La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Utisak nakon 1/4 je da bi Cesima i Rasko Katic dobro dosao sad na centru.Nepostojeca odbrana reketa i sad su jasnije one brojke Quete od prekjuce, Turska svih 21 poena dala iz reketa. Sa druge strane Ceska sutira trojke 6/10 i to govori zasto je ovakav rezultat ali i Turska odbrana mi je meh za sad. Ataman opet prekida kontru tehnickom greskom, neverovatan je.
Darko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vratiše se Turci, Česi samo ispaljuju trojke. Turci za sada loše šutiraju ali kad ih pođe, odlepiće se čini mi se.
forumko topic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Česi su zločin za košarku. Ni Satoranski i Veseli ne bi pomogli ovim kamenjarima.
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 45-37 za Turke, HT. Ceska u 2/4 sutirala trojke 0/11 sto je mnogo realnije za ovoj tim od onih 6/10 iz prve cetvrtine. Turci malo zategli odbranu, uslo par suteva spolja i to je to sto se tice ovog meca.
Stiletto Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 7 minutes ago, forumko topic said: Česi su zločin za košarku. Ni Satoranski i Veseli ne bi pomogli ovim kamenjarima. To se danas zove moderna, atomska košarka. Ispali 50 trojki po meču i ako te usere šut pobedio si, ako ne, šta te briga, igraš moderno. 1 1
Ječmendo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kako ne bi pomogli? Česima upravo fale plejmejker i centar, a pomenuta dvojica su među najboljim u Evropi u posljednjoj deceniji na tim pozicijama. Bez njih su užasni. Krejči kao glavni igrač nekvalitetan, da ne kažem neupotrebljiv. 1
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne bi im pomogli nista, jer ovde nema sa kim da se igra. Rekao sam juce, Auda, Purmpla i kompanija su bukvalno Harlem Globtrotersi za ove mucenike.
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, McLeod said: Ne bi im pomogli nista, jer ovde nema sa kim da se igra. Rekao sam juce, Auda, Purmpla i kompanija su bukvalno Harlem Globtrotersi za ove mucenike. Pomogli bi im itekako da prodju grupu bar,bilo kakav pristojan centar bi ovde bio odlican upgrade za tim a ne Veseli. A Satoranski bi svakako smirio bar malo ove divlje napade i racionalizovao potrosnju lopti. 5
forumko topic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 21 minutes ago, Ječmendo said: Kako ne bi pomogli? Česima upravo fale plejmejker i centar, a pomenuta dvojica su među najboljim u Evropi u posljednjoj deceniji na tim pozicijama. Bez njih su užasni. Krejči kao glavni igrač nekvalitetan, da ne kažem neupotrebljiv. I Dončić je superzvezda, pa...
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 17 minutes ago, La mano de Dios said: Pomogli bi im itekako da prodju grupu bar,bilo kakav pristojan centar bi ovde bio odlican upgrade za tim a ne Veseli. A Satoranski bi svakako smirio bar malo ove divlje napade i racionalizovao potrosnju lopti. Nisam siguran. Portugal je ozbiljnija ekipa od njih u svakom smislu. Organizovanija, bolja, cvrsca. Dva igraca ma kog kvaliteta ne bi nista promenila. Evo pogledaj na primer Sloveniju na sta lici, a Doncic vredi duplo vise od olinjalih Satoranskog i Veselog zajedno. Edited 6 hours ago by McLeod
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 20 minutes ago, forumko topic said: I Dončić je superzvezda, pa... Istina, ali mnogo je važno kada tim ima kvalitetnije prve opcije nego kada role player-i glume glavne igrače. Recimo, Krejči je ove sezone u Hawksima bio više nego upotrebljiv igrač (preko 40% za tri). Uz Satoranskog ovdje bi bio bar duplo korisniji, jer kada mora da kreira za sebe vrijednost mu drastično pada. Šengun ozbiljan motherfucker!
La mano de Dios Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, McLeod said: Nisam siguran. Portugal je ozbiljnija ekipa od njih u svakom smislu. Organizovanija, bolja, cvrsca. Dva igraca ma kog kvaliteta ne bi nista promenila. Evo pogledaj na primer Sloveniju na sta lici, a Doncic vredi duplo vise od olinjalih Satoranskog i Veselog zajedno. Da je Slovenija izasla upola agresivno sinoc kao Ceska danas ne bi sigurno izgubili onako kako jesu. Za njih smo utvrdili da ih kurcobolja u odbrani kosta previse, oni jednostavno ne igraju odbranu uopste u poslednje vreme, razumem za Doncica ali ostala 4 na parketu moraju da riljaju non stop a oni igraju maltene na nivou Doncica odbranu.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Krejči nije mnogo bolji igrač od Dobrića, ne znam kako on igra u NBA. Česi nemaju nikakvog centra, borbeni su i biju al normalno da će ih svi utrpati iz reketa. Možda čak i Porzingis.
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Ječmendo said: Šengun ozbiljan motherfucker! Pola turskog tima bukvalno, sve od njega potiče.
Pero_Cameron Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sengun 23 12 9, mogao je i to tripl dabla ali ga Ataman nije vracao u igru.
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jel gleda neko Estonija-Letonija? Letonci krenuli ovu isto kao sto su zavrsili protiv Turaka, tezak raspad od igre.
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šutiraju očajno, ali otvoriće se i njima šut jednom - a onda su potpuno druga ekipa. U osmini finala u vjerovatnom komšijskom derbiju biće vatreno...
KlakerBoza Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni upada u oči šta Estonci rade ispod koša i onda se setim da su u utakmici s nama imali 0/1 šut za dva u prvoj četvrtini... I Letonci će bukvalno besomučno po trojkama sutra pa šta im bog da.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Letonija mi se cini da nikad gora nije bila, iskreno, lici na nas tip raspada iz 2005. Sramota na sta lici Porzingis.
fedor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Estonija igra mnogo organizovaniju kosarku. Letonija je pet puta kvalitetnija, ali njihova igra je protiv svakog ista opalicemo 30-40 trojki, 25 dugih dvojki pa sta bude. Tako mozes izgubiti od svakog, ali mozes i svakog dobiti. Iznenadjuje me samo ocajna odbrana Letonaca, tj nedostatak bilo kakvog cimanja pojedinih igraca. Edited 3 hours ago by fedor
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Naši su u ovoj grupi bolji od svakog najmanje +20 i to da se cimaju jedno poluvreme.
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šteta za Estoniju sto nema Kotsara, ali i ovako 3 mesto im je sasvim realno, a mi smo bas masinerija
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago +11 za Estoniju, tajm aut Luka Banki. Moram spomenuti i Bertansa, apsolutno bivsi igrac ovo je neki EK nivo u najboljem slucaju. Za Porzingisa smo rekli vec da posle povrede nije ni senka onog igraca a bgm i Zagars ne igra nista do sad.
Recommended Posts