati i skupiti, pa da pošalje dobar pas spolja, nego što će zaista da ide do kraja. Lo je mnogo bitniji. Naravno da može Šreder da pegla 30+ minuta, ali dobro dođe pouzdan plej sa klupe, plus može da opali koju trojku... U odsustvu Loa, Šruder će imati minutažu kao Jokić u Denveru, a odmaraće ga par minuta Holac, i to je to.
Marvin Posted yesterday at 01:49 PM Posted yesterday at 01:49 PM Na centru i dalje mogu da rasporede minute na Timana i Oskara. Problem moze biti sto ce onda previse zavisiti od Tajsa, ali jbg sa tim mogu da zive, i mi previse zavisimo od Jokica, Turci od Senguna itd. :)
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Što se ove grupe tiče, ona će biti manje uzbudljiva nego grupa C, iz prostog razloga što je ovo jedina grupa od sve 4, gde imamo kolo pre kraja sve 4 zemlje koje su prošle, medjutim zanimljivo će biti i dramatično verujem ko će zauzeti koju poziciju. Kao prvo, Slovenci mogu biti najviše na 3.mestu kao i Bosna u grupi C, dakle bolje od toga ne mogu. Ako Slovenija pobedi Izrael, a očekivano Poljaci dobiju lagano Belgiju i očekivano Francuzi dobiju Island, onda će: Francuska biti prva, Poljska druga, Slovenija treća a Izrael tek na 4.mestu. Medjutim ukoliko ovde Izrael pobedi Sloveniju(što je realnije), a očekivano slave i Francuzi i Poljaci, tu se pravi krug ekipa sa 4-1 i tu je Izrael PRVI, Poljska DRUGA, a Francuska je TREĆA. Ovo su jedine 2 kombinacije, jer Poljska i Francuska dobijaju sigurno danas i ne uzimam u razmatranje njihove poraze. Dakle Izrael prostom računicom ako pobedi je SIGURNO PRVI, a ako izgubi je SIGURNO TEK ČETVRTI, dakle kod Izraela je varijacija ovde najveća, i njima rekao bih pobeda danas ubedljivo najviše znači, a samim tim i Srbiji, jer bi Srbija baš izvesno protiv Izraela igrala u četvrtfinalu, ukoliko Srbija izbaci Finsku očekivano, to bi bio zaista povoljan žreb za Srbiju, jer je Izrael slabija ekipa od svih ostalih koji bi nam mogli doći i u ovom delu kostura i u drugom delu kostura u četvrtfinalu. 1
diego Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Što se ove grupe tiče, ona će biti manje uzbudljiva nego grupa C, iz prostog razloga što je ovo jedina grupa od sve 4, gde imamo kolo pre kraja sve 4 zemlje koje su prošle, medjutim zanimljivo će biti i dramatično verujem ko će zauzeti koju poziciju. Kao prvo, Slovenci mogu biti najviše na 3.mestu kao i Bosna u grupi C, dakle bolje od toga ne mogu. Ako Slovenija pobedi Izrael, a očekivano Poljaci dobiju lagano Belgiju i očekivano Francuzi dobiju Island, onda će: Francuska biti prva, Poljska druga, Slovenija treća a Izrael tek na 4.mestu. Medjutim ukoliko ovde Izrael pobedi Sloveniju(što je realnije), a očekivano slave i Francuzi i Poljaci, tu se pravi krug ekipa sa 4-1 i tu je Izrael PRVI, Poljska DRUGA, a Francuska je TREĆA. Ovo su jedine 2 kombinacije, jer Poljska i Francuska dobijaju sigurno danas i ne uzimam u razmatranje njihove poraze. Dakle Izrael prostom računicom ako pobedi je SIGURNO PRVI, a ako izgubi je SIGURNO TEK ČETVRTI, dakle kod Izraela je varijacija ovde najveća, i njima rekao bih pobeda danas ubedljivo najviše znači, a samim tim i Srbiji, jer bi Srbija baš izvesno protiv Izraela igrala u četvrtfinalu, ukoliko Srbija izbaci Finsku očekivano, to bi bio zaista povoljan žreb za Srbiju, jer je Izrael slabija ekipa od svih ostalih koji bi nam mogli doći i u ovom delu kostura i u drugom delu kostura u četvrtfinalu. Napisao sam i u temi o Srbiji, Izrael moze lako da "odmori" danas, jer mu je bolje da startuje knockout sa cetvrte pozicije: 1) Nece imati preteskog protivnika u osmini finala 2) Ceka Litvaniju-Letoniju u cetvrtfinalu 3) Zaobilazi Srbiju i Nemacku u cetvrtfinalu Jedino sto moze u nekoj ludoj, ali ne i skroz nemogucoj teoriji da se desi je da Poljska kiksne protiv Belgije, koja nije kanta za trpanje ovde (izgubili samo 3 od Izraela), sto dodatno komplikuje, ali slazem se da je to science fiction. Edited 3 hours ago by diego
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da kalkulacija Izraela nema smisla, jer ako izgube idu verovatno na Grke odmah u osmini, a to im je objektivno kraj. Bolje da prodju jos jedno kolo. Njima je cetvrtfinale svakako veoma tesko, gde god da idu, a ako budu cetvrti idu kuci sigurno. 1
diego Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Videcemo, fora je sto moze da im dodje Grcka, a moze vrlo lako i Italija, a iz njihovog ugla to nisu nepobedive ekipe. Sa druge strane, ako pobede danas, moze vrlo lako da im dodje Spanija u osmini finala, a u cetvrtfinalu ih ceka sigurno ili Nemacka ili Srbija, i tu im je kraj. Pa zato kazem mozda ce da izaberu gornji deo zreba gde ako prodju Grcku ili Italiju, idu na Letoniju-Litvaniju (opet nije nemoguce da dobiju), pa bi usli u polufinale prvi put u istoriji posle one 1979. Edited 3 hours ago by diego
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma kakvi da izgubi Izrael, posebno što oni sada i zbog politicke situacije su ponosni imaju i navijace, i igraju protiv jednog Luke Doncica, ubedjen sam da ce oni igrati dobro danas i juriti pobedu, jeste nezgodno jer ce moguce ici na Spance odmah, ali mozda im se posreci pa im dodje Bosna, ili Gruzija koje bi Izrael ubedjen sam izbacio, tako da oni nisu kandidati za zlato cak i medalju i vazno im je da stignu sto dalje, svakako su svesni da prvaci Evrope biti neće..
diego Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nece biti prvaci Evrope, ali put Grcka(Italija) - Litvanija(Letonija) do borbe za medalju i nije tako nemoguc za razliku od pakla koji ih dole ceka.
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, diego said: Nece biti prvaci Evrope, ali put Grcka(Italija) - Litvanija(Letonija) do borbe za medalju i nije tako nemoguc za razliku od pakla koji ih dole ceka. Ma Izrael nece uraditi ništa veliko ipak mislim, video si vec protiv ove mučene Belgije da su zabagovali da je trajao meč još minut izgubili bi to, za Srbiju je jako bitno da se napale večeras i poderu Slovence i da idemo daj Bože na pobednika meča recimo Izrael- Gruzija, još ako obe zemlje budu igrale fazon 24 sata posle Srbije osminu finala, a već u utorak je četvrtfinale, tu bismo i fizički i mentalno baš bili u velikooj prednosti, mada sam se nadao prvi put u nekom dnevnom terminu da odigramo, i odigrali bismo u 11h da smo bili prvi kao Turci sa Švedjanima, svakako mi je krivoo sto nismo pobedili, em lakši raspored em bismo te Švedjane fazon na poluvremenu već oko 12h u subotu završili i odmarali od tada pa sve do utorka fazon uveče ekipu za četvrtfinale, ovako imamo i težeg sada rivala i u četvrtfinalu, jedino volim što smo izgubili jedan meč u grupi da ne prodjemo kao 2022.godine kada smo poleteli i naravnoo svi mi sada očekujemo ako bude finale sa Turcima da ovog puta ih pobedimo, jer neće opet 18 trojki ubaciti, a mi 11 trojki svakako da HOĆEMO,,
diego Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da treba stoicki da prihvatimo ovaj deo zreba, i da ne strepimo ni od koga, jer smo mi ti od kojih drugi treba da strepe. To nam je falilo protiv Turaka, kao da smo mi autsajderi a ne obrnuto, nadam se da ce to prevazici kad se vrate i ova dvojica. Cak i da budu ti Francuzi u cetvrtfinalu, treba da ih pokidamo za onu 2005. kada su ovi danasnji bili klinci i sigurno u suzama. Pogotovu jer su Francuzi neuigrani i oslabljeni. 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako tako postavis zvuci logicno, ali Spanija im je konceptualno mnogo bolji rival od Grcke, plus bi im to bio dodatni motiv ako se desi da igraju s njima, da izbace prvake. To je satisfakcija. Ali ne uticu samo oni na to. Ako Spanci pobede Grke, tamo se sve menja. Ne mogu tek tako ni da biraju protivnika, tako da je ipak logicno da pobede. Ne verujem da bi kalkulisali da budu cetvrti. Mozda odigraju bez pritiska jer su vec prosli, to nije nemoguce, ali da namerno tankuju mislim da nema nikakve sanse. 2
diego Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 26 minutes ago, McLeod said: Ako tako postavis zvuci logicno, ali Spanija im je konceptualno mnogo bolji rival od Grcke, plus bi im to bio dodatni motiv ako se desi da igraju s njima, da izbace prvake. To je satisfakcija. Ali ne uticu samo oni na to. Ako Spanci pobede Grke, tamo se sve menja. Ne mogu tek tako ni da biraju protivnika, tako da je ipak logicno da pobede. Ne verujem da bi kalkulisali da budu cetvrti. Mozda odigraju bez pritiska jer su vec prosli, to nije nemoguce, ali da namerno tankuju mislim da nema nikakve sanse. Prvo, pricamo o Izraelu. 😉 Drugo, naravno da se podrazumeva da nece ocito da "tankuju", ali je totalno drugacije kad igras bez motiva, pa cak i prikrivenim kontra-motivom, nego kad zapnes iz svih zila (o motivaciji smo dosta videli i sinoc - njima: kao finale, nama zavrsetak grupe). Zato, da igram kladionicu, igrao bih na pobedu Slovenije danas. Edited 2 hours ago by diego
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Islandjani se umorili, 4 sjajna meča su odigrali bili egal i vodili i sada na 5 minuta do kraja gubili 64-27 auu auuu, uništiše ih ovi kao Nemci Britance, ide ovo kao Nemci na makar 115-120 poena..
Recommended Posts