Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naravno da sinoć nisam mogla da spavam pa sam na kraju ipak gledala :classic_rolleyes:

Novak je izgledao odlično ali jeste par puta malo usporio kad je imao te probleme s vratom i laktom, međutim nije mu to na kraju previše uticalo na brzinu forhenda, ne znam je li popio neke lekove ili je prosto žurio da što pre završi. E sad, te periode kad jeste malo usporo Štruf nije koristio, imao je prilika i promašivao, a pride je bio i vrlo fin i uviđavan da pravi duple greške i neiznuđene u pravo vreme, da se Novak ne bi previše naprezao i odužio meč.

Biće pravi test u idućem meču, jer Fric neće promašivati sve ovo što Štruf jeste, pa da vidimo u kakvom je Novak stvarno stanju fizički.

• Like 1
Posted

Novak je definitvno podigao nivo igro skoro do maksimuma trenutnih mogucnosti, tu jos samo Alkaraz i Siner mogu da izvuku i vise od ovoga, a da li ce to biti dovoljno za vise od polufinala, videcemo za par dana ............... jedino na riternu tu moze biti nekih dodatnih pomaka ..................
Ako te tegobe sa telom koje su posledica i godina i to sto nije odigrao nijedan pripremni mec u poslednjih mesec i kusur dana, budu pod kontrolom i ne budu ga ometale da i dalje kvalitetno servira, da se krece kao u jucerasnjem mecu i da riternira makar u pojedinim delovima meceva kao iz najbojih dana, mozda mozemo da dobijemo i vise od ocekivanog .................. njegova prednost nad Fricom je u startu psiholoske prirode, i to bi valjalo da materijalizuje odmah na pocetku i da stavi do znanja da je on i dalje treci najbolji igrac u ovom trenutku.

Posted

Meni je ona izgledala dosta dobro još u Bad Homburgu..

Muzeti je veoma potcenjen teniser, ali teško će dobiti Sinera. Mislim, Siner najpre treba da izbaci Bublika.

Posted (edited)

Veceras sve ocekivano, nadao sam se da Kostjuk moze da iznenadi ali Muhova je iskusnija i igra odlicno. Sad tek vidim da je Rubljev bio favorit po kladionicama i nije mi jasno kako kad je dosao do 1/8 preko 3 kvalifikanta i to se mucio ozbiljno sa njima.

Videcemo nocas Janika i Bublika. Rekao bih da ce ovo i biti najtezi mec Sineru do finala jer Museti i FAA/De Minor nemaju nikakvog oruzja da ga pobede.

Edited by La mano de Dios
Posted

Iako jeste Mahac dosta pomogao losijom igrom i pre svega losim servisom, Fricko je odradio mec u stilu top5 igraca, ne dozvolivsi nijednu brejk loptu, odigravsi krajnje fokusirano i dobro na bitnim poenima. Servis znatno bolji nego u prva tri kola, podigao je nivo. Protiv Novaka da bi mec bio aktivan i da bi uopste imao sansu, mora da odigra najbolji mec na turniru, i da proba nekako da stavi sa strane tih 0-10. Novak je najbolji u istoriji tenisa, to ne treba da bude nikakva sramota, pokazao je zube u nekim mecevima. Steta sto mu je zreb u QF dodelio Novaka, ubedljivo najjaceg tenisera od preostalih mogucih, ali sta da se radi. Neka odigra hrabro i maksimalno, pa sta bude, ako Novak i na 4tom GS-u prodje do SF treba samo skinuti kapu majstoru. 

Bublik je neko ko moze da zagorca zivot Sineru ako ga krene, neverovatan je server i relentless igrac, drago mi je da se ponovo vratio u vrh sa cak 3 titule i QFom na Garosu, covek je pjur talenat i jak na svim podlogama, osvojio turnir na travi gde je bas i dobio Janika (a to nije lako, nigde) i posle jos dve sljake. Evo sada ovde opet igra QF, izbacio je i Tomi Pola, pa da vidimo.

8 minutes ago, La mano de Dios said:

Veceras sve ocekivano, nadao sam se da Kostjuk moze da iznenadi ali Muhova je iskusnija i igra odlicno. Sad tek vidim da je Rubljev bio favorit po kladionicama i nije mi jasno kako kad je dosao do 1/8 preko 3 kvalifikanta i to se mucio ozbiljno sa njima.

Videcemo nocas Janika i Bublika. Rekao bih da ce ovo i biti najtezi mec Sineru do finala jer Museti i FAA/De Minor nemaju nikakvog oruzja da ga pobede.

Favorit je bio pre svega zbog njihovog H2H koji je 7-1 za Rubljeva. U ovom trenutku, jasno je bilo da Felix igra znatno bolji tenis