BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ma da, a Cunha? Golman? Sesko nam donio 10 bodova njegovim golovima ( Fulham, WH, Everton i juce Kristal Palas ). Imamo odlicnog golmana, ne jos uvujek klasu ali itekako pouzdan. Cunha je dobar igrac, ali svakako nismo treci zbog njegovih igara. Skupljali se bodovi i pre ove serije, a on je bio ili povredjen ili Amorim nije znao sta radi sa njim. Golmana imamo, i to je to. Sto je ogromna promena u odnosu na to kada ga nemaš, kao što ga mi nismo imali. Bolji smo zbig njega, treci nismo zbog njega. Ima dosta boljih golmana od njega u PL. Sesko je sad proigrao, i nije dao 18 golova nego 8 ove sezone. Da su nam stoperi na nivou na kojem nam je ostatak tima, mi bi imali sad 35-41 pts, tj bili bi negde od 8og do 14og mesta. As simple as that.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jel samo meni liče Mbuemo i Dwayne Washington kao da su braća rođena?
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je Wash Sima Kikinda i to ne mogu da unseen-ujem, i ne da mi se da vidim neki drugi lookalike. Ali objektivno liče. Inače, proslu sredu ortak dobio klinca i na proslavi je bio totalni dvojnik Megvajera (izvalio sam da je lik svestan toga, i da registruje da kad ga neki stranac pogleda da odmah to vidi). A burazer od mog ortaka je copycat Hezonje. Jedina razlika je sto se ovaj lik ne zalizuje. Toliko lice, da ne mora da stavis jednog pored drugog, dovoljno je da vidiš majku od tog lika. Svako bi rekao da izgleda kao da joj je Hezonja sin.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) jokiceviski nivo dominacijehttps://www.instagram.com/p/DVYd2t3jEGa/?img_index=1 Edited 1 hour ago by BattleBender
Recommended Posts