nlavrnja Posted August 23 Posted August 23 Meni odgovara sve sem 27. i 28. Takodje bolje mi je sto kasnije (21 h idealno) posto cu biti u Grckoj
Xpert Posted August 23 Author Posted August 23 Važi. Pomeram na 31.8 u 21h. Što se tiče dodavanja kategorija, da li ste za da se dodaju dve kategorije: receiving i rushing 1st down. Obe bi nosile po poen. 3
karipesic Posted August 24 Posted August 24 On 8/22/2025 at 7:39 PM, Xpert said: Trenutno stanje prijava: Potvrdili ucesce (14): Lineker's Sombor Celtis - @Lineker Gotham City Rogues - @Sharp igra Rebels - @Romantik - igra Immanuel Kant - @Immanuel Kant - igra Karipesic - @karipesic igra L'Imperatore - @L' Imperatore - igra Young Dragons - @nlavrnja - igra 49ers - @Skyglider igra Bring Me That Horizon - @Ta'veren igra Ilija's Legit Team - @Ikac igra Perfectionists - @Xpert igra @Contador54 igra (javi ime tima, molim te) @Zijan igra (javi ime tima, molim te) @Laka igra (javi ime tima, molim te) 'Nerasporedjeni' timovi su Правда за Џастина, Zemunski Osvajaci i Bizoni. Al ne mogu da ih povezem. 😄 Nisu se jos javili (2): 0-16 - @Sombor Shuffle Runaway Nuns @Kolbas Igraju i Bizoni. To je @Laka 🙂 1
Zijan Posted August 24 Posted August 24 On 8/23/2025 at 1:19 PM, Xpert said: Važi. Pomeram na 31.8 u 21h. Što se tiče dodavanja kategorija, da li ste za da se dodaju dve kategorije: receiving i rushing 1st down. Obe bi nosile po poen. Za receiving i rushing 1st down mislim da ne bi bilo lose da nosi pola poena prve sezone,da malo pohvatamo svi sta se menja pa od sledece da bude 1 ali kako vecina odluci slazem se 2
Kolbas Posted August 24 Posted August 24 Igraću i ja, samo sam zapustio Forum pa se moram malo organizirat 2
Xpert Posted August 24 Author Posted August 24 Trenutno nas ima 15. Ostao jos sampion @Sombor Shuffle. Poslao sam mu i poruku. Nadam se da ce se prikljuciti do srede-cetvrtka, inace cemo morati potraziti rezervu. 1
Xpert Posted August 25 Author Posted August 25 Dodate 2 kategorije za 1st down receiving i rushing. Vrede 0.5. I povecan IR slot na 2 mesta.
Xpert Posted Tuesday at 08:31 PM Author Posted Tuesday at 08:31 PM (edited) S obzirom da se SomborShuffle ne javlja, moracemo potraziti preostalog ucesnika. Prvo bih pozvao neke od ucesnika iz prethodnih godina.@San Epifanio @Elias @djole @gggggggg @Jurgen @larry Da li neko od vas zeli da se vrati i odigra narednu sezonu? Liga ce se sastojiti od 16 timova, a draft je 31.8. u 21h Edited Tuesday at 08:31 PM by Xpert 1
Elias Posted Wednesday at 04:36 PM Posted Wednesday at 04:36 PM Evo ja cu ako se niko drugi nije prijavio u medjuvremenu. 2
Xpert Posted Wednesday at 06:06 PM Author Posted Wednesday at 06:06 PM Usao i Elias, tako da smo puni i spremni za draft. 🙂 5 3
Immanuel Kant Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pozdrav svima i ovo je posledja nedelja bez fudbala do 2026 godine! Srecno na draftu svima ! 2
Skyglider Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Ikac said: Je l' sam to ja imao prvi pik? Pa jel ti nisi bio na draftu ?
L' Imperatore Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zakasnio na draft 😬 Autodraftovo dva igrača za koje nisam nikad čuo 😅
Ikac Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zakasnio sam, u principu je sve ok, ne znam samo otkud im Charbonnet u tih prvih 6 pikova (mada Kenneth Walker je večito rovit), a bogami izbegao bih i Marka Andrewsa.
nlavrnja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sharp je toliko uzimao iz mog queue da se to desilo cak i u 17. rundi sa ovim Giddensom 😄 Rice u 7. rundi je potencijalni champ winning move, ja ga bas zeleo tada, razmisljao sam i u 6.
Romantik Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dva glavna utiska: +U prvoj rundi sam dobio igraca koga sam najvise zeleo i koga bih uzeo i da sam imao prvi pik - Pozicija TE, imao sam 4 igraca na listi zelja...i sva cetvorica su otisla u rundi u kojoj sam ih zeleo, tj , neko ih je uzeo u momentu kada sam ja planirao da uzmem tog igraca sa svojim sledecim izborom. Ako sam se za prvu dvojicu i kockao, i nisam ih uzeo rundu ranije, druga dva su otisla pre svoje predvidjene pozicije tako da mi je ta pozicija bas osakacena. Jedino mi je jos krivo sto nisam uzeo rukija hvataca koji moze da igra na dve pozcije, pa da ga u rosteru koristim iskljucivo kao defanzivca.
Sharp Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, nlavrnja said: Sharp je toliko uzimao iz mog queue da se to desilo cak i u 17. rundi sa ovim Giddensom 😄 Rice u 7. rundi je potencijalni champ winning move, ja ga bas zeleo tada, razmisljao sam i u 6. Prvi put otkako igram fantasy sam išao full zero RB, jednostavno mi je pozicija bila takva (6. overall) da mi se u prvih 5 rundi nije sviđao niti jedan RB kad je bio moj red. Zato sam drugi dio drafta udarao po rookie/backup RBs kao da nema sutra. Uzeo sam 3 WR-a u prva 4 picka, nisam planirao uzeti sljedećeg idućih barem 7-8 rundi, ali kad sam vidio da je Rice još uvijek tu oko 100. picka morao sam reagirati.
Recommended Posts