kojan Posted Monday at 05:40 PM Posted Monday at 05:40 PM (edited) Iskreno mi deluje da Aston Vila moze biti razocarenje od te grupe ekipa koje su ozbiljnije. Dosta igraca je otislo, nisu nesto mnogo igraca doveli i deluje da su u skripcu sa PSR-om i da su zato bili primorani na prodaje. U odnosu na proslu sezonu nisu tu Asensio, Rasford, Bailey, Ramsey svi oni su imali dobre minute i bili bitni clanovi rotacije. Vidim i da je Disasiju istekla pozajmica ali nisam ispratio koliko je igrao prosle sezone. Sirina ekipe dosta tanka a kada krene ritam cetvrtak nedelja bice veselo Edit: pogresna tema, ako moze prebacaj Edited Monday at 05:41 PM by kojan
Dzo23 Posted yesterday at 06:30 AM Posted yesterday at 06:30 AM Opasan fudbal igra Lids. Nema nekih zvučnih i bombastičnih imena al pletu ko Barselona. 1
Lineker Posted yesterday at 06:32 AM Posted yesterday at 06:32 AM Villa se mora rešiti igrača, oni su skoro sve novce od prihoda davali na plate (95-96%), to je jednostavno neodrživo... evo onaj Dendonker koji ide u Ovijedo je imao 100k nedeljno. A protiv Njukastla su izgledali očajno. 1
NikolaTest Posted yesterday at 07:49 AM Posted yesterday at 07:49 AM (edited) Fali Aston Vili malo tehnike i prodornosti u veznom redu (da ne kazem magije). Od 5 startnih veznjaka 4 su (po meni) daleko bolji defanzivno (da ne kazem zadnji vezni). Ako su ti veznjaci klasicni trkaci, onda moras imati ubitacna krila kao L-pool sa Klopom (Salah i Mane). EDIT: ili Njuka sad, na krilima Gordon i Elanga, a u sredini 3 trkaca (da ne kazem mesara) 😄 Kao sto @kojan rece, otisli su Asensio, Rasford, Bailey, Ramsey a nisam siguran koga su doveli kao zamenu. Tako da pad je vrlo verovatan. Edited yesterday at 07:50 AM by NikolaTest
kojan Posted yesterday at 08:33 AM Posted yesterday at 08:33 AM Pritom u subotu su im krila bili Mcginn i Rogers a 10ku glumio Tilemans, i ne cudi da nisu stvorili jednu postenu sansu 1
dzakala Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Mislin da ce Vila biti oko 12og mesta ove sezona Pre svega zbog manjka kvaliteta, skracene rotacije i nedovodjenja nekih pojacanja, a druga stvar je sto igraju Evropu. E sad u Evropi je kljuc njihove sezone, jer verujem da ce oni da napadaju da tamo uzmu teofej u Emery stilu, pa po cenu i sa se zrtvuje liga
Lineker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Isak Treba li stvarno da verujemo da mu je neko dao obećanja? Glavni igrač, još tri godine ugovora, osvojen trofej, izborena liga šampiona...i sad neko da mu da obećanje? Za čega? Da će ga prodati? Veliko razočarenje... 1
mr clutch Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Apsolutno se slazem sa svim napisanim, iako navijam da Isak dodje u Redse. Razocaravajuce je kad igrac bojkotuje klub i nepostuje potpisan ugovor zbog zelje da predje u drugi klub. Cudi me da jos uvek klubovi nisu oformili klauzulu koja ce stititi njihove interese u ovakvim situacijama, jer ova situacija se cesto ponavlja. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 1 hour ago, Lineker said: Isak Treba li stvarno da verujemo da mu je neko dao obećanja? Glavni igrač, još tri godine ugovora, osvojen trofej, izborena liga šampiona...i sad neko da mu da obećanje? Za čega? Da će ga prodati? Veliko razočarenje... Voleo bih da ga strefi karma.Da u sledeci klub koji predje bude takva flopcina.
deez nuts. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad je to radio Anthony Gordon onomad, ili sto radi Wissa sad, to je super. Ajde manite me narativa kluba arapskog kasapina.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja imam odredjenu vrstu empatiju, tacnije razumevanja za opsteprisutnu frustriranost navijaca Newcastle-a. Iako mi se ponajmanje svidja background vlasnika, od sva ta 3 sugar daddy kluba, za razliku od Man City-a i Chelsea-a, njima nije data mogucnost da preko noci upadnu, pokupuju zilion stvari i rade sta hoce, kao sto su to uradili Chelsea i Man City. A i ono, potpisao si ugovor sam do 2028. Dosao si iz La Lige, iz Sosijedada, posle 9 golova u celoj sezoni, i potpisao tada ugovor na 120k funti nedeljno. Kontam da si tad razmisljao "Haha, ovi su ludi... ali ono, nista mi ne smeta, super mi je". Najjace mi je sto fudbaleri, svaki pajac, prima preko 50k nedeljno, cak i kad je mediocre, a ponasa se da kao da je nekakav dobar IT guy, koji prima 50k godisnje i koji se femka sa uslovima, glumi primadonu i u svakom momentu moze da promeni firmu. Taj mnogo vise radi od tebe, i taj prima 50k godisnje, ne nedeljno. Potpisao si ugovor, mora da ga ispostujes do kraja, moze da ti se ne igra, sedi negde u under18 i truni. Pa za 3 godine odi u neki klub koji ti nece dati 20k nedeljno. Ili se isprsi pa isplati svoj ugovor, to valjda moze. Ja bih uveo u tim FFP pravilima da kad igrac odluci da strajkuje i da nece da igra za klub, ne pojavljuje se na trening i sl. da klubu za koji on igra se ne obracunava njegova plata u FPP-u. 2
Recommended Posts