RatzenStadt Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koji plac zbog jedne diskutabilne odluke. Nedosudjen penal na drugoj strani, Lakat u glavu bez sankcija, Povreda protivnickog igraca bez kazne, Saliba lisicama vezao Poupa kod gola u nadoknadi, Ni reci... Retko odvratan klub. Pu! 2 2
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ako je Gabrijel napravio penal i Bruno je posle njega. O kakvom laktu pricas, sto ga gurnuo u sledecem napadu kao on njega pre toga? Saliba nije pipnuo Poupa, stao ispred njega i skocio sa njim. Smejurija. Edited 1 hour ago by McLeod 1
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, RatzenStadt said: Koji plac zbog jedne diskutabilne odluke. Ja nisam navijač Arsenala, ali kako je moguće da ono nije svirano kao penal? Ne valjaju takvi kriterijumi za fudbal, na stranu klubaštvo...
RatzenStadt Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Drug Crni said: Ja nisam navijač Arsenala, ali kako je moguće da ono nije svirano kao penal? Ne valjaju takvi kriterijumi za fudbal, na stranu klubaštvo... Po meni je bio penal. Snimak je pak studiozno pregledan od strane sudijskog tima, tkd veruem da su doneli odluku u skladu sa svojom interpretacijom pravila. Neveruem da je konsultacija sa VAR sobom bila, "e, Arsenal ne sme da pobedi ovde", tkd jedva cekam da cujem obrazlozenje. Minimalan kontakt sa loptom i start koji sprecava Djokoresa da dodje do lopte posle. To je ono sto sam ja video. 9 minutes ago, McLeod said: Ako je Gabrijel napravio penal i Bruno je posle njega. O kakvom laktu pricas, sto ga gurnuo u sledecem napadu kao on njega pre toga? Saliba nije pipnuo Poupa, stao ispred njega i skocio sa njim. Smejurija. Gurnuo? Meni je delovalo kao violent conduct, udarac u glavu. Saliba je napravio pokretni blok, tako sam ja video. Daj snimak, mozda sam pogresio. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Pre ce biti da je Poup otisao u nekoseno i pogresio u proceni. 1
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Golman skocio i promasio sve. Kako Saliba koji skace ispred njega moze da ga ometa? Da je bio iza pa ga gurnuo kao Voltemede Gabrijela bio bi faul, ovako je sve cisto.
Ludi za Poli Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago I Newcastle je ostecen za penal u 86. minuti. Nista manje cist penal od ovog nesviranog na Gyokeresu.
Recommended Posts