La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Utisak nakon 1/4 je da bi Cesima i Rasko Katic dobro dosao sad na centru.Nepostojeca odbrana reketa i sad su jasnije one brojke Quete od prekjuce, Turska svih 21 poena dala iz reketa. Sa druge strane Ceska sutira trojke 6/10 i to govori zasto je ovakav rezultat ali i Turska odbrana mi je meh za sad. Ataman opet prekida kontru tehnickom greskom, neverovatan je.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vratiše se Turci, Česi samo ispaljuju trojke. Turci za sada loše šutiraju ali kad ih pođe, odlepiće se čini mi se.
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Česi su zločin za košarku. Ni Satoranski i Veseli ne bi pomogli ovim kamenjarima.
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 45-37 za Turke, HT. Ceska u 2/4 sutirala trojke 0/11 sto je mnogo realnije za ovoj tim od onih 6/10 iz prve cetvrtine. Turci malo zategli odbranu, uslo par suteva spolja i to je to sto se tice ovog meca.
Stiletto Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 7 minutes ago, forumko topic said: Česi su zločin za košarku. Ni Satoranski i Veseli ne bi pomogli ovim kamenjarima. To se danas zove moderna, atomska košarka. Ispali 50 trojki po meču i ako te usere šut pobedio si, ako ne, šta te briga, igraš moderno. 1 1
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako ne bi pomogli? Česima upravo fale plejmejker i centar, a pomenuta dvojica su među najboljim u Evropi u posljednjoj deceniji na tim pozicijama. Bez njih su užasni. Krejči kao glavni igrač nekvalitetan, da ne kažem neupotrebljiv. 1
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne bi im pomogli nista, jer ovde nema sa kim da se igra. Rekao sam juce, Auda, Purmpla i kompanija su bukvalno Harlem Globtrotersi za ove mucenike.
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, McLeod said: Ne bi im pomogli nista, jer ovde nema sa kim da se igra. Rekao sam juce, Auda, Purmpla i kompanija su bukvalno Harlem Globtrotersi za ove mucenike. Pomogli bi im itekako da prodju grupu bar,bilo kakav pristojan centar bi ovde bio odlican upgrade za tim a ne Veseli. A Satoranski bi svakako smirio bar malo ove divlje napade i racionalizovao potrosnju lopti. 5
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, Ječmendo said: Kako ne bi pomogli? Česima upravo fale plejmejker i centar, a pomenuta dvojica su među najboljim u Evropi u posljednjoj deceniji na tim pozicijama. Bez njih su užasni. Krejči kao glavni igrač nekvalitetan, da ne kažem neupotrebljiv. I Dončić je superzvezda, pa...
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 17 minutes ago, La mano de Dios said: Pomogli bi im itekako da prodju grupu bar,bilo kakav pristojan centar bi ovde bio odlican upgrade za tim a ne Veseli. A Satoranski bi svakako smirio bar malo ove divlje napade i racionalizovao potrosnju lopti. Nisam siguran. Portugal je ozbiljnija ekipa od njih u svakom smislu. Organizovanija, bolja, cvrsca. Dva igraca ma kog kvaliteta ne bi nista promenila. Evo pogledaj na primer Sloveniju na sta lici, a Doncic vredi duplo vise od olinjalih Satoranskog i Veselog zajedno. Edited 2 hours ago by McLeod
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, forumko topic said: I Dončić je superzvezda, pa... Istina, ali mnogo je važno kada tim ima kvalitetnije prve opcije nego kada role player-i glume glavne igrače. Recimo, Krejči je ove sezone u Hawksima bio više nego upotrebljiv igrač (preko 40% za tri). Uz Satoranskog ovdje bi bio bar duplo korisniji, jer kada mora da kreira za sebe vrijednost mu drastično pada. Šengun ozbiljan motherfucker!
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, McLeod said: Nisam siguran. Portugal je ozbiljnija ekipa od njih u svakom smislu. Organizovanija, bolja, cvrsca. Dva igraca ma kog kvaliteta ne bi nista promenila. Evo pogledaj na primer Sloveniju na sta lici, a Doncic vredi duplo vise od olinjalih Satoranskog i Veselog zajedno. Da je Slovenija izasla upola agresivno sinoc kao Ceska danas ne bi sigurno izgubili onako kako jesu. Za njih smo utvrdili da ih kurcobolja u odbrani kosta previse, oni jednostavno ne igraju odbranu uopste u poslednje vreme, razumem za Doncica ali ostala 4 na parketu moraju da riljaju non stop a oni igraju maltene na nivou Doncica odbranu.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Krejči nije mnogo bolji igrač od Dobrića, ne znam kako on igra u NBA. Česi nemaju nikakvog centra, borbeni su i biju al normalno da će ih svi utrpati iz reketa. Možda čak i Porzingis.
Darko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Ječmendo said: Šengun ozbiljan motherfucker! Pola turskog tima bukvalno, sve od njega potiče.
Pero_Cameron Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sengun 23 12 9, mogao je i to tripl dabla ali ga Ataman nije vracao u igru.
La mano de Dios Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Jel gleda neko Estonija-Letonija? Letonci krenuli ovu isto kao sto su zavrsili protiv Turaka, tezak raspad od igre.
Ječmendo Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Šutiraju očajno, ali otvoriće se i njima šut jednom - a onda su potpuno druga ekipa. U osmini finala u vjerovatnom komšijskom derbiju biće vatreno...
KlakerBoza Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Meni upada u oči šta Estonci rade ispod koša i onda se setim da su u utakmici s nama imali 0/1 šut za dva u prvoj četvrtini... I Letonci će bukvalno besomučno po trojkama sutra pa šta im bog da.
McLeod Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Letonija mi se cini da nikad gora nije bila, iskreno, lici na nas tip raspada iz 2005. Sramota na sta lici Porzingis.
fedor Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago (edited) Estonija igra mnogo organizovaniju kosarku. Letonija je pet puta kvalitetnija, ali njihova igra je protiv svakog ista opalicemo 30-40 trojki, 25 dugih dvojki pa sta bude. Tako mozes izgubiti od svakog, ali mozes i svakog dobiti. Iznenadjuje me samo ocajna odbrana Letonaca, tj nedostatak bilo kakvog cimanja pojedinih igraca. Edited 6 minutes ago by fedor
Recommended Posts