alcesta Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Naravno da sinoć nisam mogla da spavam pa sam na kraju ipak gledala Novak je izgledao odlično ali jeste par puta malo usporio kad je imao te probleme s vratom i laktom, međutim nije mu to na kraju previše uticalo na brzinu forhenda, ne znam je li popio neke lekove ili je prosto žurio da što pre završi. E sad, te periode kad jeste malo usporo Štruf nije koristio, imao je prilika i promašivao, a pride je bio i vrlo fin i uviđavan da pravi duple greške i neiznuđene u pravo vreme, da se Novak ne bi previše naprezao i odužio meč. Biće pravi test u idućem meču, jer Fric neće promašivati sve ovo što Štruf jeste, pa da vidimo u kakvom je Novak stvarno stanju fizički. 1
jevrem69 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Novak je definitvno podigao nivo igro skoro do maksimuma trenutnih mogucnosti, tu jos samo Alkaraz i Siner mogu da izvuku i vise od ovoga, a da li ce to biti dovoljno za vise od polufinala, videcemo za par dana ............... jedino na riternu tu moze biti nekih dodatnih pomaka .................. Ako te tegobe sa telom koje su posledica i godina i to sto nije odigrao nijedan pripremni mec u poslednjih mesec i kusur dana, budu pod kontrolom i ne budu ga ometale da i dalje kvalitetno servira, da se krece kao u jucerasnjem mecu i da riternira makar u pojedinim delovima meceva kao iz najbojih dana, mozda mozemo da dobijemo i vise od ocekivanog .................. njegova prednost nad Fricom je u startu psiholoske prirode, i to bi valjalo da materijalizuje odmah na pocetku i da stavi do znanja da je on i dalje treci najbolji igrac u ovom trenutku.
Drug Crni Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Osaka razbila Gof. Ako bude mogla da sačuva psih.stabilnost mogla bi da namuči i Švjontekovu.
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izgleda dobro, dovela je kilažu u red. Muzeti i De Minor razbili protivnike za sat i po.
Drug Crni Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Meni je ona izgledala dosta dobro još u Bad Homburgu.. Muzeti je veoma potcenjen teniser, ali teško će dobiti Sinera. Mislim, Siner najpre treba da izbaci Bublika.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Veceras sve ocekivano, nadao sam se da Kostjuk moze da iznenadi ali Muhova je iskusnija i igra odlicno. Sad tek vidim da je Rubljev bio favorit po kladionicama i nije mi jasno kako kad je dosao do 1/8 preko 3 kvalifikanta i to se mucio ozbiljno sa njima. Videcemo nocas Janika i Bublika. Rekao bih da ce ovo i biti najtezi mec Sineru do finala jer Museti i FAA/De Minor nemaju nikakvog oruzja da ga pobede. Edited 1 hour ago by La mano de Dios
delgado Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iako jeste Mahac dosta pomogao losijom igrom i pre svega losim servisom, Fricko je odradio mec u stilu top5 igraca, ne dozvolivsi nijednu brejk loptu, odigravsi krajnje fokusirano i dobro na bitnim poenima. Servis znatno bolji nego u prva tri kola, podigao je nivo. Protiv Novaka da bi mec bio aktivan i da bi uopste imao sansu, mora da odigra najbolji mec na turniru, i da proba nekako da stavi sa strane tih 0-10. Novak je najbolji u istoriji tenisa, to ne treba da bude nikakva sramota, pokazao je zube u nekim mecevima. Steta sto mu je zreb u QF dodelio Novaka, ubedljivo najjaceg tenisera od preostalih mogucih, ali sta da se radi. Neka odigra hrabro i maksimalno, pa sta bude, ako Novak i na 4tom GS-u prodje do SF treba samo skinuti kapu majstoru. Bublik je neko ko moze da zagorca zivot Sineru ako ga krene, neverovatan je server i relentless igrac, drago mi je da se ponovo vratio u vrh sa cak 3 titule i QFom na Garosu, covek je pjur talenat i jak na svim podlogama, osvojio turnir na travi gde je bas i dobio Janika (a to nije lako, nigde) i posle jos dve sljake. Evo sada ovde opet igra QF, izbacio je i Tomi Pola, pa da vidimo. 8 minutes ago, La mano de Dios said: Veceras sve ocekivano, nadao sam se da Kostjuk moze da iznenadi ali Muhova je iskusnija i igra odlicno. Sad tek vidim da je Rubljev bio favorit po kladionicama i nije mi jasno kako kad je dosao do 1/8 preko 3 kvalifikanta i to se mucio ozbiljno sa njima. Videcemo nocas Janika i Bublika. Rekao bih da ce ovo i biti najtezi mec Sineru do finala jer Museti i FAA/De Minor nemaju nikakvog oruzja da ga pobede. Favorit je bio pre svega zbog njihovog H2H koji je 7-1 za Rubljeva. U ovom trenutku, jasno je bilo da Felix igra znatno bolji tenis
Recommended Posts