Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakva tuga od igre, pristupa i rezultata. Deluje da je Frank zalutao, nemoguće da smo toliko impotentni u napadu. I nije to samo jedna utakmica, to je sad već uzorak koji se počinje ponavljati.

Posted

Prvo poluvreme kao da je na gostovanje dosao Derby County. Thomas Frank sa svojim standardnim menjanjem formacije kada igra protiv jacih timova i sa 5 pozadi, kao da i dalje vodi Brentford a ne Totenhem.

Posted (edited)

Zasto bi bilo nemoguce, igrao Totenhem defanzivnu formaciju protiv najbolje odbrane u ligi i verovatno na svetu. Nije bilo mnogo utakmica gde je bilo ko delovao potentnije.

Nama je poslednji Njukasl imao preko 0.5 xG, cak i Sanderlend koji je dao dva gola je bio ispod. Totenhem jeste bio 0.07, ali nisam video preteranu razliku i kad smo igrali protiv timova slicne snage, a i jacim.

Sad, da li se ocekuje vise jer je ovo derbi, ocekuje se, ali objektivno ovo je manji derbi nego Liverpul - Everton za koji svi znamo kako se zavrsava u 90% slucajeva. Totenhem je u poslednjih 10 meceva u ligi dobio jedan, a izgubio osam. To trenutno nije derbi.

Edited by McLeod
Posted
13 minutes ago, McLeod said:

Zasto bi bilo nemoguce, igrao Totenhem defanzivnu formaciju protiv najbolje odbrane u ligi i verovatno na svetu. Nije bilo mnogo utakmica gde je bilo ko delovao potentnije.

Nama je poslednji Njukasl imao preko 0.5 xG, cak i Sanderlend koji je dao dva gola je bio ispod. Totenhem jeste bio 0.07, ali nisam video preteranu razliku i kad smo igrali protiv timova slicne snage, a i jacim..

Imao je WH 0.8 xG protiv vas, a to je bilo posle Newcastle-a.
Ali ujedno, posle prvog kola i meca sa United-om, gde smo imali 1.38, niko nije protiv Arsenala imao preko 0.8. City i Newcastle su imali oko 0.7.

Znam jer sam relativno skoro proveravao to, zato sto sam proveravao assumption da je ubedljivo najvecu muku Arsenalu napravio Utd u prvom kolu.