Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne znam ko je bolji stoper, ali znam da bi Maguire bio bolji napadac od Gyokeresa.

I ozbiljan sam, ne zajebavam se. 

Maguire bi zabio barem 10 golova  do sad da igra target man-a u Arsenalu.

Edited by BattleBender
Posted

Idealna šansa da se ARS vrati na pobednički kolosek za vikend, gostovanje Spursima.

Tudor? Nemam pojma šta da očekujem...

Posted

Fora je sto Arsenal nema bas lagan raspored naredne 4 tekme, a City ima, i verovatno ce dobiti naredne 4, dok Arsenal tesko ce imati maks 10pts u ta 4 kola, verovatnije tipa 8.
7,8 kola pred kraja onda City ulazi sa egal poena, plus imaju derbi na svoj.

Tokom sezone sam bio u fazonu da navijam za Arsenal, ali ne mogu da navijam za Artetu. Oduran lik. Sa druge strane Pep je nepravedno ishejtan kao lik.
Arteta.... i bez da je procurilo, da me pitas za koje 5 osobe iz sveta fudbala bi rekao da su bile na Epstein ostrvu, njega bi sigurno odmah rekao.

Posted
1 hour ago, BattleBender said:

Fora je sto Arsenal nema bas lagan raspored naredne 4 tekme, a City ima, i verovatno ce dobiti naredne 4, dok Arsenal tesko ce imati maks 10pts u ta 4 kola, verovatnije tipa 8.
7,8 kola pred kraja onda City ulazi sa egal poena, plus imaju derbi na svoj.

Tokom sezone sam bio u fazonu da navijam za Arsenal, ali ne mogu da navijam za Artetu. Oduran lik. Sa druge strane Pep je nepravedno ishejtan kao lik.
Arteta.... i bez da je procurilo, da me pitas za koje 5 osobe iz sveta fudbala bi rekao da su bile na Epstein ostrvu, njega bi sigurno odmah rekao.

Slazem se sve, ali gde ubaci ovo za Epstein? Jel se stvarno nesto pise o tome ili si samo lupio?

Posted (edited)
1 hour ago, NikolaTest said:

Slazem se sve, ali gde ubaci ovo za Epstein? Jel se stvarno nesto pise o tome ili si samo lupio?

Pa pre godinu, 2 kad je prvi put izasla lista selebritija koji su bili, od tog malog broja sportissta koji su bili, bili su on i Hudson-Odoi.

Naravno, to nije 100% provereno
Svakako meni totalno antipatican lik, i cringe-uje i ima mi neki gadan vibe. Pravio se lud za situaciju sa Partey-em, neki komentar da je u pitanju povreda. Razumem da je to mozda i odluka kluba, da se prave mrtvi, ali svakako na neki nacin ogradi sebe od te odluke kluba, ne budi saucesnik. Inace i zbog toga mi je tesko da navijam za Arsenal sad. United je odstranio iz tima svoju zlatnu koku, prakticno jedinu svetlu tacku u klubu u tom momentu. Arsenal je sa mnogo manjem vrednim asset-om gledao da ne ispastaju mnogo.

26 minutes ago, Ludi za Poli said:

Najsira ekipa ikad

to sam sinoc bas razmisljao, i postoji sansa da ove godine PL sampion ima 85 pts ili manje. Sto se u poslednjih 20 godina desilo samo kad je Lester uzeo titulu

Edited by BattleBender
Posted (edited)
3 hours ago, Lineker said:

Idealna šansa da se ARS vrati na pobednički kolosek za vikend, gostovanje Spursima.

Tudor? Nemam pojma šta da očekujem...

To dobija Tottenham.

Ovima je voda usla u usi. Pucaju pod pritiskom, nista novo za njih. 

City ima da ih lagano da ih preskoci a City igra debelo ispod svog standarda.

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
Posted
1 hour ago, Ludi za Poli said:

Najsira ekipa ikad

Niko nije rekao da je najkvalitetnija, nego najsira 🙂

Sto pokazuju rezultati Arsenala u svim takmicenjima koje igraju ove godine.