mr clutch Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stvarno ne znam ko objektivan moze favorizovati Vilu ispred Sitija u potencijalnom ugrozavanju Arsenalovog prvog mesta, pa makar Siti imao najtezi moguci raspored, a Vila najlaksi.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa da procitas sta je napisano mozda ne bi lupao gluposti. "Ako Vila nadje formu u gostima bez ikakve sprdnje su u trci, oni imaju laksi raspored od Sitija." Ova recenica nema nikakvu vrednosnu odrednicu u vezi sansi za titulu, ko ima vece od koga od te tri ekipe. Receno je samo da su u trci.
sasha arsenal Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 43 minutes ago, McLeod said: Danas od pocetka najveci problem je bio nedostatak Kalafjorija. Objektivno Italijan nas pravi ekipom koja je najmocnija na svetu, ta free roaming back pozicija koju on igra je izmisljena i za to nema resenja. Izuzetno je inteligentan i ekipe nemaju resenje za to. Uvek negde bude visak. Inkapije to ne moze, Timber ne na taj nacin, Skeli moze donekle jer je veznjak koji se spusta na beka, ali je pozadi slabiji. Danas su i Gabrijel i Saliba odigrali dekoncentrisano, Zubimendi se gubio. Oni su i napravili sva sranja zbog kojih smo izgubili prednost. Ja sam siguran da smo bili cvrsti danas kao sto obicno jesmo da bi dobili 2-0, ne bi Junajted stvorio sansu. Ali u najgorim mogucim trenucima smo primili svaki gol, svaki gol je bila glupost i skupili smo broj gluposti u ovaj mec za do kraja sezone nadam se. Odegard jeste problem donekle, ali je igrao dobro u poslednjih mesec dana. Danas je poceo dobro i onda se samo nesto desilo i ugasio se. Prestao je da vrsi presing, napravio nam rupu na centru, Zubi isto nije uspeo da pokrpi i Junajted je to koristio. Nismo napali preko njihove desne strane sto je horor, punili smo sredinu da bismo gurali sve desno na Saku. Mada kako je i Trosar danas igrao je kriminal. Recimo, da je Martineli igrao koji je bolji u odbrani, ne verujem da bismo primili ovakve golove. Sve je bilo lose od pocetka danas, Zesus u spicu, potpuno nepotrebno, ako je neka ekipa u ligi od uslovno jacih dobra za Djokeresa to je ovaj Junajted, jer su mu bekovi najslabiji deo tima i odbrana bi bila jako porozna kada bi on bio tu od pocetka i vezivao stopere za sebe. Zesus je bukvalno igrao kao Runi sa 33 godine danas, vracao se do centra bez razloga i onda smo se dodavali na 35 metara bez nacina da probijemo bunker. Arteta stvarno zestoko fejluje u svakom mecu gde je potrebno da se napravi neka minijatura, taktika, on i kad pokusa nesto kao danas sto je valjda pokusao sa Zesusom od pocetka, to bude totalni promasaj. Odegard je dobar igrač i mnogo trči i pokriva u presingu ali mislim da bi to morao da igra neko ko se brže oslobađa lopte.Njegov učinak u ovoj i prethodnoj sezoni je zabrnjavajući.U kakvoj ekipi igra i na kojoj poziciji,ima nedovoljan broj golova i asistencija.Baš ću kasnije da proverim te podatke. Za ovo ostalo se slažem.Pogotovo za drugačiji rezultat da je nije bilo dekocentracije,kao i za uticaj Kalafjorija.Trebalo mu je godinu dana ali vredelo je čekati takvog igrača da proradi i nađe pravu ulogu. edit: Odegard u PL: 2025/26 - 1. gol i 3 asistencije 2024/25 - 3. gola i 8. asistencija Mislio sam da je u prethodnoj sezoni imao manje asistencija.Svejedno,to je nedovoljno. Edited 2 hours ago by sasha arsenal
mr clutch Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ok,nisam dobro procitao, ali isto tako misli da iako Vila udje dobru formu nece je ispratiti u kontinuitetu sa rezultatima je nisu sposobni za tako nesto.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 7 minutes ago, mr clutch said: Ok,nisam dobro procitao, ali isto tako misli da iako Vila udje dobru formu nece je ispratiti u kontinuitetu sa rezultatima je nisu sposobni za tako nesto. Ne verujem ni ja da ce uspeti, ali svejedno, na cetiri boda su i oni i trebalo bi ih ispostovati. Prosli smo polovinu sezone. Edited 2 hours ago by McLeod
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, mr clutch said: Stvarno ne znam ko objektivan moze favorizovati Vilu ispred Sitija u potencijalnom ugrozavanju Arsenalovog prvog mesta, pa makar Siti imao najtezi moguci raspored, a Vila najlaksi. Gosn Emery uzima titulu Arteti. Pa bubreg bih dao za to. 1
mr clutch Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, McLeod said: Ne verujem ni ja da ce uspeti, ali svejedno, na cetiri boda su i oni i trebalo bi ih ispostovati. Prosli smo polovinu sezone. Naravno imaju neku mizernu sansu 13 minutes ago, Ludi za Poli said: Gosn Emery uzima titulu Arteti. Pa bubreg bih dao za to. Ja bih dao sva 4 bubrega
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uzeo Arsenal 3 boda nezasluženo na Old Trafordu, vratio Mančesta' na Emiratima. Da uzmemo titulu, pa makar svaku do kraja dobili kornerom. Ali što se samog napada tiče, daleko je to od nekog šampionskog nivoa. 1
Recommended Posts