Jump to content

Recommended Posts

Posted

To je pretpostavka koja se cesto cuje, a meni nije logicna. Jer Siner mora da igra na ovom konstantnom nivou godinama i da godinama bude ovakva konkurencija (sustinski najgora u istoriji modernog tenisa), a Alkaraz istovremeno ne prelezi ove decije bolesti da bi se to ostvarilo. Previse nepoznatih. Plus se to prica evo vec trecu sezonu, a do sada Siner nije uspeo da uzme vise slemova od Alkaraza u godini.

Posted

Samo pre godinu dana i  par meseci  kod 4.gren slema Alkaraza na Vimbldonu da je neko rekao da bi Siner mogao da ga stigne vec sad i da bude 5:5 realno niko ne bi verovao ali eto desilo se. Ne mora ovakva konkurencija da bude u narednih 10 god kao i sto mislim da nece, mislili smo tamo negde 2021. kad je Novak uzeo 3/4 slema da ce mu i dalje u narednim godinama najveci rivali biti Medvedev,Zverev i Cicipas pa ih sad nema na mapi otkad su se probili Karlos i Janik.Isto mislim za 3,4 god da ce se pojaviti neki igraci koji sada igraju juniorske turnire i umesati se u tu pricu.Ali poenta je da do tad ce biti ovakva konkurencija, ako Siner bude zdrav moze komotno u narednih par god da osvaja 3/4 slema godisnje. Naravno, Karlos je i dalje tu i ja verujem da ce ga spreciti u tome ali morace da pronadje jos bolju igru sto u principu on i moze.

• Like 1
Posted

Sinner je Novak verzija 2.0, nemoj da se zajebavamo da je on "ništa posebno". Ali eto, izgubio je i on set - mada bi stvarno bio iznenađen da neko drugi osvoji.

• Like 1
Posted

Ja mislim da sam negde zakačila, (a posle i pitala grok :classic_biggrin:) i da Kejhil kaže kako je od Novaka dobio savete šta treba menjati-da mu je igra suviše predvidiva, neki udarci ne znam šta...tak da sad kusa svoju čorbu, ako je to istina :classic_biggrin:

Posted
1 hour ago, Darko said:

Sinner je Novak verzija 2.0, nemoj da se zajebavamo da je on "ništa posebno". Ali eto, izgubio je i on set - mada bi stvarno bio iznenađen da neko drugi osvoji.

Pa je l ces sad da ocekujes da McL ikad prizna da je ponovo zestoko omanuo nazvavsi ga "nesto boljim Berdihom" ? ;D 
Zauvek ce ostati nista posebno, a to sto ce osvojiti ko zna koliko titula je spoj srece, raznoraznih okolnosti i cuveni argument weak era.

• Like 1